malgos2 05.10.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 W knajpie bylismy najpierw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.10.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 na nastepną impreze sie PISZE!!!!!!!!!!! ..oczywiście jesli mnie weźmiecie pod uwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 No jasne, ze Cie wezmiemy. Porwiemy Cie nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.10.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 no to czekam z niecierpliwością na porwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 U rasi sie spotykamy 31.10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.10.2009 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ale ja widziałam tylko zdjęcia z jednego aparatu. są jeszcze jakieś?I kto mi tak foty cykał, co?? przyznać się ps. nie ma tam żadnego z fajkiem? bo jakby co to musze ocenzurować przed moim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ale ja widziałam tylko zdjęcia z jednego aparatu. są jeszcze jakieś? I kto mi tak foty cykał, co?? przyznać się ps. nie ma tam żadnego z fajkiem? bo jakby co to musze ocenzurować przed moim Teraz sa moje i Ani. Ten sam album. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.10.2009 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 nooo przypomnijcie mi że jak będe kiedyś na imprezie z Wiolą bym obok niej nie stała jak cykają foty... wyglądam jak baryłka miodu przy tym szczypioru Ja nie jestem szczypior, ja cebulka. Szczypior to Nelii i to taki wybiedzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 nooo przypomnijcie mi że jak będe kiedyś na imprezie z Wiolą bym obok niej nie stała jak cykają foty... wyglądam jak baryłka miodu przy tym szczypioru Ja nie jestem szczypior, ja cebulka. Szczypior to Nelii i to taki wybiedzony no tak tego Małża cza faktycznie na przeszkolenie zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.10.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 OPdnośnie szkolenia: Psuje nam sie komp, zanim zadziała to włączam i wyłączam kilkanascie nawet razy. Wstaję od włączonego kompa, zaczepiłam nogą o kabel od słuchawek i już słyszę, jak mój jojczy, ze nam nic nie mozna dać użytkować bo wszystko psujemy. I tak Ty mi wpadłas do głowy i od razu dostałam bojowego nastroju nie wiem, czemu Koniec końców - mój skończył na przepraszaniu mnie, że jak on śmiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 o matko bosko alem potwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.10.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Dobry wieczór! foty widziałam -impreza gites! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.10.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Gites, gites, a zdjec mam tyle... powinien sie przyznać ten, czy obiektyw mnie tam tak łapał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.10.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Wiola, bardzo było fajnie cię poznać w realu i mam nadzieję, że nie był to ostatni raz Świetna z ciebie babka i szkoda, że nie udało nam się w niedzielę rano spotkać Aaaa i bardzo serdecznie zapraszamy do W-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Cześć! A Królikowi to nie daruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Cześć! A Królikowi to nie daruję A ja Tobie. Wyslalam Ci zdjecia, zebys nastepnym razem nie wytrzymala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.10.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 a lidszu......w co była ubrana?? bo chce Ją rozpoznac na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 a lidszu......w co była ubrana?? bo chce Ją rozpoznac na zdjęciach Lidszu poznasz po sprezynkach. Nikt na swiecie takich nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Małgoś, jutro obejrzę, od jutra mam nowy limit. Gdybym mogła, to na pewno bym przybyła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Małgoś, jutro obejrzę, od jutra mam nowy limit. Gdybym mogła, to na pewno bym przybyła! Noooo ja mysle. Bo my Ci zrobimy nalot i co powiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts