Nelli Sza 05.10.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 nooo przypomnijcie mi że jak będe kiedyś na imprezie z Wiolą bym obok niej nie stała jak cykają foty... wyglądam jak baryłka miodu przy tym szczypioru Ja nie jestem szczypior, ja cebulka. Szczypior to Nelii i to taki wybiedzony Ja ci dam szczypior i to wybiedzony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.10.2009 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 nooo przypomnijcie mi że jak będe kiedyś na imprezie z Wiolą bym obok niej nie stała jak cykają foty... wyglądam jak baryłka miodu przy tym szczypioru Ja nie jestem szczypior, ja cebulka. Szczypior to Nelii i to taki wybiedzony Ja ci dam szczypior i to wybiedzony! i po co te wykrzykniki, no po co pytam ? i tak prawdy nie zmienisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.10.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Dzień doberek Z kawusią przyszłam http://www.zaprezentowani.pl/wp-content/uploads/2009/05/kawa-glowne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.10.2009 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Wiesz dlaczego kobiety mają problemy w ocenianiu odległości podczas jazdy samochodem? - Bo jak całe życie wmawia im się że tyle: |_________________________________| to 20 cm... pozdrowienia z roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.10.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.10.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Wioluś widze ze sie w pelni zaklimatyzowalas w pracy skoro na fm jestes jak przetarg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ciesze sie że psiak sie najadł sam a nie był nakarmiony. najgorzej to podejrzewac kogoś celowe złe działanie. na pewno wam ulżyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Noooo, widze, ze sie Wiola wyluzowala w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.10.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ... a bo jakby się chciała przejmowac to musiałaby zrezygnować ... atak.. praca jest i kasa jest i fm jest ... wsio is olrajt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.10.2009 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Hej ja juz z domu nadaje. W pracy nie mogę siedzieć na FM bo nie da się wykasować historii. A wiem, że popołudniami szef potrafi wpaść i posiedzieć. Wolę nie ryzykować. Ale gg mam i oficjalnie korzystam Efi, nawet nie wiesz jak nam ulżyło z psem, bo źle sie mieszka obok ludzi których podejrzewasz o najgorsze..Tylko teraz Lunka śpi z nami w domu, je w domu i wogle tylko jak jesteśmy w pracy to jest na zewnątrz. Ale wtedy wiem, że pilnuje obejścia bo nie rusza się na krok. No i uciążliwe jest jak noca ktoś idzie, człowiek śpi w najlepsze a ona zaczyna szczekać w domu Jakby obuchem walnęli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.10.2009 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ... a bo jakby się chciała przejmowac to musiałaby zrezygnować ... atak.. praca jest i kasa jest i fm jest ... wsio is olrajt AJ żebyś wiedziała ze tak. Dziś był dzień z głupawką śmiałam sie z byle gówna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 takie dni są najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.10.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Wiola, cieszę się, że z Lunką już lepiej i że jednak był to przykry przypadek, a nie jakiś sąsiad. ucałuj ją w pyszczek ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 06.10.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Hej Wiola - ale tu u ciebie wesoło kobieto Ja tylko chcialam napisac ze fajny ten mlecznik i nie tylko...Wogóle fajnie sie tam u ciebie robi. Bardzo lubie twoją kuchnię. Wrzuć moze jeszcze jakies zdjecie, zebysmy mogli podziwiac wszeklkie zmiany (lub ich brak ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.10.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 dzień dobry dzień dobry głupawka trwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.10.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 I ja się witam Moja Lunka za to drugi dzień z rzędu zrobiła siku w domu A myślałam że ten etap mamy już za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.10.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 I ja się witam Moja Lunka za to drugi dzień z rzędu zrobiła siku w domu A myślałam że ten etap mamy już za sobą ooo tego to jej nie popuść... bo się nauczy, że jak się bardzo chce to można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 I ja się witam Moja Lunka za to drugi dzień z rzędu zrobiła siku w domu A myślałam że ten etap mamy już za sobą ooo tego to jej nie popuść... bo się nauczy, że jak się bardzo chce to można... Ty weeeeez wyluzuj. Zwierze tez czlowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.10.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 I ja się witam Moja Lunka za to drugi dzień z rzędu zrobiła siku w domu A myślałam że ten etap mamy już za sobą ooo tego to jej nie popuść... bo się nauczy, że jak się bardzo chce to można... Ty weeeeez wyluzuj. Zwierze tez czlowiek. oooo nieee zwiarze to zwiarze... i choć sama mam psa... to wkurzam się strasznie na ludzi dla których ich pieseczek to przecież człowiek prosty przykład... byliśmy nad morzem... zakaz wprowadzania piesków na plaże.... i właśnie dlatego ja swojego zostawiłam u teściów bo wiedziałam że taki zakaz jest... i co... idzie paniusia... z jorkiem. Mówię uprzejmie, że tu się bawią dzieci i nie wolno wyprowadzać psów na siku .. i co pani mówi.. ze jej dajmy na to Fusia tez chce powdychać jodu a w piasku ona nie sika tylko na trawie.... a co w tym czasie robi Fusia? obsikuje maszt na baszcie naszego zamku.... powiedziałam do pani wprost, że albo zabierze mi stąd natychmiast swojego pupila... albo za moment jej pies zeżre piasek w który nasikał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts