Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

nooo :)

przypomnijcie mi że jak będe kiedyś na imprezie z Wiolą bym obok niej nie stała jak cykają foty... wyglądam jak baryłka miodu przy tym szczypioru :p

Ja nie jestem szczypior, ja cebulka. Szczypior to Nelii i to taki wybiedzony :wink:

Ja ci dam szczypior i to wybiedzony! :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nooo :)

przypomnijcie mi że jak będe kiedyś na imprezie z Wiolą bym obok niej nie stała jak cykają foty... wyglądam jak baryłka miodu przy tym szczypioru :p

Ja nie jestem szczypior, ja cebulka. Szczypior to Nelii i to taki wybiedzony :wink:

Ja ci dam szczypior i to wybiedzony! :lol: :lol: :lol:

i po co te wykrzykniki, no po co pytam ? :)

i tak prawdy nie zmienisz :p

Hej ja juz z domu nadaje.

W pracy nie mogę siedzieć na FM bo nie da się wykasować historii. A wiem, że popołudniami szef potrafi wpaść i posiedzieć. Wolę nie ryzykować. Ale gg mam i oficjalnie korzystam :wink: :lol:

Efi, nawet nie wiesz jak nam ulżyło z psem, bo źle sie mieszka obok ludzi których podejrzewasz o najgorsze..Tylko teraz Lunka śpi z nami w domu, je w domu i wogle tylko jak jesteśmy w pracy to jest na zewnątrz. Ale wtedy wiem, że pilnuje obejścia :wink: bo nie rusza się na krok.

No i uciążliwe jest jak noca ktoś idzie, człowiek śpi w najlepsze a ona zaczyna szczekać w domu :o

Jakby obuchem walnęli...

I ja się witam :D

Moja Lunka za to drugi dzień z rzędu zrobiła siku w domu :evil: :evil: :evil:

A myślałam że ten etap mamy już za sobą :roll: :roll: :roll:

ooo tego to jej nie popuść... bo się nauczy, że jak się bardzo chce to można... :evil:

Ty weeeeez wyluzuj. Zwierze tez czlowiek. :roll:

oooo nieee :x

zwiarze to zwiarze... i choć sama mam psa... to wkurzam się strasznie na ludzi dla których ich pieseczek to przecież człowiek :o :x

prosty przykład...

byliśmy nad morzem... zakaz wprowadzania piesków na plaże.... i właśnie dlatego ja swojego zostawiłam u teściów bo wiedziałam że taki zakaz jest...

i co... idzie paniusia... z jorkiem. Mówię uprzejmie, że tu się bawią dzieci i nie wolno wyprowadzać psów na siku .. i co pani mówi.. ze jej dajmy na to Fusia tez chce powdychać jodu :o a w piasku ona nie sika tylko na trawie....

:o :o :o :o :o

a co w tym czasie robi Fusia?

obsikuje maszt na baszcie naszego zamku....

powiedziałam do pani wprost, że albo zabierze mi stąd natychmiast swojego pupila... albo za moment jej pies zeżre piasek w który nasikał :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: