Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nitu, dzieci tez sikaja w piasek i ich mocz jest rownie niezdrowy dla otoczenia jak mocz psa, wis? York to taki bardziej szczurkowaty, a zakazu wprowadzania szczurkow nie ma. :lol: :lol: :lol:

akurat moje dzieci sikają w WC...każdy sik za 2 złote... więc mi tu nie piernicz...

a jork to pies nie szczur :p co miałas z biologii?

Nitu, dzieci tez sikaja w piasek i ich mocz jest rownie niezdrowy dla otoczenia jak mocz psa, wis? York to taki bardziej szczurkowaty, a zakazu wprowadzania szczurkow nie ma. :lol: :lol: :lol:

akurat moje dzieci sikają w WC...każdy sik za 2 złote... więc mi tu nie piernicz...

Szostke, bo sie kochalam w takim jednym przyszlym dentyscie. :lol: :lol: :lol:

Twoje moze sikaja w WC, ale wiekszosc sika w wodzie albo w piasku. :p

Szostke, bo sie kochalam w takim jednym przyszlym dentyscie. :lol: :lol: :lol:

Twoje moze sikaja w WC, ale wiekszosc sika w wodzie albo w piasku. :p

to ja nie wiem jad jakie morze Ty jeździsz... bo tam gdzie ja byłam... raczej się wszysct pilnowali... no a przynajmniej ja nie wiedziałam takich akcji.....

aleee nie była jedna.... ale się śmiałam... byli panowie chyba z geodezji wyznaczali szerokośc plaży i coś tam jeszcze do map... i był jeden pan, który był w kombinezonie bo właził głęboko do wody... i jemu zachciało się siku.... i niewiele myśląc podszedł do krzaków i zrobił tak

http://lh6.ggpht.com/_83tmosUe46o/SsyWfY6sbFI/AAAAAAAACgw/2KkASkTEdSw/s640/IMG_1710.JPG

jak skończył powiedziałam mu, ze mam to na zdjęciu i jeszcze nie wiem co z tym zrobię :)

pan się spalił ze wstydu :p

Nitu, nie rozsmieszaj mnie, przez 14 lat pod rzad 2 miesiace spedzalam w Ustce latem + drugie tyle w ciagu roku.

Litosci nie masz dla ludzi... :lol: :lol: :lol:

aaaa widzisz... ja w Ustce jeszcze nie byłam.... :roll:

a litości nie mam - to prawda :p

Nitu, nie rozsmieszaj mnie, przez 14 lat pod rzad 2 miesiace spedzalam w Ustce latem + drugie tyle w ciagu roku.

Z roznych wzgledow - nie polecam... Ewentualnie jesli juz to zachodnia plaze, ale na nia trudno sie dostac. :roll:

Bestio Ty. :p

Z roznych wzgledow - nie polecam... Ewentualnie jesli juz to zachodnia plaze, ale na nia trudno sie dostac. :roll:

że tak powiem - uczę się od najlepszych :p

że tak powiem - uczę się od najlepszych :p

Ja nie wchodze w interakcje z ludzmi, jesli nie musze. :roll: Ty to kurde wszystkich zaczepiasz. :lol: :lol:

Hej

Dzis mam wkurwa totalnego.

Przychodzę do domu a tu pies ukradł sąsiadce buty reeboka z kotłowni :o , zeżarła pół jednego no i co? no i nic, muszę kasę oddać. co najmniej 200 zł... Taka zła byłam na nią, ze uczepiłam ją na łańcuch i poszłam sobie. Wie cholera ze źle robi, jak widzi że idę z butem w jej stronę to brzuchem po ziemi aż ciąga, tak się boi. No i co?

mąż poszedł budę ocieplić.

Ani jej kagańca nie nałożę, bo jakby coś to nawet się nie obroni. ANi łańcucha nie zaczepię do budy bo ja jestem przeciwna kojcom i łańcuchom...POza tym ona jest stróżem nie tylko naszego podwórka i domu. Sąsiadka cieszy się, ze Luśka przyleci jak tylko usłyszy szczeknięcie jej małego pieska, bo leci intwerweniować. Ta sąsiadka od buta sama widziała,jak facet zaparkował na ulicy przed naszym domem, wszedł na podwórko kilka kroków stawiając na trawce i od razu sie pojawiła i nie wpuściła dalej...Podobno cofał sie powoli a szczekać przestała jak tylko z trawki zszedł....Lisy też wiosną przeganiała...to jak tu się na nią gniewać?? Ale z drugiej strony nie stać mnie na pokrywanie szkód...

Gość justyna_m
moja koleżanka ma psa Husky i wciąż u sąsiada kury zagryzała i im przynosiła do domu, a koleżanka musiała za kury płacić i to tak chyba 10 sztuk upolowała ... w końcu sąsiad się zdenerwował i teraz żąda nie kasy a kury!!! a koleżanka aż 30km musi jeżdzić żeby tą kuręodkupić!!! to dopiero przesrane!!! :lol: :lol: :lol:

Wiolasz a nie prosciej byloby ogrodzenie zrobic? Ja tez mieszkam na wsi przy piaszczystej drodze ale u nas to byla podstawa zeby sie przeprowadzic. Gdybym nie miala ogrodzenia w pracy bym nie wysiedziala ze strachu.

U Ciebie najpierw zatrucie (na swojej dzialce nie byloby takiej przygody), teraz but :-? .

Wiem napiszesz, ze to kosztuje ale przy zwierzakach to mus. U nas wazniejsze bylo ogrodzenie niz elewacja, robilismy betonowe, bo siatke nasz pies by powyginal wskakujac na nia.

Wiolasz a nie prosciej byloby ogrodzenie zrobic? Ja tez mieszkam na wsi przy piaszczystej drodze ale u nas to byla podstawa zeby sie przeprowadzic. Gdybym nie miala ogrodzenia w pracy bym nie wysiedziala ze strachu.

U Ciebie najpierw zatrucie (na swojej dzialce nie byloby takiej przygody), teraz but :-? .

Wiem napiszesz, ze to kosztuje ale przy zwierzakach to mus. U nas wazniejsze bylo ogrodzenie niz elewacja, robilismy betonowe, bo siatke nasz pies by powyginal wskakujac na nia.

Wiesz, prościej tylko że moje ogrodzenie będzie droższe niż elewacja.

łatwo powiedzieć, ale gorzej zrobić...

Nie piszę tego wszystkiego bo nie wiem co wybrać. Wiem że muszę zrobić ogrodzenie ale pewnych rzeczy nie przeskoczę. Ogrodzenie najwcześniej wiosną. Matki natury nie przechytrzę, pustego konta też nie..

Ja po prostu siedzę i patrzę przed siebie i ręce mi opadają..