magpie101 07.10.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 My zrobilismy betonowe, bo wyszlo najtaniej (taniej od siatki i podmurowki), pies go nie podkopie i jest stabilne. Za 255 mb z montazem dalismy 11 tys. zl bez bramy i furtki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 07.10.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 anjamen dobrze mowi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.10.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Wiola a moze zrobic takie tymczasowe, troche slupkow drewnianych takich do podpierania stropu i do tego siatka taka przeciwko zwierzetom na autostradzie, pies nie przejdzie a taka siatka nie jest droga, brame zbic z desek i zamykac na dwa lancuchy i klodke, mysmy tak mieli na budowie i sprawdzalo sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 tylko to jest dodatkowa kasa na prowizorkę którą potem trzeba bedzie wyrzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.10.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 ale moze to sluzyc dlugi czas a potem mozna wymieniac po kawalku, wiesz jak jest z prowizorkami Moze uda sie kupic te stemple za grosze, moze Wiola jeszcze ma takowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2009 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 My zrobilismy betonowe, bo wyszlo najtaniej (taniej od siatki i podmurowki), pies go nie podkopie i jest stabilne. Za 255 mb z montazem dalismy 11 tys. zl bez bramy i furtki. Ja wiem, ze jest wiele rozwiązan ale ja nie znoszę betonowego ogrodzenia. Mam tak piękne widoki, po co mam je zasłaniać? Poza tym tu jest prawda: tylko to jest dodatkowa kasa na prowizorkę którą potem trzeba bedzie wyrzucic Prowizorka jest wieczna. A juz szczególnie w wykonaniu mojego dokładnego męża. POza tym nie mam kasy na wywalanie na tymczasowe ogrodzenie a potem na wymianę. Ja jeszcze parteru nie wykończyłam a co dopiero ogrodzenie... Anja, ja chyba faktycznie ciacho upiekę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2009 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 ale moze to sluzyc dlugi czas a potem mozna wymieniac po kawalku, wiesz jak jest z prowizorkami Moze uda sie kupic te stemple za grosze, moze Wiola jeszcze ma takowe Stempli nie mam. Wiem że można rózne rzeczy robić z odpadów budowlanych ale my już wszystko wykorzystaliśmy NIe lubię robić prowizorek, bo mój mąż jest szczególnie dokładny...Boję się, ze prowizorka byłaby nieprowizoryczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.10.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 U nas niestety będzie "mur chiński" -z powodu niezbyt ciekawych sąsiadów -Wiolasz wie o co chodzi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2009 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Kachna, ja bym na nich z wiatrówką zasadziła się pewnego wieczoru...najlepiej z jakimś tłumikiem. Choć wiatrówka chyba nie ma tłumika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.10.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Kachna, ja bym na nich z wiatrówką zasadziła się pewnego wieczoru...najlepiej z jakimś tłumikiem. Choć wiatrówka chyba nie ma tłumika... mąż sugeruje elektrycznego pastucha.. ale nie wiem czy to legalne -w mieście i na ludzi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 a wiatrówka legalna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Wiatrowka legalna, tylko zalezy, gdzie srut wyladuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 a.. no tak ale jak wyląduje w upragnionym celu, to juz legalna nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Zupelnie nie rozumiem tych wrogich uczuc w stosunku do sasiadow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.10.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witam się z rana I dzisiaj herbatką częstuje http://th.interia.pl/51,bb381e1381866775/herbata3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.10.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ale pyszna herbatka dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Ja dzisiaj za Anja latam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.10.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Zupelnie nie rozumiem tych wrogich uczuc w stosunku do sasiadow. ta akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.10.2009 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Zupelnie nie rozumiem tych wrogich uczuc w stosunku do sasiadow. Bo Ty masz takiego obrońcę jak Duch, który skutecznie straszy nawet przez ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.10.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Zupelnie nie rozumiem tych wrogich uczuc w stosunku do sasiadow. Malgos -jakbyś miała o metr od płotu melinę, której goście załatwiają swoje potrzeby fizjologiczne tuż przed drzwiami, nie zastanawiajac sie nawet nad tym, że ja stoję po 2-giej stronie płotu -to też byś miłością nie pałała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts