Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiola a moze zrobic takie tymczasowe, troche slupkow drewnianych takich do podpierania stropu i do tego siatka taka przeciwko zwierzetom na autostradzie, pies nie przejdzie a taka siatka nie jest droga, brame zbic z desek i zamykac na dwa lancuchy i klodke, mysmy tak mieli na budowie i sprawdzalo sie

My zrobilismy betonowe, bo wyszlo najtaniej (taniej od siatki i podmurowki), pies go nie podkopie i jest stabilne. Za 255 mb z montazem dalismy 11 tys. zl bez bramy i furtki.

Ja wiem, ze jest wiele rozwiązan ale ja nie znoszę betonowego ogrodzenia. Mam tak piękne widoki, po co mam je zasłaniać?

Poza tym tu jest prawda:

tylko to jest dodatkowa kasa na prowizorkę którą potem trzeba bedzie wyrzucic

Prowizorka jest wieczna. A juz szczególnie w wykonaniu mojego dokładnego męża. POza tym nie mam kasy na wywalanie na tymczasowe ogrodzenie a potem na wymianę. Ja jeszcze parteru nie wykończyłam a co dopiero ogrodzenie...

Anja, ja chyba faktycznie ciacho upiekę... :roll:

ale moze to sluzyc dlugi czas a potem mozna wymieniac po kawalku, wiesz jak jest z prowizorkami :)

Moze uda sie kupic te stemple za grosze, moze Wiola jeszcze ma takowe

Stempli nie mam. Wiem że można rózne rzeczy robić z odpadów budowlanych ale my już wszystko wykorzystaliśmy :wink:

NIe lubię robić prowizorek, bo mój mąż jest szczególnie dokładny...Boję się, ze prowizorka byłaby nieprowizoryczna :lol:

Zupelnie nie rozumiem tych wrogich uczuc w stosunku do sasiadow. :lol: :lol: :lol:

Malgos -jakbyś miała o metr od płotu melinę, której goście załatwiają swoje potrzeby fizjologiczne tuż przed drzwiami, nie zastanawiajac sie nawet nad tym, że ja stoję po 2-giej stronie płotu -to też byś miłością nie pałała :(