Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czesc

Jestem i żyję, komp nadal nie działa ale teraz musimy kupić 2 komplety zimówek, wiec komp musi poczekać. Wg mego starego to przymusowy odwyk od forum.

W domu spoko, robią sie barierki na schody wewn, mam nadzieję ze do świąt sie zrobią. Wtedy wejdzie zawodowy malarz na klatkę schodową czyli ja :lol: :lol: i parter będzie skończony. No oprócz mebli oczywiście :lol:

W pracy jest lepiej. Ja pracuję do polowy grudnia, zgodnie z umową. Teraz przyuczam nową na moje miejsce ale już jej współczuję. Pewnego dnia staneła w drzwiach mówiąc ze przyszła do pracy. Od tamtej pory pracuje mi sie dużo lepiej, bo wiem, że juz niedługo potrwa moja mordęga. No i baaardzo dobrze. Schudłam, ważę ok 50 kg, już wiecej nie mogę schudnąć chyba. A ponieważ zależy mi na moim zdrowiu zarówno psychicznym jak i fizycznym, to wolę tam nie pracować. Wogle jak się okazało, mój szef to dość znany w mieście człowiek, no cóż najlepszej opinii na mieście jako człowiek nie ma. Tylko ja o tym nie wiedziałam. ALe teraz już wiem.

Mam meldunek tymczasowy w moim własnym domku, w końcu.

Dziecko mi rośnie jak na drożdżach, niedługo 5 urodziny a jej już ząb się rusza :o Tylko czekać buntu nastolatki i takich tam...

Pies z kur przerzucił się na jajka....i to tak potrafi je z gniazda przynieść, że nawet rysy nie ma....Normalnie wstyd sąsiadom w oczy spojrzeć....

A wogle to pozdrawiam Wszystkich.

Pamiętam o FM i wrócę jak przyjdzie czas :lol:

Anja, nie mogę na zwolnienie bo mi nie zapłaci. Większość mam na lewo niestety. Tak wiec dorobię do końca umowy, bo jestem odpowiedzialna, tak podpisałam umowe i wytrzymam. Znajdę sobie jakąś robotę, szkoda ze pewnie mniej płatna będzie ale....ważne ze nie sfiksuję może. :lol:

Poza tym facet jednym kosztem = jedną wypłatą chce mieć w jednej osobie: kadrową, płacową, sekretarkę, asystentkę dwóch prezesów, panią od kontaktów z klientami i kosztorysantkę od instalacji elektrycznych... trochę za dużo nie?

A Ty jak się czujesz? bo nie mam nawet czasu polatać po forum i nadrobić

Wiolu -ciszę się że żyjesz, i że (w zasadzie..) wszystko w porządku :wink:

a co do tego:

Poza tym facet jednym kosztem = jedną wypłatą chce mieć w jednej osobie: kadrową, płacową, sekretarkę, asystentkę dwóch prezesów, panią od kontaktów z klientami i kosztorysantkę od instalacji elektrycznych... trochę za dużo nie?

to czy Ty byłas tam pierwsza taka do testowania wytrzymałości? bo coś mi się wydaje, że fascio ma taką technikę, ta druga "nowa" też zapewne dlugo nie wytrzyma :roll: ... kuchowato tylko, że na razie nie masz nic w zamian w zanadrzu :-? ...

Czesc :lol: :lol:

MÓJ KOCHANY JEDYNY MĄŻ naprawił mi komputer :lol: :lol: :lol: złota rączka normalnie w kazdej dziedzinie..na razie działa, jakby co trzeba się cieszyć..

W pracy komedyje, ja jestem na opiece do końca tygodnia, bo Julka ma oskrzela zawalone.Ale już się dowiedziałam, że druga ma wylecieć, i w poniedziałek jest 3. TYlko że co my tam we 3 mamy robic? :o

Poza tym, cieszę się ze nowego kompa nie muszę kupować :lol:

Mam kilka dni to nadrobię zaległości :lol:

Gość justyna_m

cześć Wiola

z takim szefem to też bym nie chciała pracować :roll: przykro, że musiałaś tyle nerwów stracić a teraz dojdą dodatkowe przy szukaniu innej pracy. mam nadzieję, że szybko jakąś fajną znajdziesz.