Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

A czesc cześć :lol: :lol:

śniło mi sie dziś, ze przy kompie całą noc na FM siedzę :oops:

A szef skurwiel

podobno szuja lepiej do niego pasuje, ale to nie ja wymysliłam :wink:

Czy u Was też taka piździawa? głowę obrywa prawie, pies mi się do domu pcha...o rudym sierściuchu nie wspomnę...

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

piździ, piździ :roll:

Wiola jak fajnie, ze jesteś.... co do roboty to ja najmniej jestem kompetentna by się wypowiadać... ale pamiętaj tylko, że to praca jest dla ciebie nie odwrotnie :)

Dużo zdrowia dla Juleczki.... mam nadzieje że choróbsko sobie szybko pójdzie.... my tez kichamy... niestety :(

i fajnie, że komp "zmartwychwstał " :p :P :p

Czesc Kasia :lol:

Czy mi się wydaje, czy Cię nie było na imprezie u Rasi? nie widziałam Cię...

A Zuza to chyba nową fryzurę ma, co? ledwo poznałam :lol:

Pracą się nie przejmuję. Mój chodzi zadowolony, bo nakarmiony, posprzątane, zwierzaki odkarmione i nie jęczą pod domem... W domu też jest nawał pracy, im mniej mój musi wypełniać codziennych obowiązków (czyt. sprzatanie, gotowanie- no dobra, przesadziłam, raptem ziemniaki obiera albo makaron wstawi...) tym więcej w domu robi. A przynajmniej próbuje..

Gość justyna_m
wiola inhalacje najlepiej wpływają na katar. ja jak tylko mam zawalony nos to idę na takie właśnie z solą fizjologiczną. pomaga :wink: tylko tak minimum 7 dni pod rząd zrób te inhalacje małej

Justyś, jakie 7 dni? ja mam pod ręką i robię jak tylko gęsty katar sie zaczyna...No i pomaga przy mocnych atakach mokrego kaszlu nocą...Po takich inhalacjach przesypia calutką noc :lol:

Własnie będę płacić za zimówki do męza samochodu, jeny, jakie to drogie :o

A jeszcze komplet do mojego... :-? koszmar, nie znoszę wydatków obowiązkowych..

No ale jak robisz całe 7 dni to nawet wtedy jak już kataru nie masz? bo mi chodzi o to, że robię wtedy, kiedy Julka ma zatkany nos, czyli przez dwa dni sie męczy to te 2 dni jej robie, potem już nie ma potrzeby bo katar się kończy. Zostaje jakaś końcówka.

Gość justyna_m

wiola ja zawsze do końca przez 7 dni aby wyczyścić ładnie zatoki a później idę jeszcze na lampę solux. taką kurację mi tutaj lekarz polecił.

zapytam dziś na bazie zabiegowej jak to jest z dziećmi i inhalacjami i dam znać :wink:

Gość justyna_m
wiola dziecko inhaluj przez około 7min przez kolejne 5 dni nawet jak katar ustanie - przynjamniej tak u nas zalecamy dla najmłodszych pacjentów. później nie powinno się za często tego powtarzać ponieważ można podrażnić błony śluzowe w nosku. zapytaj jeszcze pediatry.

Cześć Duchu :lol:

Arniko, witam Cie serdecznie. Nie chce mi się nie z lenistwa, tylko nie wiem jak jest z kolejnością zdjęć, były w międzyczasie modyfikowane, dużo bardzo z tym roboty. Zresztą zdjecia są na płytkach i jest ich duuuużo...

Małgoś, ja cały czas o tym myśle, ale kurczę nie mogę nic wymyślić.. :roll: