wiolasz 05.11.2009 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 A czesc cześć śniło mi sie dziś, ze przy kompie całą noc na FM siedzę A szef skurwiel podobno szuja lepiej do niego pasuje, ale to nie ja wymysliłam Czy u Was też taka piździawa? głowę obrywa prawie, pies mi się do domu pcha...o rudym sierściuchu nie wspomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 piździ, piździ Wiola jak fajnie, ze jesteś.... co do roboty to ja najmniej jestem kompetentna by się wypowiadać... ale pamiętaj tylko, że to praca jest dla ciebie nie odwrotnie Dużo zdrowia dla Juleczki.... mam nadzieje że choróbsko sobie szybko pójdzie.... my tez kichamy... niestety i fajnie, że komp "zmartwychwstał " :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2009 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Czesc Kasia Czy mi się wydaje, czy Cię nie było na imprezie u Rasi? nie widziałam Cię... A Zuza to chyba nową fryzurę ma, co? ledwo poznałam Pracą się nie przejmuję. Mój chodzi zadowolony, bo nakarmiony, posprzątane, zwierzaki odkarmione i nie jęczą pod domem... W domu też jest nawał pracy, im mniej mój musi wypełniać codziennych obowiązków (czyt. sprzatanie, gotowanie- no dobra, przesadziłam, raptem ziemniaki obiera albo makaron wstawi...) tym więcej w domu robi. A przynajmniej próbuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2009 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Kasia, A Ty wiesz kiedy Julce zaczęło przechodzić? jak jej zaczęłam inhalacje robić zwykłą wodą z solą fizjologiczną. Od razu lepiej i katar pięknie schodzić. Sobie też zrobiłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 dobrze... od makaronu się zaczyna nie, nie byłam u RAsi... z kilku powodów... ale głównie to gorączka jednego z Bączków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2009 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Współczuję Twym Bączkom bardzo, męczące tak ciągle chorować. Jak nie katar to kaszel i na okrągło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 05.11.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 wiola inhalacje najlepiej wpływają na katar. ja jak tylko mam zawalony nos to idę na takie właśnie z solą fizjologiczną. pomaga tylko tak minimum 7 dni pod rząd zrób te inhalacje małej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2009 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Justyś, jakie 7 dni? ja mam pod ręką i robię jak tylko gęsty katar sie zaczyna...No i pomaga przy mocnych atakach mokrego kaszlu nocą...Po takich inhalacjach przesypia calutką noc Własnie będę płacić za zimówki do męza samochodu, jeny, jakie to drogie A jeszcze komplet do mojego... koszmar, nie znoszę wydatków obowiązkowych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 05.11.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 jak mnie katar łapie to 7dniową kurację robię nie przesadzaj z tymi inhalacjami ponieważ później możesz mieć większe problemy z zatokami kochana!!!! za dużo to niezdrowo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 No ale jak robisz całe 7 dni to nawet wtedy jak już kataru nie masz? bo mi chodzi o to, że robię wtedy, kiedy Julka ma zatkany nos, czyli przez dwa dni sie męczy to te 2 dni jej robie, potem już nie ma potrzeby bo katar się kończy. Zostaje jakaś końcówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 05.11.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 wiola ja zawsze do końca przez 7 dni aby wyczyścić ładnie zatoki a później idę jeszcze na lampę solux. taką kurację mi tutaj lekarz polecił. zapytam dziś na bazie zabiegowej jak to jest z dziećmi i inhalacjami i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 A jak dziecko nie ma probleów z zatokami? Popytaj kochana, popytaj. Ja na razie na opinii naszej pediatry polegam. Okazało się, ze nasi mężowie pracuja razem więc wiem, ze fajna kobieta też prywatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ja mam taki pylizator wody... do której wrzucam krople... i leci to całą noc... ale teraz chyba musze to robić non stop. Bo kupiłam wilgotnościomierz... i mam w domu 30% wilgotności a to dużo za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 05.11.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 wiola dziecko inhaluj przez około 7min przez kolejne 5 dni nawet jak katar ustanie - przynjamniej tak u nas zalecamy dla najmłodszych pacjentów. później nie powinno się za często tego powtarzać ponieważ można podrażnić błony śluzowe w nosku. zapytaj jeszcze pediatry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Witam Gospodynię i Dziewczyny. Weszłam poczytać dziennik, i tak na parę godzin zostałam Szkoda, że nie chciało Ci się już ponownie wklejać zdjęć... pooglądałabym, ale rozumiem. Pozdrawiam Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.11.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Wiola fajnie że wróciłaś A pracą się nie przejmuj, lepiej odejść z toksycznego towarzystwa Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.11.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 doberek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Wiola, Ty skrec jakis interes, bo Ci sie potencjal marnuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Cześć Duchu Arniko, witam Cie serdecznie. Nie chce mi się nie z lenistwa, tylko nie wiem jak jest z kolejnością zdjęć, były w międzyczasie modyfikowane, dużo bardzo z tym roboty. Zresztą zdjecia są na płytkach i jest ich duuuużo... Małgoś, ja cały czas o tym myśle, ale kurczę nie mogę nic wymyślić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2009 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Wiola fajnie że wróciłaś A pracą się nie przejmuj, lepiej odejść z toksycznego towarzystwa Będzie dobrze Magi, super avatarek masz, przesłodka niuńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts