Magi77 05.11.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Wiola fajnie że wróciłaś A pracą się nie przejmuj, lepiej odejść z toksycznego towarzystwa Będzie dobrze Magi, super avatarek masz, przesłodka niuńka Dzięki Uwielbiam to zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Małgoś, ja cały czas o tym myśle, ale kurczę nie mogę nic wymyślić.. Mysl, co umiesz robic najlepiej i co Ci sprawia przyjemnosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Tylko burdelu nie zakladaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.11.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Wiola, a jaki masz inhalator ? Moja koleżanka ostatnio polecał lampę bioptron do naświetlania, która fajnie działa na zatkany nos, przeziębienie, ale ona ponad 2 tyś kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 No właśnie o tym ostatnim myslałam... no i jeszcze bar chciałabym mieć, ale mąż sie nie zgadza, bo musiałabym non stop każdego wieczora pracować, z kumplem gadałam, on tak ma i wszystkie związki mu padają przez to. hmmmm może pieczarkarnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2009 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Wiola, a jaki masz inhalator ? Moja koleżanka ostatnio polecał lampę bioptron do naświetlania, która fajnie działa na zatkany nos, przeziębienie, ale ona ponad 2 tyś kosztuje taki zwykły z apteki, za 150 zł http://projectmed.eu/images/inchalator_italia.jpg diagnostic P1, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Bar odradzam, na tym sie trzeba znac, a nie tylko lubic wypic. Moja crazy szwagierka, ktora poznalas miala knajpe i pociagnela tylko kilka miesiecy, kupa dlugow jej tylko zostala. Remont, wynajem, sprzet, to jest kupa kasy, ktora sie moze zwrocic lub nie. 100 lat temu browary i firmy tytoniowe remontowaly i dawaly meble za darmo, teraz trzeba od zera samemu zaczynac. Pieczarkarnia brzmi lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2009 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 No brzmi, ale potrzebuję pola i hali. Hala jak hala, każdą da się przerobić i przystosować ale pole potrzeba, żeby przechowywać wieeelkie tonowe bele słomy. Poza tym nie każdy zgodzi się w pobliżu tego mieszkać, bo śmierdzi. Wiem, bo rodzinnych stronach są dwie. Jak wiatro wieje od strony lasu, to tak cuchnie na podwórku u rodziców i na połowie osiedla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 No to nie wiem... szparagi albo slimaki winniczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2009 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Ten burdel to najmniej nakładów wymaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Ale konkurencja duza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2009 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Oj tam, w domu przecież czyściej, i cieplej i wogle lepiej, Jakieś badania może będą miały, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Ten burdel to najmniej nakładów wymaga nooo cza tylko kupić więcej mydła w płynie i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2009 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Spoko, w macro czy jakiejś innej hurtowni spokojnie można kupić hurtowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 I co najważniejsze, że czasami niedrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2009 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 No własnie, a gdzie więcej zarobi się taką kasę w pół godzinki? Ja byłabym super pracodawcą, płaciłabym nawet składki na emeryturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Ale Wiolcia masz świetnego psiaka... No może to i dobrze, że do domu nikogo nie wpuszcza... i listonosza też.... On tylko zazwyczaj rachunki przynosi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Tylko by sie obce baby po domu walaly Wiola, a Ty przeciez z tych zazdrosnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.11.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 moi tesciowie mieli pieczarkarnie za dawnych czasow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.11.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 O! Wiola wróciła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts