meg60 05.11.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Witaj Wiolu !!!! Jak tu u ciebie wesoło, dobrze, że tu zajrzałam, bo u mnie trochę smutasków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2009 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Cześć Kachna, Ty jak zawsze spóźniona Dobrze, że teraz ktoś inny na Twoim wątku panuje, to masz czas polatać po innych. Jesteś bardziej oblatana niż kiedy budowałaś Meg, jakie smutasy? byłam wczoraj i smutasów nie było... Anja, widzisz, znaczy nie taki zły pomysł Wiecie co sie dowiedziałam? Że w mojej (jeszcze) pracy, przyjęto na to samo stanowisko kolejną osobę Czyli 3 babki na jedno stanowisko pracy... i jeszcze dał wczoraj ogłoszenie na księgową Tam jest super dziewczyna, która pomaga jak może, jest zawsze w pracy, normalnie podpora tej firmy..zniesmaczona jestem od wczora wieczora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2009 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Acha, pochwaliłam sie nowymi kozaczkami? prawdziwe, skórzane i śliczne prawie- oficerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.11.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Wiola zwijaj sie z tej roboty. I myśl o swoim biznesie. Szkoda nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2009 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 NO...Mayland, gdzie masz link do Twojego dziennika i komentarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.11.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 no linki znikneły ale komenty i dziennik jest. Mozna wejsć przez "szukaj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 No można ale cholercia długo tak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.11.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 To znak, ze za duzo gadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2009 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 NIe, to znak, ze leniwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.11.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 czesc leniwcu, ja dzis mam dzien pizamowy ale fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2009 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Czesć Ja też mam na razie piżamowy, ale potem na kontrole z dzieckiem jadę, więc chciał nie chciał musze coś wrzucić na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.11.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 czesc leniwcu, ja dzis mam dzien pizamowy ale fajnie... o ja też bym się chętnie poleniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2009 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Ja się własnie kończę lenic, zbieram się i do miasta Fruuuu z dzieckiem na kontrole jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Hejka. Tez lece, paaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 06.11.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 chociaż nie ma cie w tej chwili ale przywitam sie na potem. Fajnie poogladać takie archiwalne zdjęcia. Ale najbardziej zazdroszczę ci widoków. kurka ale ci zazdroszczę. U mnie jak sąsiedzi zaczną budować te swoje wille to tylko ogródek bedę mogła oglądać. Kiedy moja truskawka bedzie taka piękna jak twoja Pozdrawiam i życze zdrówka wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.11.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 cze laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2009 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Cześć Basiu Jak popatrzysz na aktualne zdjecia za moim oknem to zobaczysz że sąsiad własnie pod nosem mi się buduje i wszystko mi zasłania. No ale...nie było możliwosci kupić całej działki i trudno, trzeba to znieść Twoja truskawka też urośnie, zobaczysz, ani się obejrzysz a zamieszkacie CZeść NItka-Lasencjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.11.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 dzień dobry Misio pojechał do KRK a ja sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 To trzeba bylo powiedziec, zeby wpadl. Zajelabym sie nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.11.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 To trzeba bylo powiedziec, zeby wpadl. Zajelabym sie nim. MOIM MISIEM Chyba bym Ci włosy z glowy powydzierała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts