Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć

Kachna, Ty jak zawsze spóźniona :lol:

Dobrze, że teraz ktoś inny na Twoim wątku panuje, to masz czas polatać po innych. Jesteś bardziej oblatana niż kiedy budowałaś :lol:

Meg, jakie smutasy? byłam wczoraj i smutasów nie było...

Anja, widzisz, znaczy nie taki zły pomysł :lol:

Wiecie co sie dowiedziałam? Że w mojej (jeszcze) pracy, przyjęto na to samo stanowisko kolejną osobę :o :-? Czyli 3 babki na jedno stanowisko pracy... i jeszcze dał wczoraj ogłoszenie na księgową :o :o Tam jest super dziewczyna, która pomaga jak może, jest zawsze w pracy, normalnie podpora tej firmy..zniesmaczona jestem od wczora wieczora...

:D chociaż nie ma cie w tej chwili ale przywitam sie na potem. Fajnie poogladać takie archiwalne zdjęcia. Ale najbardziej zazdroszczę ci widoków. kurka ale ci zazdroszczę. U mnie jak sąsiedzi zaczną budować te swoje wille :wink: to tylko ogródek bedę mogła oglądać. Kiedy moja truskawka bedzie taka piękna jak twoja :cry: Pozdrawiam i życze zdrówka wszystkim

Cześć Basiu :lol:

Jak popatrzysz na aktualne zdjecia za moim oknem to zobaczysz że sąsiad własnie pod nosem mi się buduje i wszystko mi zasłania. No ale...nie było możliwosci kupić całej działki i trudno, trzeba to znieść :lol:

Twoja truskawka też urośnie, zobaczysz, ani się obejrzysz a zamieszkacie :lol:

CZeść NItka-Lasencjo :lol: