malgos2 06.11.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 To trzeba bylo powiedziec, zeby wpadl. Zajelabym sie nim. MOIM MISIEM Chyba bym Ci włosy z glowy powydzierała! Ojej... Ale ja bym go tylko piwem poczestowala i orzeszkami, bo mi jeszcze zostaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.11.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 To trzeba bylo powiedziec, zeby wpadl. Zajelabym sie nim. MOIM MISIEM Chyba bym Ci włosy z glowy powydzierała! Ojej... Ale ja bym go tylko piwem poczestowala i orzeszkami, bo mi jeszcze zostaly. orzeszki i piwo to on w domu ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 To trzeba bylo powiedziec, zeby wpadl. Zajelabym sie nim. MOIM MISIEM Chyba bym Ci włosy z glowy powydzierała! Ojej... Ale ja bym go tylko piwem poczestowala i orzeszkami, bo mi jeszcze zostaly. orzeszki i piwo to on w domu ma O matko, seks na Ciebie jakos destrukcyjnie wplywa... Czy to moze brak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2009 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Kachna, Ty powinnaś z nim jeździć, bo nie wiadomo czy on wie co w domu ma a czego nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.11.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Kachna, Ty powinnaś z nim jeździć, bo nie wiadomo czy on wie co w domu ma a czego nie mialam jechać, tylko z roboty nie było sie jak urwać ale za to go przywitam "hucznie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2009 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Ja tam dojechałabym później. Ale wiesz, ja zazdrosna jestem bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.11.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Ja tam dojechałabym później. Ale wiesz, ja zazdrosna jestem bardzo Co TY -30 zl bym na bilet wydac musiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2009 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Kochana, ja to nawet 100 zł zapłaciłabym, oby tylko swego przypilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 06.11.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 No proszę, proszę...jaki to temacik fajowy... Przywitać się wpadłam, bo o nadrabianiu zaległości mowy nawet nie ma Ja mojego na całe noce puszczam samego. Odmieniec jestem jakiś czy co? Ale nie daj boszzze jakby tak zatańczył obściskańca z inną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2009 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 NO tak, ale Ty nie wiesz czy tańczy czy nie, prawda? ja tam ufam ale sprawdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 06.11.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 NO tak, ale Ty nie wiesz czy tańczy czy nie, prawda? ja tam ufam ale sprawdzam Nie tańczy, bo pracuje ....ale za to z samymi babami.....no wiesz.....kucharz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2009 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 ooo takiego kucharza to mogłabym mieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.11.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 ooo takiego kucharza to mogłabym mieć... nawet z babami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 06.11.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 ooo takiego kucharza to mogłabym mieć... nawet z babami? no wiolasz dobre pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2009 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 eeee nie, ale kucharza w domu to mogłabym mieć. Nie jestem najlepszą kucharką i wyszłoby to wszystkim domownikom na zdrowie a baby? hmmm chyba musiałabym to jakoś znieść.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 eeee nie, ale kucharza w domu to mogłabym mieć. Nie jestem najlepszą kucharką i wyszłoby to wszystkim domownikom na zdrowie a baby? hmmm chyba musiałabym to jakoś znieść.. Mielismy lokatora kucharza. Nigdy w domu nie gotowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2009 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 No zartujesz? a przynosił coś czasem z roboty? Ja bym nie darowala swojemu, gdyby umiał gotować a nie robił tego w domu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 No zartujesz? a przynosił coś czasem z roboty? Ja bym nie darowala swojemu, gdyby umiał gotować a nie robił tego w domu.... Niestety nie... Nazeral sie w robocie i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.11.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 a co sądzicie o posiadaniu męża ginekologa!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2009 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 dowciapna jesteś normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts