Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:lol: :lol: :lol:

dowciapna jesteś normalnie :lol: :lol: :lol: :wink:

no co? ostatnio u nas na staż przyjęli dziewczynę, której mąłż jest ginekologiem właśnie :) ale za mało ja jeszcze znam żeby o to wypytać.. ja bym chyba nie chciała, chociaż ma to i swoje plusy:

1. opieka za darmo,

2. świetnie zarabia,

3. rozumie kobietę :)

Dokladnie wie, gdzie jest punkt G. :lol: :lol: :lol:

Jak rozumie? kobieta drugiej kobiety nie pojmie a facet pojmie? :-?

Oni są bardziej stonowani poprostu bo fochy i humory mają na codzień, nie?

Ja od swojego ostatnio usłyszałam, ze w życiu nie miał tak opanowanej pacjentki, cyt.: "jak nie baba normalnie" więc nie wiadomo co oni sobie o tych babach myślą..

Ja tam wiem, ze jak ktoś ma w pracy jakąś robotę to potem w domu chciałoby się czegoś innego. I rozumiem to z wyjątkiem......kucharzy :lol: :lol: :lol:

a ja miałam tak "na stałe" 2 kobitki i jednego faceta. Pierwsza ginekolożka, do której chodziłam przez 13 lat -miała guza mózgu i teraz dochodzi do siebie po operacji :( potem trafiłam do faceta -spoko -i jako lekarz i jako "człowiek" -tyle, ze na każdej wizycie robił mi USG (które do niczego mi w zasadzie nie bylo tak często potrzebne), i był pretekst do płacenia 150zl średnio co 2-3 m-ce. Teraz z kolei mam drugą kobitkę -trafiłam do niej z tego ubezpieczenia medycznego mojego pracodawcy -i jest rewelacyjna -w końcu po wielu latach gdybania i szukania przyczyn moich problemów -ona jedna potrafiła mnie skierować na odpowiednie badania i zastosować konieczna kurację -mam nadzieję że juz jej nie zmienię :)

J apo ostatnim kontakcie z kobietą w szpitalu, stwierdziłam że nigdy więcej. Tak mnie potraktowała, kobietę zagrożoną poronieniem, że ledwo z fotela dałam rady zejść. I jeszcze mi się oberwało, ze przesadzam bo nie bolało i dlaczego ja się na nią drę... :o :o :o

Od razu podpowiem że ta pani do dziś jest zastępcą ordynatora w Białej POdlaskiej w szpitalu. Herod nie kobieta.