lidszu 07.11.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 A ja lubię chodzić z moim M na zakupy Chociaż rzadko się to zdarza, bo jak już jedziemy razem, to musimy przy okazji zabrać ze sobą dziewczyny, a to wtedy już nie możemy się skupić na kupowaniu, tylko na pilnowaniu dziewczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Ja lubie tylko do budowlano-wykonczeniowych sklepow. Zreszta do innych w zasadzie ostatnio nie wchodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.11.2009 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 A ja lubię chodzić z moim M na zakupy Chociaż rzadko się to zdarza, bo jak już jedziemy razem, to musimy przy okazji zabrać ze sobą dziewczyny, a to wtedy już nie możemy się skupić na kupowaniu, tylko na pilnowaniu dziewczyn Ja do tego dołożę jeszcze obowiązkową pizzę, i już godzina dłużej i w rzeczywistości wracam urypana jak pies... dzień dobry zagadka w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Witam .... A co do zagadki to jakieś nagrody przewidziane? ..np. jakaś kawka To jest czujnik tlenku węgla, inaczej czadu. Ja też taki muszę mieć... Pisałam o tym w wątku : ,,Uwaga pożar" Proszę przeczytajcie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.11.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Brawo Arnika Nie, nagród nie ma. Sam fakt, ze wiesz jak bardzo jest to niezbędne w każdym domu jest nagrodą chyba A kawka może być bez zagadek http://www.kartki.wabi.pl/kartki/agnieszka_korneluk/moze_kawa_duza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.11.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 no wlasnie sie spoznilam ale wiedzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.11.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 No przeciez jest napisane carbon monoxide alarm, to co to za zagadka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.11.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Małgoś, no daj spokój, taka skrupulatna jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Jednak nagroda była... kawka Dziękuję bardzo Proszę przeczytajcie wątek UWAGA POŻAR. Proszę i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Wiola z kąt wiesz że ja kawkę litrami pijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.11.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 A ja lubię chodzić z moim M na zakupy Chociaż rzadko się to zdarza, bo jak już jedziemy razem, to musimy przy okazji zabrać ze sobą dziewczyny, a to wtedy już nie możemy się skupić na kupowaniu, tylko na pilnowaniu dziewczyn Ja do tego dołożę jeszcze obowiązkową pizzę, i już godzina dłużej i w rzeczywistości wracam urypana jak pies... dzień dobry zagadka w dzienniku w związku z tym wybrałam się dzisiaj sama na zakupy i żeby nie było pizzę też zaliczyłam, ale w ciszy, spokoju, bez ciągłego uciszania i gadania do dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.11.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Wiola z kąt wiesz że ja kawkę litrami pijam Arnika, nie wiedziałam ale wiesz....jak nie kawka to herbatka Lidszu, ja dziś tylko budowlano- lampe do salonu. Fajna ino w folii, bo jeszcze są kurzące roboty Co kupiłaś? chwal sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.11.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Heloł już wróciłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.11.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Cześć I co? przypilnowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.11.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Cześć I co? przypilnowałaś? no... miłe to było pilnowanie.... i nawet wrócilam z sukienką na imprezkę za 2 yug. i kolczykami "na imienimy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.11.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 aaaaaaaaaaaa bo Ty nie jechałaś tam jednak bezinteresownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.11.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 aaaaaaaaaaaa bo Ty nie jechałaś tam jednak bezinteresownie a.. jakoś tak wyszło (mój urok po dobie tęsknoty zrobił swoje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 wiola ja mam światłego pod nosem - mówię ci - przewalone arnika - jak tekst jest na czerwono to oznacza że pod nim jest link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Co tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.11.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts