anjamen 11.11.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 halloł, snow nie zazdroszcze, ja pol nocy nie spalam bo mnie brzuch bolal ale juz jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.11.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 ... o rety... obie biedne a ja spałam jak zabita ino pogoda do bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.11.2009 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 U nas leje na całego, podwórko bulgocze pod nogami. A ja mam pytanie odnośnie farb: jakie farby stosuje się na podstopnice? Kiedyś słyszałam o takich farbach, jakimi malowało sie kiedys lamperie. Tylko to nie takie badziewiaste jak kiedyś ale lepsze jakościowo. Kojarzy ktoś co to za farby są? Żeby można było je łatwo zmywać. No i jeszcze fajnie byłoby gdyby była z połyskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 U nas leje na całego, podwórko bulgocze pod nogami. A ja mam pytanie odnośnie farb: jakie farby stosuje się na podstopnice? Kiedyś słyszałam o takich farbach, jakimi malowało sie kiedys lamperie. Tylko to nie takie badziewiaste jak kiedyś ale lepsze jakościowo. Kojarzy ktoś co to za farby są? Żeby można było je łatwo zmywać. No i jeszcze fajnie byłoby gdyby była z połyskiem Lamperie malowalo sie po prostu farba olejna. Ich badziewny wyglad wynikal z miliona warstw farby i braku uzytku z papieru sciernego miedzy nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.11.2009 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 NO oki, ale teraz te farby olejne też tak badziewnie śmierdzą i wygląd jest podobny po pomalowaniu czy już takie fajniejsze są? Pytania może warte blondynki, ale kto pyta nie błądzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.11.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 U nas leje na całego, podwórko bulgocze pod nogami. U nas też leje jak nie wiem... nie da się wyjść z domu, a działkę mamy tak zalaną, że z miesiąc by musiała schnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 NO oki, ale teraz te farby olejne też tak badziewnie śmierdzą i wygląd jest podobny po pomalowaniu czy już takie fajniejsze są? Pytania może warte blondynki, ale kto pyta nie błądzi Sa fajniejsze, sa. A smierdziec troche musza. Trzeba bardzo dobrze przygotowac podloze, musi byc zagruntowane, a najlepiej pociagnac je primerem (jest w ofercie kilku lepszych firm), potem to pociagnac drobnym papierem sciernym i tak samo po pierwszej warstwie, zeby bylo super gladkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.11.2009 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 NO oki, ale teraz te farby olejne też tak badziewnie śmierdzą i wygląd jest podobny po pomalowaniu czy już takie fajniejsze są? Pytania może warte blondynki, ale kto pyta nie błądzi Sa fajniejsze, sa. A smierdziec troche musza. Trzeba bardzo dobrze przygotowac podloze, musi byc zagruntowane, a najlepiej pociagnac je primerem (jest w ofercie kilku lepszych firm), potem to pociagnac drobnym papierem sciernym i tak samo po pierwszej warstwie, zeby bylo super gladkie. Zagruntowane już mam, teraz jeszcze papierem? a nie wystarczyło ze siatką przejechał? Jest juz gładkie jak dupcia niemolwaka normalnie. Ile razy gruntowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 NO oki, ale teraz te farby olejne też tak badziewnie śmierdzą i wygląd jest podobny po pomalowaniu czy już takie fajniejsze są? Pytania może warte blondynki, ale kto pyta nie błądzi Sa fajniejsze, sa. A smierdziec troche musza. Trzeba bardzo dobrze przygotowac podloze, musi byc zagruntowane, a najlepiej pociagnac je primerem (jest w ofercie kilku lepszych firm), potem to pociagnac drobnym papierem sciernym i tak samo po pierwszej warstwie, zeby bylo super gladkie. Zagruntowane już mam, teraz jeszcze papierem? a nie wystarczyło ze siatką przejechał? Jest juz gładkie jak dupcia niemolwaka normalnie. Ile razy gruntowac? Grunt to grunt, a primer to primer... Primer jest bialy i powoduje, ze farba sie lepiej trzyma. Jesli Ci sie go nie chce szukac to sprobuj bez, machnij pierwsza warstwe i wtedy przelec papierem. Zmatowisz powierzchnie pod druga warstwe i usuniesz wszystkie paprochy, ktore wyleza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.11.2009 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 aaaaaaaaaaano to dobra, poszukam primera. Tylko ja już miałam nadzieję, głupia, ze to co dzis posprzątałam z gipsu to końcówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 aaaaaaaaaaa no to dobra, poszukam primera. Tylko ja już miałam nadzieję, głupia, ze to co dzis posprzątałam z gipsu to końcówka... To sie jeszcze moze nazywac farba podkladowa... Byle sie nadawalo pod olejna farbe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.11.2009 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Dzięki Małgoś, anielico moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Dzięki Małgoś, anielico moja Nie sprawy, diablico wcielona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.11.2009 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 No daj spokój, jaka ja diablica?? Przecież ja dobroć i łagodność mam na twarzy wypisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 No daj spokój, jaka ja diablica?? Przecież ja dobroć i łagodność mam na twarzy wypisane Ty jestes jeszcze gorsza, bo taka z przyczajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.11.2009 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Cholercia, nie tak głośno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Cholercia, nie tak głośno... Chyba Ci sie o tytul postarac: FORUMOWA DIABLICA Z PRZYCZAJKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.11.2009 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Przestań tak głośno gadac. I nic nie wiesz o mojej przyczajce, bo nie miałas okazji jej poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Przestań tak głośno gadac. I nic nie wiesz o mojej przyczajce, bo nie miałas okazji jej poznać Dobra, dobra... Swoje wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.11.2009 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Uwaga! garderoba mi się mierzy i szafa w wiatrołapie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts