wiolasz 13.11.2009 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 NO nie ma cholery.... to niespotykane, ze ja wracam a jej nie ma i nie wybiega mi na drogę i nie sciga sie z samochodem...nawet na wołanie nie przyleciała...Nawet jak coś sie stało to jest tak ciemno, a ona ma czarną sierść ze jej po polach teraz nie widać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.11.2009 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Jest!!! Wróciła, cała i ubłocona, musiała daleko być, skoro mnie nie slyszała przez tyle czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.11.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Jest!!! Wróciła, cała i ubłocona, musiała daleko być, skoro mnie nie slyszała przez tyle czasu Oj, to powsinoga jedna. Teraz w nagrode bedzie sie musiala wykapac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.11.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 dzień dobry wróciłam ze szkolenia, jak zwykle -madrzejsza i z bólem głowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.11.2009 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 No właśnie, powsinoga jedna, ale jak sie ucieszyłam, jak ją zobaczyłam... Kachna, no i co? dużo mądrzejsza jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.11.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 A ona tez sie ucieszyla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.11.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Kachna, no i co? dużo mądrzejsza jesteś? no chyba nie dużo.... z całego szkolenia to zapamiętałam, że wódka była ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.11.2009 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Kachna, to po co na takie szkolenia jeździć jak w każdym dowolnym miejscu dowiedziałabyś sie o tym.. Małgoś, ona chyba też bo ogonem zamiatała i mało ze schodów mnie nie zrzuciła. ALe liczyła też na michę, wiec ja rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.11.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Probowala Cie zagadac, zebys jej nie opieprzala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.11.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 czesc Truskawo. jakie plany na weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.11.2009 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Czesć Opakowanie Helenki Własnie kończę kawę, karmię siebie i dziecko i jedziemy drzwi do szafy wybrać Może spodnie sobie czarne kupię póki kasa jest... Poza tym mąż musi ten primer kupić na schody, bo Małgośka kazała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.11.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 a no jak kazala, to trzeba kupic! spodnie tez wazne, ja kupilam i odsylalam bo za male byly a szafe wybieraj jasna, ja mam w wiatrolapie czarna i polki moznaby cdziennie czyscic ze niby ja opakowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.11.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Anja, ja mam dwie pary spodni ani razu nie noszonych, ale one są sprzed ciąży, i jak na razie nie wejdę w nie, bo to rozmiar 34. Teraz na szczęście mam 36-38 więc normalniej wyglądam Anja, przecież Ty jesteś przechowalnią, nie wiedziałas? A szafe chcę jak drzwi, bo jasna tam nie bardzo będzie pasowała. Coś pomiędzy orzechem a złotym dębem. To dosyc zbliżone kolory do siebie, wiec powinnam coś z głowy wybrać. Zresztą, zobaczymy co będzie do wyboru. Wczoraj przedłużyłam umowę w pomarańczy i dostanę LG Cookie Z wyglądu ładniusi, ciekawe jak z praktyką..no i niezłą cenę za niego wydębiłam, ja to jednak handlara jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.11.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 a LG cookie to telefon? matko ja stanelam na nokii sprzed kilku lat. a kiedys co nowinka sie pojawiala musialam ja miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.11.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Tak, to telefon ale jak bedzie niefajna to zamienię się z mężem. Ja chcę mieć aparat i muzę, reszta to mi rybcia. Męza też to ma. Obecny telefon mam już chyba 3 l-4 lata i nadal bateria trzyma tydzień. Tylko nie ma aparatu... Ale nawet pranie wytrzymała, zalanie różnymi płynami i ząbkowanie Julki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.11.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Heloł! zwróć uwagę na ilosć megapikseli -ja od kiedy mam komórkę z niezłym aparatem, to "zwykłego" w zasadzie nie używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Dzień dobry! Ja tylko wpadłam powiedzieć, że wczoraj ten zakwas wysłał Mojny, więc powinien do Ciebie zaniedługo trafić. Nie trzymaj go nawet w lodówce, bo on dosyć dojrzały już jest, tylko od razu rób ciasto i wwalaj go! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.11.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Matrta, pieknie u Ciebie, gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.11.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Matrta, pieknie u Ciebie, gratuluje jaka Marta? tu wiola "mieszka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.11.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Czesć Opakowanie Helenki Własnie kończę kawę, karmię siebie i dziecko i jedziemy drzwi do szafy wybrać Może spodnie sobie czarne kupię póki kasa jest... Poza tym mąż musi ten primer kupić na schody, bo Małgośka kazała O, wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts