Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

NO nie ma cholery.... to niespotykane, ze ja wracam a jej nie ma i nie wybiega mi na drogę i nie sciga sie z samochodem...nawet na wołanie nie przyleciała...Nawet jak coś sie stało to jest tak ciemno, a ona ma czarną sierść ze jej po polach teraz nie widać.. :cry: :cry: :cry:

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anja, ja mam dwie pary spodni ani razu nie noszonych, ale one są sprzed ciąży, i jak na razie nie wejdę w nie, bo to rozmiar 34.

Teraz na szczęście mam 36-38 więc normalniej wyglądam :lol:

Anja, przecież Ty jesteś przechowalnią, nie wiedziałas? :lol: :wink:

A szafe chcę jak drzwi, bo jasna tam nie bardzo będzie pasowała. Coś pomiędzy orzechem a złotym dębem. To dosyc zbliżone kolory do siebie, wiec powinnam coś z głowy wybrać.

Zresztą, zobaczymy co będzie do wyboru.

Wczoraj przedłużyłam umowę w pomarańczy i dostanę LG Cookie :lol:

Z wyglądu ładniusi, ciekawe jak z praktyką..no i niezłą cenę za niego wydębiłam, ja to jednak handlara jestem :lol:

Tak, to telefon :lol: ale jak bedzie niefajna to zamienię się z mężem.

Ja chcę mieć aparat i muzę, reszta to mi rybcia. Męza też to ma.

Obecny telefon mam już chyba 3 l-4 lata i nadal bateria trzyma tydzień. Tylko nie ma aparatu... Ale nawet pranie wytrzymała, zalanie różnymi płynami i ząbkowanie Julki :lol:

Dzień dobry!

Ja tylko wpadłam powiedzieć, że wczoraj ten zakwas wysłał Mojny, więc powinien do Ciebie zaniedługo trafić.

Nie trzymaj go nawet w lodówce, bo on dosyć dojrzały już jest, tylko od razu rób ciasto i wwalaj go! :wink: