anjamen 14.11.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Matrta, pieknie u Ciebie, gratuluje jaka Marta? tu wiola "mieszka" Marta przeslala mi link do galerii i wpisalam sie u Wioli ale u Wioli tez pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.11.2009 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 ja sie nie gniewam, ze się szarogęsicie u mnie Depsia, dzieki wielkie, na pewno zrobie. Ciekawe czy wyjdzie.. wybrałam kolor szaf i garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.11.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 wybrałam kolor szaf i garderoby to wklej nam wzorniki płyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.11.2009 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Kasia, nie mam. Mąż ostatnio wymyslił, ze dla dziecka wgra w swój mobajl film i wgrał "Garfielda" I dziecka nie ma jak ogląda. I na koniec, jak chciałam zdjecie i numer zrobić, to mobajl padł ALe przynajmniej dziecko nie zawracało gitary jak wybieraliśmy. Ale bedzie brąz z dębem bielonym. A dąb bielony będzie w garderobie, żeby kurzu nie było widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.11.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Bardzo mi sie podoba dąb bielony my w tym tyg. wybieraliśmy kolory płyt do kuchni u teściowej.. w zasadzie to mieliśmy tylko doradzać .. skończyło się na tym, że to ja wybrałam fronty (dąb "czesany"), korpus, ustawienie, uchwyty, blat i szyby... teściowa wybrała.. hmmm... NIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.11.2009 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 A pytałaś czy jej sie podoba czy juz nie? My znależliśmy jeszcze rurki do balustrady, bo te które wczesniej mąż wybrał były wg mnie za grube. Ale dzis znalazłam przez przypadek fi 16 i uczwyty do mocowania i wychodzi 25 zł za 3m. Taniocha i piękne. Oby wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.11.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 A pytałaś czy jej sie podoba czy juz nie? My znależliśmy jeszcze rurki do balustrady, bo te które wczesniej mąż wybrał były wg mnie za grube. Ale dzis znalazłam przez przypadek fi 16 i uczwyty do mocowania i wychodzi 25 zł za 3m. Taniocha i piękne. Oby wyszło twierdziła, że może być .... Ta balustrada będzie tylko inox? czy inox+drewno? okrągła czy kwadrat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.11.2009 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 to nie inox, to chrom + drewno. Nie umiem tego pokazać, ale postaram się potem zrobić dobre zdjęcia Takie cos jak kaśkamaciej ma http://i582.photobucket.com/albums/ss263/wiolasz/Wykonczeniowka/kakamaciej.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.11.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 bardzo ładne! a kto będzie robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.11.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Wiola bedzie robila, to zdolniacha jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.11.2009 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Ja jestem od rozkazów i żeby mówić, ze coś wyszło nie tak Mąż to zdolniacha, skoro nie chciał płacić to niech sam robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.11.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Ja jestem od rozkazów i żeby mówić, ze coś wyszło nie tak Mąż to zdolniacha, skoro nie chciał płacić to niech sam robi To sie nazywa podzial obowiazkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.11.2009 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Ja jestem od rozkazów i żeby mówić, ze coś wyszło nie tak Mąż to zdolniacha, skoro nie chciał płacić to niech sam robi To sie nazywa podzial obowiazkow. Taaa, Julka ma na ten temat jeszcze inne zdanie: tatusiu, kobiety nie nadają sie do budowania domów, do innych rzeczy też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.11.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 tatusiu, kobiety nie nadają sie do budowania domów, do innych rzeczy też nie czyli w zasadzie -do niczego sie nie nadają!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.11.2009 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 NIe, wg niej kobiety sa stworzone do delikatniejszych prac. Tak ją ojciec nauczył ale generalnie feministki z niej nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.11.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 NIe, wg niej kobiety sa stworzone do delikatniejszych prac. Tak ją ojciec nauczył ale generalnie feministki z niej nie będzie Nie przejmuj sie, za jakies 6 lat zacznie sie spotykac z chlopakami i jej antyfeminizm przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.11.2009 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Ani tak niedobrze, ani siak... Wazne ze wogle ma swoje zdanie Choc pyskuje jak nastolatka juz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.11.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 dzień dobry! co u was przy niedzieli? my zdychamy w wyrku lekko skacowani ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.11.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Cze Wiola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.11.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 a my przejedzeni cze Wiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts