Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja mam 40 km do pracy, jade od 40minut do ponad godziny. Jest to meczace zwlaszcza jak sie jedzie ciemno wracasz ciemno, najgorzej jak sa zle warunki drogowe ale nie mam wyboru. Musisz sama rozpatrzyc za i przeciw, moze warto sprobowac.

... mój chłop jeździ do pracy równo 11 km... i zajmuje mu to od 40 min do godziny :x

ja tez mam teraz 11km i jade okolo 40 min, czasem dluzej czasem krocej,

ale jak jezdzilam 50km do pracy to ZAWSZE byla minimum godzina i nie da sie tego skrocic i to bylo meczace, a teraz to ruletka sa dni ze 15 min mi wystarcza :D

dlatego pracy w dosc duzej odleglosci nawet za dobre pieniadze mowie z doswiadczenia NIE

ja to nawert jeszcze o świętach nie myślę.. o wystroju tym bardziej... wizja zakupu kilkunastu prezentów mnie poraża :roll:

mnie co roku poważała, dlatego w tym roku wigilię mamy u siebie :lol:

jak pojedziemy na 2 dzień swiąt to już tylko prezent kuzynowi zawieziemy :lol:

Ogarniam chałupę, mąż obiecał pomóc bo jutro jego rodzinka przyjeżdża na Julki urodziny, a zmył się do kolegi i szafę mi skręcają. DLatego wybaczam.

Ale ciężako się tak samej sprząta. Jeszcze zakupy przede mną bo coś trzeba do żarcia zrobić na kilkanaście osób..

Wczoraj dostałam telefon nowy, a Julka już nauczyła się nim posługiwać :o rysuje patyczkiem po ekranie, zapisuje sobie obrazki, zmienia kolory...w szoku jestem :o :o ja dopiero obsługi mobila nauczyłam się w wieku dwudziestu kilku lat...ach to leci do przodu ta cywilizacja....

Mąż i Luna pogodzeni odkąd wyprowadziłam się z sypialni do salonu na kanapę. 1 raz tak zrobiłam i skutkuje :lol: :lol: :lol: I nawet okazało się, że można ten kabel pociągnąć górą, poza zasięgiem psa :lol: :lol:

Kasia, a do KRK to podobno nie przyjechalas, bo pic nie mozesz... To po czym masz tego kaca? :lol: :lol: :lol: ZNOWU. :p

Wiola, tak myslalam, ze zamiast wyzywac sie na psie, trzeba ruszyc glowa jak przy malym dziecku. To jest tak, jakbys byla zla na 3-latka, ze Ci cos zniszczyl, a nie na siebie, ze nie upilnowalas. Lunka wyrosnie z takich akcji... kiedys. :lol: :lol: :lol: