Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasia, a do KRK to podobno nie przyjechalas, bo pic nie mozesz... To po czym masz tego kaca? :lol: :lol: :lol: ZNOWU. :p

Malgos -w tym m-cu okazało się, że JESZCZE pić mogę :wink: a do KRK prawdopodobnie 5-ego zawitam, tylko może ZNOWU nie bedę mogła pić :wink:

Noooo, czyli na liste hop? :D

hop-hop :wink:

Zezmalzem? 8)

jeszcze zahaczy o resztę imprezy :wink:

Kasia jakoś dziwnie się czyta, że Ty masz kaca.... :o

Po czym? :D :wink:

Wy to mnie macie za jakieś cielątko ktore w życiu nie próbowało alkoholu :wink: a ja ostatnio mam imprezkę średnio co tydzień. Wczoraj byłam na imprezce służbowej -z okazji zbliżającej się "Barbórki" -gazownicy (w tym i ja :) ) zaliczają się do branży góniczej, i co roku mamy megadżampę w jakiejś knajpie. Dla kobitek to ciężki czas jest -bo są nierówne proporcje -np wczoraj na 250 osób bylo tylko ok 40 kobitek :) Obtańcować towarzystwo jest dość ciężko 8)

Kasia, jak pamiętam jakiś czas temu jednego piwa wypić nie mogłaś, stąd moje zdziwienie :roll: :lol: :lol:

Ale widzę, że dojrzewasz.... 8)

u mnie wszystko zależy od dnia -czasem po jednym jestem pijana, a czasem pije równo z facetami i nie wymiękam :wink:

Wiolasz -no niestety chyba nie przyjedziemy razem do KRK :roll: Ja jadę z mężem juz w piątek 4.12 bo on ma zjazd na AGH i zajęcia już w piątek od 14.00, wracam z nim w ndz. wieczorem.

Kasia, jak pamiętam jakiś czas temu jednego piwa wypić nie mogłaś, stąd moje zdziwienie :roll: :lol: :lol:

Ale widzę, że dojrzewasz.... 8)

u mnie wszystko zależy od dnia -czasem po jednym jestem pijana, a czasem pije równo z facetami i nie wymiękam :wink:

Wiolasz -no niestety chyba nie przyjedziemy razem do KRK :roll: Ja jadę z mężem juz w piątek 4.12 bo on ma zjazd na AGH i zajęcia już w piątek od 14.00, wracam z nim w ndz. wieczorem.

Wiola to Ty tez wczesniej przyjedz. :)

Wiola to Ty tez wczesniej przyjedz. :)

jeżeli dotrze do Sandomierza w piatek na 9 rano -to moze się z nami zabrać :wink: