MaEmi 25.01.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 zgadnij co w nocy między 12 a 01 robiłam ??z centymetrem .... mierzyłam szafki w kuchni - u mnie jak byk ok 90 cmwięc okno w górę od podłogi 100pozostałe okna od podłogi 90a było wszędzie 80zobaczę co na to powiedzą architekci ja tam się nie znam ale szwagier opowiadał jak cegły domurowywał u siebie w otworach okiennychzresztą te wymiary (80) to zawierają w sobie jeszcze "wysokość" posadzki ???ale ja dokładnie to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.01.2007 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 MaEmi, jesteś niemożliwa Ja zawsze myślałam, ze wszystkie okna powinny być na tej samej wysokości a tu różnie bywa jak sie okazuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 31.01.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Wiolasza po ile (jesli można) kupiłaś max-a tak dla orientacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.01.2007 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Juz mówie, po 3,05 zł, przetrzymają do wiosny (mam nadzieje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 31.01.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Dzięki my niby w projekcie mamy bk ale zawsze jest alternatywa to mam porówanie - bo u mnie podobnie jak u ciebie + garaż a odnośnie wysokości okien to pytałam i te 80 to po wylewce - faktycznie do wykorzystania, (grzejniki mają 60 cm) mam nadzeję że w tym tygodniu odbiorę już projekt to też się pochwalę sorry za zasmiecanie dziennika ale to przez roztargnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.01.2007 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Zdarza sie najlepszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 31.01.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 mój ślubny trochę teraz nieczasowy więc hurtownie te pobliskie to sama muszę wybadać - bo też już chciałabym mieć material na placu - spokojniej będę myśleć o wiośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.01.2007 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Ja niestety na plac nie dojadę Ani osobówką (choć może, gdybym się postarała) a już tym bardziej żaden cieżki samochód. Wszystko oblodzone albo zasypane.. Tak więc jedyne moje wyjście to szukać składu czy hurtowni który mi przetrzyma do wiosny chociaż. Ale i na wiosne z tego co się ostatnio dowiedziałam, moja droga zostaje zamknieta aby jej nie rozjeździły ciężkie samochody...Jak kupowałam, to tego nie wiedziałam... mój mąż tylko po to jest chwilami, by pojechać samochodem tam gdzie trzeba..Interesuje się ale jakoś...ja bardziej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 31.01.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Z moim ślubnym podobniechoć ostatnio - przy dopinaniu projektu zaskoczył mnie - solidnie poświęcił tematowi 2 wieczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.01.2007 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Z moim ślubnym podobnie choć ostatnio - przy dopinaniu projektu zaskoczył mnie - solidnie poświęcił tematowi 2 wieczory uuuuuuuuuu brawa sie należą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 14.02.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 wiolasz dzieki za słowa otuchy i wsparcie co do mężów to widzę, że my wszystkie mamy podobnie ze swoimi połówkami te typy tak chyba mają pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.02.2007 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Ja myślę, że to tak jest tylko na początku, kiedy my się strasznie emocjonujemy a oni tak spokojnie do tego podchodzą... Może później to się zmieni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 14.02.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 mojego małżonka to teraza już tak wciągneło że: projekt od 7 w Starostwie murarz, cieśla - jest właśnie pojechał dekaży testwać bk stoją na podwórku, stal (smutna historia o kłamstwach) ma być dowieziona w ciągu tygodnia, cegły na kominy - się zamawiają no i to wszystko mój kochany sam załatwił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.02.2007 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 No jestem pod wrażeniem MaEmi. Czekam aż mojego tak najdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.02.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Wiolasz ładne te wasze truskawki... i w sumie układ podobny do naszego tylko u nas schody zamienione z wiatrołapem w stosunku do waszego projektu czyli co czeka nas ta sama udręka przy projektowaniu kuchni z 2 oknami i drzwiami do spiżarni...? powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.02.2007 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 No dokładnie Tyle że chyba nie robimy spiżarni, bo bez niej ciężko mi cokolwiek tam ustawić, a jeszcze jak zmniejszę o te 1,5 m to juz siądę i płakać bedę Pewnie bedziemy wymieniac się pomysłami choc coraz bliżej jestem by zdać sie na pomysły pań ze studiów kuchennych. Na razie sie rozgladam gdzie takowe mozna znaleźć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.02.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 No dokładnie Tyle że chyba nie robimy spiżarni, bo bez niej ciężko mi cokolwiek tam ustawić, a jeszcze jak zmniejszę o te 1,5 m to juz siądę i płakać bedę wiesz co każdy kto ma dom mówi mi że spiżarnia to podstawa. Wtedy nawet mebli może być mniej nie rezygnuj ze spiżarni ew. zmień wejście do niej na inną ścianę. przemyśl to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.02.2007 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Myślę, myślę... Ostatecznie zawsze ścnianę w trakcie budowy mogę dostawić. Wtedy bedzie widać lepiej jaką wielkość ma ta moja kuchenka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.02.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 wiesz co a ja na twoim miejscu bym się zastanowiła nad zmianą okien z wys. 150 na 120 i dać je 110 cm nad podłoga wtedy nie musisz się martwić ze zlew wyjdzie pod oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.02.2007 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Z tym zlewem to jest tak, ze ja go nie chcę pod oknem.Ale o którym oknie mówisz? bo jeśli chodzi o to mniejsze to mogę myśleć ale tego większego nie zmienie, bo nie pasuje wtedy do całości elewacji od tej strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts