kachna28 22.11.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 a do mnie już nikt nie zagląda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.11.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 a do mnie już nikt nie zagląda ... ja ide czesc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.11.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 no i co? kuźwa a ja nie mam kanapy w salonie.... znaczy mam, ale tam śpimy razem i nie mam się gdzie przeprowadzić jak chce postawić na swoim to mu nadmuchaj materac w kuchni Bez przesady, wystarczy rzucic materacem w twarz. Niech sam sobie dmucha ale jedną kwileczkę .... to Ty sobie poszłas się dąsać czy jego wywaliłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.11.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Ja sobie poszłam Ale jakbym miała tylko materac to przecież nie ja spałabym na nim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.11.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Ja sobie poszłam Ale jakbym miała tylko materac to przecież nie ja spałabym na nim... no tak u nas w sumie się nie zdarzyło by była taka akcja.... gratuluje osiągnięcia celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.11.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.11.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 dzin dybry wiolaszcce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Hej Piekna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.11.2009 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 oooo Duszek mnie nawiedził Dobrze, że nie w snach Cze Małgoś (też niebrzydka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.11.2009 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Podobno skręca mi się szafa w wiatrołapie. POdobno bo jej nie widzę, skreca sie u kolegi męża w garażu..No ale jak te nieobecności męża będą sie przeciągać a szafy nadal nie będzie- będę musiała wszcząć śledztwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 I co dzisiaj Lunka zmalowala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.11.2009 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Nie wiem, nie zauważyłam nic wielkiego pętającego sie po podwórzu. ALe prąd mam to znaczy że kabel cały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Eeee, to nudy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.11.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 hej Wiolus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.11.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Hej Ania, jak Helenka? Małgoś,nie kracz.. Właśnie zaczynam uczyć dziecko angielskiego. Nie uczy sie w przedszkolu to trzeba nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.11.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 dziekuje dobrze dzis widzialam jej buzke, sliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.11.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 No, musi być śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.11.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 dziekuje dobrze dzis widzialam jej buzke, sliczna nie pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 23.11.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Co do pracy to ja juz 8 lat dojezdzam 40 km w jedna strone.Ostatnio moj maz jechal przez Wroclaw 1,5 godziny i stwierdzil, ze jakby mialby tak dojezdzac do pracy codziennie to szlu by dostal. Wolalby mieszkac tu gdzie teraz i dojezdzac do Wrocka 60 km (pod warunkiem, ze praca bylaby na poczatku miasta) niz przejezdzac przez cale miasto codziennie. Mysle, ze nie jest wazna ilosc km tylko jaka jest droga - czy przez centrum czy na trasie gdzie szybko przejedziesz. Mi te 40 km codziennie zajmuje 35 minut, a pracuje w centrum ale trase mam spokojna. Co do psa to moj Leos jest w typie Twojej Luny - wszystko co jest na wierzchu i sie rusza zniszczy. I nie pomoze tu szkolenie, grozba, kolczatka, krzyki czy bicie (nigdy go nie udezylismy). Jak wystawaly z muru na zew. kable to wszystkie pozarl, jak cos sie poniewiera na podworku typu miotla, grabie itp. to tez pogryzie z czego wniosek, ze wszystko ma byc pochowane i ma byc porzadek.To, ze pogryzla kabel to nie byla jej wina, kabel byl na wierzchu, ona wiele godzin sama, nudzilo sie, wiec znalazla sobie zabawe.A to, ze sie nakrzyczy, polozy psa na ziemi i powie "nie wolno" nic nie pomoze w tym akurat przypadku, bo zniszczyla cos co nie powinno byc dla niej widoczne.Bicie psa i nakrzyczenie tak jak pisala nitubaga po Waszym powrocie z pracy nie ma sensu, bo pies juz nie wie o co chodzi, nakrzyczec trzeba w momencie kiedy broi.Co do kolczatki to my zalozylismy ja psu dopiero jak mial okolo rok, wczesniej miekka obroze, a dodam, ze nasz pies jest obronny i wazy 100 kg, nigdy nie pokazal nam zebow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.11.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 dziekuje dobrze dzis widzialam jej buzke, sliczna nie pokażesz? nie 5 ide na 4d to pokaze u Malgos na imprezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts