Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej

nie mogę jej uwiązać, kto będzie domu pilnował? :lol:

Ostatnio sąsiadka, która też ją podkarmia, chciała zadzwonić do nas dzwonkiem do drzwi. Weszła na schody a Lunka z budy hop, posadziła dupsko przed drzwiami i ani rusz. Więc p. Halinka musiała wziąć kija i dopiero kijem przydusić dzwonek. A psica ani warczała ani szczeknęła..tylko twardo siedziała przy drzwiach :wink: :lol: :lol:

hej

Ostatnio sąsiadka, która też ją podkarmia, chciała zadzwonić do nas dzwonkiem do drzwi. Weszła na schody a Lunka z budy hop, posadziła dupsko przed drzwiami i ani rusz. Więc p. Halinka musiała wziąć kija i dopiero kijem przydusić dzwonek. A psica ani warczała ani szczeknęła..tylko twardo siedziała przy drzwiach :wink: :lol: :lol:

takie zachowanie psa najgorsze, bo właściwie nie wiadomo czego się można po nim spodziewać :roll: 8)

dzień doberek :D

O wybaczenie przyszłam prosić .... że tak Cię straszliwie zaniedbałam :oops: :oops:

Dzień dobry :D

WYbaczam łaskawie :lol: wiem, że zajęta jesteś teraz :wink:

Magi, łączę sie w bólu :p

dzien dobry. Wolu Ty jeszcze pracujesz?

Jeszcze tak, do 13.12. Ale już od wczoraj latam na poczte i inne rzeczy załatwiam poza biurem, zostawiam nową samą (wredna jestem, wiem bo kazę jej wszystko robić) ale przygotowuję ją na czwartek i piąte, kiedy ja mam wolne. Choć już dziś szef ręce załamał podobno, że ta nowa chyba też mu się nie nadaje.. :roll: :lol: :lol:

No i miałam kontrolę pokontrolną z PIPu. Wszystko poszło oki :lol:

hej

takie zachowanie psa najgorsze, bo właściwie nie wiadomo czego się można po nim spodziewać :roll: 8)

dzień doberek :D

czesć

znam Lunę na tyle, zeby wiedzieć, ze nic sąsiadce nie zrobi. Ona nie umie ugryźć człowieka którego zna, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. Jak tak siedziała pod drzwiami, to machała ogonem z radością ale jednak przejście zatarasowała. Mimo wszystko, uważam, że trzeba szanować zwierzaka i skoro nie rozumiemy jego mowy, należy też być ostrożnym.

Kasia, ja wszystko bedę wiedziała w piątek, 04.12. Jakoś nie planuję jeszcze niczego. A czemu pytasz?

Wiecie co zrobiła moja nowa koleżanka? Poszła na skargę do szefa, ze jej księgowa kadr nie wytłumaczyła (szef prosił księgową zeby ją wprowadziła co i jak ale samemu też trzeba coś poczytać wg mnie, szczególnie kodeks pracy- podstawa szczególnie na tym stanowisku) tak więc poszła się pożalić....bosssszeee jaka sucz :evil: nie dość że ktoś nie ma obowiązku jej pomagaać, bo każdy ma swoją działke, to jeszcze wymyśla nieprawdę.... :x :x :x

Kasia, ja wszystko bedę wiedziała w piątek, 04.12. Jakoś nie planuję jeszcze niczego. A czemu pytasz?

a -bom ciekawa :wink: zastanawiam się o której tam do Malgos jechać :roll: ...

Jak najwczesniej, co by mi pomoc sprzatac itp. :lol: :lol: :lol: 8) :wink:

co Ty tam masz do sprzątania? jedna podłoga przez całość mieszkania i już :lol: :lol: ale, ale...mówisz i masz- jak tylko będę mogła :lol: :wink: