malgos2 25.11.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Kasia, ja wszystko bedę wiedziała w piątek, 04.12. Jakoś nie planuję jeszcze niczego. A czemu pytasz? a -bom ciekawa zastanawiam się o której tam do Malgos jechać ... Jak najwczesniej, co by mi pomoc sprzatac itp. co Ty tam masz do sprzątania? jedna podłoga przez całość mieszkania i już ale, ale...mówisz i masz- jak tylko będę mogła No wlasnie o ta podloge sie rozchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.11.2009 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Czesc Braza, a czemu miałabyś byś niespokojna? psa nie oddam, jest mój. Mąż nabyty Małgoś, a Ty nie kupiłaś tego mopa za 300 co sam podłogę myje? (prawie..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Czesc Braza, a czemu miałabyś byś niespokojna? psa nie oddam, jest mój. Mąż nabyty Małgoś, a Ty nie kupiłaś tego mopa za 300 co sam podłogę myje? (prawie..) Ktorego? Mam zamiar kupic robota za 2000, ktory sam podloge myje, ale to jak sie odkuje. Znaczy nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.11.2009 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Dzień dobry JA nie zamierzam kupować, za tą kasę pojade gdzieś, wypocznę i nabiorę siły na dalsze sprzątanie Jadę dzis sama jako kierowca, z Julka jako jedyną pasażerką do Białej, do moich rodziców. Bardzo proszę o trzymanie kciuków, bo to 300 km. I jeszcze muszę przez Lublin przejechać, co mnie najbardziej przeraża... Tak wiec mocno paluchy zaciskamy, żebyśmy całe dojechały. O powrót pomodlimy sie później Acha, mam garderobę już prawie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.11.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Wiola ja sciskam paluchy. pamietam jak pierwszy raz w trase jechalam z Wwia do Bydgoszczy, mialam spokanie na 10 rano, to o 2 w nocy wyjechalam bo i tak spac nie moglam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.11.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 tez trzyam kciuki te wiadra i mopy sa chyba tez tansze, te co teraz reklamuja w tv nie maja tylko tej prasy i kolek ale efekt chyba podobny http://www.allegro.pl/item816954116_vileda_ultramax_mop_wiadro_zapas_wysylka_gratis.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 26.11.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 cześć wiola też o czymś do mycia podłóg muszę pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.11.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 ale to wlasnie ta prasa i te kolka stanowia o tym ze ten mop jest lepszy mimo ze go mam jestem szczesliwa ze nie musze scierac podlog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 26.11.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 ale to wlasnie ta prasa i te kolka stanowia o tym ze ten mop jest lepszy mimo ze go mam jestem szczesliwa ze nie musze scierac podlog Aniu a wodę wyciska na tyle mocno, że spokojnie drewno można nim myć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.11.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 ale to wlasnie ta prasa i te kolka stanowia o tym ze ten mop jest lepszy mimo ze go mam jestem szczesliwa ze nie musze scierac podlog Aniu a wodę wyciska na tyle mocno, że spokojnie drewno można nim myć??? tak, spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.11.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Ja tez mam tego co ty Aniu, ale mysle ze ten tez bedzie ok jesli ktos nie chce wydac 300zl na mopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 26.11.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 ale to wlasnie ta prasa i te kolka stanowia o tym ze ten mop jest lepszy mimo ze go mam jestem szczesliwa ze nie musze scierac podlog Aniu a wodę wyciska na tyle mocno, że spokojnie drewno można nim myć??? tak, spokojnie zamówiony8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.11.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 .... no to co? pewnie jedziesz.... szerokiej dwupasmowej życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 26.11.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Czeeee przyszłam zostawić Czytać będę razą następną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.11.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Wiolaaaaa, wejdziesz tu jak wrocisz? http://forum.muratordom.pl/post3820031.htm#3820031 Bo slabo cos idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.11.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 heloł -imprezka u mnie -chłopaki juz są -zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.11.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Hej dojechałam, cała i zdrowa. I nawet mniej mi to zajęło niż zakładałam Małgoś, ja tam jestem i zaglądam i czytam, ale w tym roku nic nie pomogę. Mam kogoś juz do pomocy i nie dam rady na dwa fronty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.11.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Hej dojechałam, cała i zdrowa. I nawet mniej mi to zajęło niż zakładałam Małgoś, ja tam jestem i zaglądam i czytam, ale w tym roku nic nie pomogę. Mam kogoś juz do pomocy i nie dam rady na dwa fronty. Noooo, ale nie musisz Ty przecie, czytaczy duuuzo jest. Ja mam to samo, wiec raczej duchowo w tym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.11.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 cześć wiolaszku! Stęskniłam się Jak znam życie, to mi (Wiola) zaraz coś przysoli, w typie: "A było tak długo do mnie nie zaglądać?" No to teraz tęsknij!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Gratuluję przejechania tylu kilosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts