Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

Kasia, ja wszystko bedę wiedziała w piątek, 04.12. Jakoś nie planuję jeszcze niczego. A czemu pytasz?

a -bom ciekawa :wink: zastanawiam się o której tam do Malgos jechać :roll: ...

Jak najwczesniej, co by mi pomoc sprzatac itp. :lol: :lol: :lol: 8) :wink:

co Ty tam masz do sprzątania? jedna podłoga przez całość mieszkania i już :lol: :lol: ale, ale...mówisz i masz- jak tylko będę mogła :lol: :wink:

No wlasnie o ta podloge sie rozchodzi. :lol: :lol: :lol: 8) :wink:

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czesc

Braza, a czemu miałabyś byś niespokojna? :lol: psa nie oddam, jest mój. Mąż nabyty :wink:

Małgoś, a Ty nie kupiłaś tego mopa za 300 co sam podłogę myje? (prawie..)

Ktorego? :o :o :o

Mam zamiar kupic robota za 2000, ktory sam podloge myje, ale to jak sie odkuje. Znaczy nigdy. :lol:

Dzień dobry

JA nie zamierzam kupować, za tą kasę pojade gdzieś, wypocznę i nabiorę siły na dalsze sprzątanie :lol: :wink:

Jadę dzis sama jako kierowca, z Julka jako jedyną pasażerką do Białej, do moich rodziców. Bardzo proszę o trzymanie kciuków, bo to 300 km. I jeszcze muszę przez Lublin przejechać, co mnie najbardziej przeraża...

Tak wiec mocno paluchy zaciskamy, żebyśmy całe dojechały. O powrót pomodlimy sie później :wink:

Acha, mam garderobę już prawie też :lol: :lol: :lol:

Gość justyna_m
ale to wlasnie ta prasa i te kolka stanowia o tym ze ten mop jest lepszy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mimo ze go mam jestem szczesliwa ze nie musze scierac podlog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aniu a wodę wyciska na tyle mocno, że spokojnie drewno można nim myć???

Gość justyna_m
ale to wlasnie ta prasa i te kolka stanowia o tym ze ten mop jest lepszy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mimo ze go mam jestem szczesliwa ze nie musze scierac podlog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aniu a wodę wyciska na tyle mocno, że spokojnie drewno można nim myć???

tak, spokojnie :wink:

zamówiony8)

Hej dojechałam, cała i zdrowa. I nawet mniej mi to zajęło niż zakładałam :lol:

Małgoś, ja tam jestem i zaglądam i czytam, ale w tym roku nic nie pomogę. Mam kogoś juz do pomocy i nie dam rady na dwa fronty.

Noooo, ale nie musisz Ty przecie, czytaczy duuuzo jest. :wink: Ja mam to samo, wiec raczej duchowo w tym roku... :roll: