wiolasz 28.11.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Tylko nie za duza, zeby sie nie rozbestwil. To akurat mu nie grozi Dzięki Kachna, przekażę. Też jestem dumna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.11.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 ... myslę, że jak jej mocno w pierdziel nie dacie.... to tak już Wam zostanie. Ona wie, że można bo nic jej nie zrobicie.... Tylko wtedy na gorąco jak ją złapiesz na gryzieniu...., bo potem pies nie wie za co, i nie pamięta.... Fajne szafy... pogratulować męża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Czy ja będę mogła jakby co wypożyczyć sobie Twojego osobistego prywatnego Męża??? Jak już o garderobach będę mogła myśleć!!!! Wygląda to świetnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.11.2009 05:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Czy ja będę mogła jakby co wypożyczyć sobie Twojego osobistego prywatnego Męża??? Jak już o garderobach będę mogła myśleć!!!! Wygląda to świetnie!!! Olga była 1, ale mozesz popytac za jakis czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.11.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 kiedy wracasz?\doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 30.11.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Hej Wiolaszku garderoba bardzo fajna ... a ja myślałam, że IKEA jest najtańsza super mężusiowi wyszło!!! my też musimy coś do wiatrołapu zamówić a ja nie za bardzo lubię takie przesuwane szafy a taka wolnostojąca troszkę dziwnie będzie wyglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.11.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Na razie Konandor/indeco wychodza taniej od Ikei. Szkoda, ze mój mąż nie ma takich talentów, bo miałabym ju,z garderobę. Twoja jest bardzo ładna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.11.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 witam się szafa w wiatrołapie i garderoba prześliczne. Fajnie mieć takiego zdolnego męża . U nas w domu, to skręcam meble, bo to uwielbiam, w tym czasie mąż robi obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.11.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 ... no skąd ja to znam Wiola... kurde teraz już radocha z układania wszystkiego i pozbycia się pudeł, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.11.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Czy ja będę mogła jakby co wypożyczyć sobie Twojego osobistego prywatnego Męża??? Jak już o garderobach będę mogła myśleć!!!! Wygląda to świetnie!!! Olga była 1, ale mozesz popytac za jakis czas Jakoś się z Olgą dogadamy ...doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.11.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 witam się szafa w wiatrołapie i garderoba prześliczne. Fajnie mieć takiego zdolnego męża . U nas w domu, to skręcam meble, bo to uwielbiam, w tym czasie mąż robi obiad ] ja w zyciu niczego nie skrecilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.11.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 eetam a dejwa kto niby skrecił hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 witam się szafa w wiatrołapie i garderoba prześliczne. Fajnie mieć takiego zdolnego męża . U nas w domu, to skręcam meble, bo to uwielbiam, w tym czasie mąż robi obiad ] ja w zyciu niczego nie skrecilam A ja zawsze dozoruje skrecanie i donosze piwo oraz cwicze miny zachwyconej blondynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.11.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 ...eee to nie wiesz ile fanu straciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.11.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 witam się szafa w wiatrołapie i garderoba prześliczne. Fajnie mieć takiego zdolnego męża . U nas w domu, to skręcam meble, bo to uwielbiam, w tym czasie mąż robi obiad ] ja w zyciu niczego nie skrecilam ja już sobie powiedziałam, że jak mi będą skręcać kuchnię, to nie będzie mnie wtedy w domu i przyjdę na gotowe, bo nie wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.11.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Siemanko, Ania, ja juz wczoraj dojechałam na swoje śmieci Oświadczam, iż jestem bezdomna i bezrobotna. To 1 jest do nadrobienia, w środę sie melduje. A to drugie....hmmmm ...coś będę kombinować, jak zawsze Lidszu, nie wierzę, że wytrzymasz w domu, jak w tam bedzie Twoja wymarzona powstawać Małgoś, Ty masz najlepszą robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.11.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Wiola to swietnie ze dojechalas, uz chyba mniej sie stresujesz co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Wiola, nie przyjedz do mnie a bedziesz tez bezzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.11.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 .... no Małgoś Ty faktycznie masz dziś gorszy dzięń... wygrażasz najpierw Malce potem Wioli ... tylko czekam .... jak i m nie się oberwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 .... no Małgoś Ty faktycznie masz dziś gorszy dzięń... wygrażasz najpierw Malce potem Wioli ... tylko czekam .... jak i m nie się oberwie Malce wcale nie wygrazam, nie wiesz o co kaman, to sie nie wtrancaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts