Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... myslę, że jak jej mocno w pierdziel nie dacie.... to tak już Wam zostanie. Ona wie, że można bo nic jej nie zrobicie....

Tylko wtedy na gorąco jak ją złapiesz na gryzieniu...., bo potem pies nie wie za co, i nie pamięta....

Fajne szafy... pogratulować męża...

Gość justyna_m

Hej Wiolaszku

garderoba bardzo fajna ... a ja myślałam, że IKEA jest najtańsza :roll: super mężusiowi wyszło!!!

my też musimy coś do wiatrołapu zamówić a ja nie za bardzo lubię takie przesuwane szafy :roll: a taka wolnostojąca troszkę dziwnie będzie wyglądała :roll:

Czy ja będę mogła jakby co wypożyczyć sobie Twojego osobistego prywatnego Męża??? Jak już o garderobach będę mogła myśleć!!!! :D

Wygląda to świetnie!!!

:lol: :lol: :lol:

Olga była 1, ale mozesz popytac za jakis czas :wink: :lol:

Jakoś się z Olgą dogadamy :D

...doberek :D

witam się :D

szafa w wiatrołapie i garderoba prześliczne. Fajnie mieć takiego zdolnego męża :D . U nas w domu, to skręcam meble, bo to uwielbiam, w tym czasie mąż robi obiad 8) :lol:

]

ja w zyciu niczego nie skrecilam :D

A ja zawsze dozoruje skrecanie i donosze piwo oraz cwicze miny zachwyconej blondynki. :lol: :lol: :lol:

witam się :D

szafa w wiatrołapie i garderoba prześliczne. Fajnie mieć takiego zdolnego męża :D . U nas w domu, to skręcam meble, bo to uwielbiam, w tym czasie mąż robi obiad 8) :lol:

]

ja w zyciu niczego nie skrecilam :D

ja już sobie powiedziałam, że jak mi będą skręcać kuchnię, to nie będzie mnie wtedy w domu i przyjdę na gotowe, bo nie wytrzymam :lol: :lol: :lol:

Siemanko,

Ania, ja juz wczoraj dojechałam na swoje śmieci :lol:

Oświadczam, iż jestem bezdomna i bezrobotna. To 1 jest do nadrobienia, w środę sie melduje. A to drugie....hmmmm ...coś będę kombinować, jak zawsze :lol: :lol:

Lidszu, nie wierzę, że wytrzymasz w domu, jak w tam bedzie Twoja wymarzona powstawać :lol: :wink:

Małgoś, Ty masz najlepszą robotę :wink: