nitubaga 30.11.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 ... no no.... juz zaczynasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.11.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Wiola, nie przyjedz do mnie a bedziesz tez bezzebna. Małgos, ja tylko wspominam mimochodem, ze coś się szykuje u mnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Wiola, nie przyjedz do mnie a bedziesz tez bezzebna. Małgos, ja tylko wspominam mimochodem, ze coś się szykuje u mnie.. Dobra, dobra... Masz byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.12.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Wiola, nie przyjedz do mnie a bedziesz tez bezzebna. Małgos, ja tylko wspominam mimochodem, ze coś się szykuje u mnie.. Wiolu -jak Ciebie nie bedzie -to ja też NIE JADĘ do KRK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2009 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Wiola, nie przyjedz do mnie a bedziesz tez bezzebna. Małgos, ja tylko wspominam mimochodem, ze coś się szykuje u mnie.. Wiolu -jak Ciebie nie bedzie -to ja też NIE JADĘ do KRK Co za bunt na pokladzie, co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.12.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 eeee to mi na motywację negatywną wygląda hejka z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.12.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 hejka, ja sie do kraka wybieram, znaczy do Małgoś i P. ale kutwa, coś mi sie w stopę stanęło, źle postawiłam i aż chrupnęło..mam wieeeelką gulę przy kostce i stanąć nie mogę, ledwo chodzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 hejka, ja sie do kraka wybieram, znaczy do Małgoś i P. ale kutwa, coś mi sie w stopę stanęło, źle postawiłam i aż chrupnęło..mam wieeeelką gulę przy kostce i stanąć nie mogę, ledwo chodzę... Wiola, lekka jestes, zaniesiemy Cie na gore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.12.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Wiolu -obkładaj octem -a do KRK przyjeżdzaj! o której będziesz u malgos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 I mocz w wodzie z sola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.12.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Sorki, solanki nie pomogą, mam gipsik na nodze...Złamanie kości śródstopia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Sorki, solanki nie pomogą, mam gipsik na nodze...Złamanie kości śródstopia. Zdolna jestes nieslychanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.12.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Złamanie kości śródstopia. CO!!!???? jak mozna złamać kość krzywo stawiając stopę!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.12.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ... no wiesz Kasia... !!! ja tam w zdolności Wioli nigdy nie wątpiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.12.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Kachna, jak widać mozna jak sie chce Nitka, dzieki, na Ciebie zawsze można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.12.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 czytalam o nodze bidulkoi Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.12.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Cześć Wiolcia i dziewczyny. Sorki, solanki nie pomogą, mam gipsik na nodze...Złamanie kości śródstopia. Przynajmniej odpada Ci martwienie się o szpileczki Zawsze można pozytywnie pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.12.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Cześć Wiolcia i dziewczyny. Sorki, solanki nie pomogą, mam gipsik na nodze...Złamanie kości śródstopia. Przynajmniej odpada Ci martwienie się o szpileczki Zawsze można pozytywnie pomyśleć Czesc Nie mam szpilek, nie umiem chodzić na obcasach i na dodattek dzień w butach na podwyższonych nawet lekko obcasach powoduje u mnie ból śródstopia. A teraz jeszcze złamanie..coś tam musiało wczesniej być, moim zdaniem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.12.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ale zwolnienie masz? przynajmniej przedluzy Ci sie wyplata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.12.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Właśnie mam i to pewnie na dwa miesiące się załapie tylko szkoda mi bo znalazłam ogłoszenie i jak teraz wysłać cv? Mąż mówi, ze o kulach mogę iść na rozmowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts