Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

cześć,

... obiecałem ... to się wbijam ...

... poczytałem zaaaległości ... nawet trafiłem na przypomnienie stanu surowego ... więc czuję się, jakbym przeczytał od początku :wink: :lol:

... ładnie... ładnie ...

... bardzo podoba mi się szafa w wiatrołapie ... i opowieść o listonoszu :lol:

... a co do zagospodarowania tej ścianki ... to może tam zamontować kilka chudych, ale długich luster ... z podświetleniem ...

PS. .... przemyślałem ... chyba głupi pomysł ... ale już nie wycinam :wink:

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gwoździku, ja jestem wdzięczna za każdy pomysł. Nie ma głupich pomysłów :lol:

Lustro bedzie wieeeelkie w przedpokoju. Na schodach jakoś mało praktyczne mi sie wydaje...poza tym na tej scianie jest grzejnik w planach, nawet rurki wystają :wink: dziwnie moze to wyglądać..

hmmm... tapety sliczne -mi się wszystkie wklejone podobają.. tylko mi też ten pomysł się jakos nie widzi :roll: Te tapety po 1-wsze za ciemne moim zdaniem -bedą się bardzo mocno odznaczać na tle reszty jasnych ścian, a poza tym schody mają jasną, ciepłą kolorystykę -te tapety natomiast maja raczej chłodne-szarawe odcienie.. triochę mi się to "gryzie" :roll: Acha -no i weź pod uwagę ze tam dojdzie jeszcze metalowa barierka -i obawiam sie , że powstanie juz zupełny misz-masz :-? ...

Czesc

Dziś nie o tapetach myśle. Moje dziecie oznajmiło wczoraj, że jest zakochana w Kacperku i mu to powiedziała, i Kacperek też ją kocha i się całowali i dzieci wołają za nimi "zakochana para, Jacek i Barbara" :o :o :o

Ja nie jestm elspertem dzieciowym ale to hcyba trochę za wczesnie... :-?

Luna zaś, żeby za spokojnie nie było, coś sobie zrobiła oko, przemywanie rumiankiem pomaga ale mało. A w nocy odkręciła kran na dworze i lała sie woda na kostkę. Ja uparcie twierdzę, ze chciała się napić i nie uimiała zakręcić ale mąż uważa, że chciał pogryźć rączke bo gumowa tylko przestraszyła sie wody..nieważne. Nikt nie ucierpiał :wink:

Wioluś, co Ty nawyrabiałaś? :o

Kilka dni nie zaglądam a tu takie rzeczy :roll:

Dbaj o tą nóżkę teraz :wink:

a tapeta to mnie się ostatnia podoba.. http://forumogrodnicze.info/images/smiles/whistling.gif

ANia, dobrze, że pamietasz :lol: :lol:

o nóżke dbam, uprawiam tylko całodzienne lenistwo przed komputerem :wink: