Gwoździk 07.12.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 cześć, ... obiecałem ... to się wbijam ... ... poczytałem zaaaległości ... nawet trafiłem na przypomnienie stanu surowego ... więc czuję się, jakbym przeczytał od początku ... ładnie... ładnie ... ... bardzo podoba mi się szafa w wiatrołapie ... i opowieść o listonoszu ... a co do zagospodarowania tej ścianki ... to może tam zamontować kilka chudych, ale długich luster ... z podświetleniem ... PS. .... przemyślałem ... chyba głupi pomysł ... ale już nie wycinam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.12.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Gwoździku, ja jestem wdzięczna za każdy pomysł. Nie ma głupich pomysłów Lustro bedzie wieeeelkie w przedpokoju. Na schodach jakoś mało praktyczne mi sie wydaje...poza tym na tej scianie jest grzejnik w planach, nawet rurki wystają dziwnie moze to wyglądać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Nieeee, lustro musialabys ciagle czyscic... A dlaczego tylko ten fragment sciany mialby byc zrobiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.12.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Lustro bedzie wieeeelkie w przedpokoju. Na schodach jakoś mało praktyczne mi sie wydaje...poza tym na tej scianie jest grzejnik w planach, nawet rurki wystają dziwnie moze to wyglądać.. ... no właśnie tak potem pomyślałem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.12.2009 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Nieeee, lustro musialabys ciagle czyscic... A dlaczego tylko ten fragment sciany mialby byc zrobiony? znaczy tylko ten z tapetą? a nie wiem, jakoś mi tak się uwidziało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Nieeee, lustro musialabys ciagle czyscic... A dlaczego tylko ten fragment sciany mialby byc zrobiony? znaczy tylko ten z tapetą? a nie wiem, jakoś mi tak się uwidziało Znaczy tylko ten na wprost fragment ma byc zrobiony, czy ta boczna sciana tez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.12.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 nie, tylko ta ściana na wprost wejścia na schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.12.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Wiola nie wiem co Ci doradzić.... Mi sie żadna z tych tapet nie widzi I chyba niekoniecznie szukałabym ciemnej. Klatki schodowe i tak zazwyczaj są slabiej doświetlone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 nie, tylko ta ściana na wprost wejścia na schody No i to mi sie nie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.12.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 hmmm... tapety sliczne -mi się wszystkie wklejone podobają.. tylko mi też ten pomysł się jakos nie widzi Te tapety po 1-wsze za ciemne moim zdaniem -bedą się bardzo mocno odznaczać na tle reszty jasnych ścian, a poza tym schody mają jasną, ciepłą kolorystykę -te tapety natomiast maja raczej chłodne-szarawe odcienie.. triochę mi się to "gryzie" Acha -no i weź pod uwagę ze tam dojdzie jeszcze metalowa barierka -i obawiam sie , że powstanie juz zupełny misz-masz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Nie no, akurat polaczenie drewna z szarym jest OK, ale taka jedna scianka... Ni przypial ni wypial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.12.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 ... no ja myślę jak Mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.12.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 hmmm myśle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.12.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Wioluś, co Ty nawyrabiałaś? Kilka dni nie zaglądam a tu takie rzeczy Dbaj o tą nóżkę teraz a tapeta to mnie się ostatnia podoba.. http://forumogrodnicze.info/images/smiles/whistling.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.12.2009 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Czesc Dziś nie o tapetach myśle. Moje dziecie oznajmiło wczoraj, że jest zakochana w Kacperku i mu to powiedziała, i Kacperek też ją kocha i się całowali i dzieci wołają za nimi "zakochana para, Jacek i Barbara" Ja nie jestm elspertem dzieciowym ale to hcyba trochę za wczesnie... Luna zaś, żeby za spokojnie nie było, coś sobie zrobiła oko, przemywanie rumiankiem pomaga ale mało. A w nocy odkręciła kran na dworze i lała sie woda na kostkę. Ja uparcie twierdzę, ze chciała się napić i nie uimiała zakręcić ale mąż uważa, że chciał pogryźć rączke bo gumowa tylko przestraszyła sie wody..nieważne. Nikt nie ucierpiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.12.2009 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Wioluś, co Ty nawyrabiałaś? Kilka dni nie zaglądam a tu takie rzeczy Dbaj o tą nóżkę teraz a tapeta to mnie się ostatnia podoba.. http://forumogrodnicze.info/images/smiles/whistling.gif ANia, dobrze, że pamietasz o nóżke dbam, uprawiam tylko całodzienne lenistwo przed komputerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.12.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Wiolus nie przemywaj rumiankiem! rumianek podraznia oczy! dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.12.2009 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Nie rumiankiem? Zawsze przemywałam małym kociakom, jak im ropiały, bo tak wet kazał. To czym przemywać? nic nie robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.12.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 sola fizjologiczna, albo woda zwykla przegotowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.12.2009 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 taka sól jak do inhalacji może byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts