braza 10.12.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 cos mi sie obilo o uszy ze Wiola okna myje Z tym gipsem długo nie pomyje, ale jakby jednak ... może wpadnie moje pomyć Siemanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.12.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 sie manko Wiola, jak już tak skaczesz przy oknach, to do mnie też wpadnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Do mnie tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 .... Wiola to jak już pykniesz te wszystkie okna ... to do mnie tylko na kawkę wpadnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.12.2009 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Czesc Z Was wszystkich to najbardziej Nitkę lubiem Jedyna życzliwa i bezinteresowna NItuś, ajlowju Nie umyłam wszystkich okien bo żołądek też trzeba było czymś zapełnić. Ale Znalazłam linijkę do drapania stopy (szukałam od kilku dni ) No i dziecko w domu dziś mam, które cały dzień buszuje w szafce ze słodyczami... I czuję sie dziś jakbym skrzydeł dostała, bo będą w tym roku jednak prezenty pod choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.12.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Z Was wszystkich to najbardziej Nitkę lubiem Jedyna życzliwa i bezinteresowna FOCHhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/foch.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Z Was wszystkich to najbardziej Nitkę lubiem Jedyna życzliwa i bezinteresowna FOCHhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/foch.gif no i co się fochasz, no co? prawdę dziewczyna napisała... doceniła mnie, w końcu ktoś zauważył, żem dobroduszna, wrażliwa na innych... i w ogólności cacy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.12.2009 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Oj Kachna, no daj spokój, Ciebie też lubiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.12.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 prawdę dziewczyna napisała... doceniła mnie, w końcu ktoś zauważył, żem dobroduszna, wrażliwa na innych... i w ogólności cacy... i skromna do tego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 prawdę dziewczyna napisała... doceniła mnie, w końcu ktoś zauważył, żem dobroduszna, wrażliwa na innych... i w ogólności cacy... i skromna do tego..... baaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.12.2009 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Nitka tak samo skromna jak i ja. To sie nazywa pewność siebie Nitka, pytanie: co kupujesz swoim chłopakom pod choinkę? mam na mysli wszystkich trzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.12.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 ja nie Nitka -ale powiem co ja: małżowi -portfel, mamie i teściowej zestawy kremów z Loreala, bratanicy (8 lat) -parasolka, getry, skarpetki, papcie -wszystko Hannah Montana , siostrzeniec (5lat) -Lego Bionicle, 2-ga bratanica -10 lat -domek Little Pet Shop's, bratanek (12 lat) -gra komputerowa, i na razie brak koncepcji na resztę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.12.2009 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Kachna, dobrze ze między wierszami czytasz też Dzięki Ja znalazłam Julce coś takiego: http://www.allegro.pl/item828015529_gra_zgadnij_kto_to_edycja_disney_hasbro_40047.html Albo to: http://www.allegro.pl/item833837856_wietrzny_kubus_puchatek_gra_promocja_kurier_gls.html Ale jeszcze nie wiem. A dla kuzyna to wogle nie wiem, ma 4,5 roku i tylko go rolnictwo interesuje, dziadek idol, bawi sie tylko traktorami. Ma juz wszystkie mozliwe sprzęty do uprawiania pola...brak mi pomysłu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.12.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 obie fajne te gry będziecie miały co robić -bo przecież sama nie zagra a dla małego rolnika napewno coś znajdziesz -nie wierzę, że ma wszystkie sprzety- napewno jakiś kombajn, płóg, czy pojazd do przewożenia krów mu się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.12.2009 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Julce szukam gry dla wiecej niz jedna osoba, zebyśmy trochę czasu razem spędzali. Zobaczymy bo muszę coś wybrać. A kuzyn ma takie sprzęty, ze ja nawet nie wiedziałam, ze takie są i jakieś nazwy maja dziwne: przewracarka np. ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 ... myśmy kupili na mikołaja spore prezenty więc choinka raczej symbolicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.12.2009 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Cześć firanki które kupiłam w dekorii są bleee. Wyglądają jak jakieś szmatki, zero uroku no kompletna porażka. 3 stówy na nie wydałam .. Nawet ich wieszać nie chcę ale mój się uparł że jak już są to je powiesimy... za głupotę się płaci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.12.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Cześć firanki które kupiłam w dekorii są bleee. Wyglądają jak jakieś szmatki, zero uroku no kompletna porażka. 3 stówy na nie wydałam .. Nawet ich wieszać nie chcę ale mój się uparł że jak już są to je powiesimy... za głupotę się płaci... a kupiłas by unternet? jeśi tak to możesz je zwrócić bez podania przyczyny w terminie.............. 14 dni? tego nie wiem - pewnie na ich stronie jest napisane o warunkach zwrotu towarów.... cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.12.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Cze Ino ja kupiłam jakieś 3 miesiące temu.... oj dobra, co bedę sie rozczulać. Najwyżej jakieś motyle przyczepię do nich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.12.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Cze Wiola Moja Wika ma tą grę Zgadnij kto to z postaciami Disneya i jest bardzo fajna. Nawet ja lubię w nią grać Mamy ją już kilka lat i co jakiś czas chętnie do niej wracamy. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts