Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czesc

Z Was wszystkich to najbardziej Nitkę lubiem :lol: Jedyna życzliwa i bezinteresowna :wink: :wink:

NItuś, ajlowju :lol: :lol:

Nie umyłam wszystkich okien bo żołądek też trzeba było czymś zapełnić. Ale Znalazłam linijkę do drapania stopy :lol: (szukałam od kilku dni :evil: )

No i dziecko w domu dziś mam, które cały dzień buszuje w szafce ze słodyczami...

I czuję sie dziś jakbym skrzydeł dostała, bo będą w tym roku jednak prezenty pod choinkę :lol: :lol: :lol: :lol:

Z Was wszystkich to najbardziej Nitkę lubiem :lol: Jedyna życzliwa i bezinteresowna :wink: :wink:

FOCHhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/foch.gif

no i co się fochasz, no co?

prawdę dziewczyna napisała... doceniła mnie, w końcu ktoś zauważył, żem dobroduszna, wrażliwa na innych... i w ogólności cacy... :D :D :D :D

ja nie Nitka -ale powiem co ja:

małżowi -portfel,

mamie i teściowej zestawy kremów z Loreala,

bratanicy (8 lat) -parasolka, getry, skarpetki, papcie -wszystko Hannah Montana :wink: ,

siostrzeniec (5lat) -Lego Bionicle,

2-ga bratanica -10 lat -domek Little Pet Shop's,

bratanek (12 lat) -gra komputerowa,

i na razie brak koncepcji na resztę :roll: ....

Kachna, dobrze ze między wierszami czytasz też :wink: :lol:

Dzięki :wink:

Ja znalazłam Julce coś takiego:

http://www.allegro.pl/item828015529_gra_zgadnij_kto_to_edycja_disney_hasbro_40047.html

Albo to:

http://www.allegro.pl/item833837856_wietrzny_kubus_puchatek_gra_promocja_kurier_gls.html

Ale jeszcze nie wiem.

A dla kuzyna to wogle nie wiem, ma 4,5 roku i tylko go rolnictwo interesuje, dziadek idol, bawi sie tylko traktorami. Ma juz wszystkie mozliwe sprzęty do uprawiania pola...brak mi pomysłu..

Cześć

firanki które kupiłam w dekorii są bleee. Wyglądają jak jakieś szmatki, zero uroku no kompletna porażka. 3 stówy na nie wydałam .. :evil:

Nawet ich wieszać nie chcę ale mój się uparł że jak już są to je powiesimy... :-?

:x :x :x :x za głupotę się płaci... :cry:

Cześć

firanki które kupiłam w dekorii są bleee. Wyglądają jak jakieś szmatki, zero uroku no kompletna porażka. 3 stówy na nie wydałam .. :evil:

Nawet ich wieszać nie chcę ale mój się uparł że jak już są to je powiesimy... :-?

:x :x :x :x za głupotę się płaci... :cry:

a kupiłas by unternet?

jeśi tak to możesz je zwrócić bez podania przyczyny w terminie.............. 14 dni? :roll:

tego nie wiem - pewnie na ich stronie jest napisane o warunkach zwrotu towarów....

cze :)