wiolasz 11.12.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Dzieki Magi za opinię baaardzo przydatna Dziś obiecałam Julce, że ten domek, który ona chce od mikołaja (ps. prawie 270 zł - zdzierstwo wg mnie) kupimy my, jak juz nazbieramy pieniążki. A MIkołaj musi kupic coś tańszego bo nie wystaczy mu na prezenty dla innych dzieci. Dobrze, ze dała sie przegadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.12.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Dzieki Magi za opinię baaardzo przydatna Dziś obiecałam Julce, że ten domek, który ona chce od mikołaja (ps. prawie 270 zł - zdzierstwo wg mnie) kupimy my, jak juz nazbieramy pieniążki. A MIkołaj musi kupic coś tańszego bo nie wystaczy mu na prezenty dla innych dzieci. Dobrze, ze dała sie przegadać nie ma za co bardzo dobrze powiedzieliście Julce racjonalne argumenty trafiają do mądrych dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.12.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Magi, ja już do niej argumentu nie miałam wczoraj. Ona swoje: nie nie! tylko domek śnieżki.. czasem szlag mnie trafia, bo jedynaczka, zabawek ma tyyyle, ze pewnie niezłe AGD mogłabym do domu kupić a ona ciągle chce wiecej i wszystko przez te reklamy tel. W tym roku sie zacięłam, że kupimy coś, czym bedziemy bawić sie całą rodziną. NIe ukrywam że chce skorzystać i wiecej czasu z dzieckiem przez to spędzać. Te zabawki i tak tylko na okres jesienno zimowy, bo latem już patyk i kałuża wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.12.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Moja Wika też tych zabawek miała sporo. Najdłużej i najlepiej bawiła się Littlest Pet Shop. Zresztą bawi się tym do tej pory, chociaż już teraz rzadko. Przeszła ostrą fazę miłości do Atomówek. Nosiła się z nimi, spała, jadła, nie wypuszczała z rąk. Potem polubiła lalki Barbie, konie do nich i mebelki. Potem była faza Witch, a potem Polly. Teraz już z zabawek wyrosła i jest faza na Hannę Montanę i H2O. A co do gier, to oprócz Zgadnij kto to, polecam Spadające małpki i Monopoly Junior. Wiele godzin spędziliśmy na graniu w te gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.12.2009 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 O tych spadających małpkach myślałam, ale to moze prz następnej okazji. Przy krótkim rekonesansie, jaki udało mi się zrobić, "zgadnij " wzbudziło wieksze zainteresowanie Julki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.12.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 O tych spadających małpkach myślałam, ale to moze prz następnej okazji. Przy krótkim rekonesansie, jaki udało mi się zrobić, "zgadnij " wzbudziło wieksze zainteresowanie Julki myślę, że będzie zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.12.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 dzień dobry a ja szukam jeszcze jakichś drobiazgów z Hannah Montana -kupiłam juz parasolkę, rajtuzy, skarpetki i getry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.12.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 siemanko a mi zostal jeszze prezeznt dla 5 letniego chlopca i 14 letniej dziewczyny macie jakies idee? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.12.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 siemanko a mi zostal jeszze prezeznt dla 5 letniego chlopca i 14 letniej dziewczyny macie jakies idee? ja 5-latkowi kupiłam lego Bionicle -bo ma obsesję na ich punkcie... a dla nastolatki tylko ciuchy lub kosmetyki w zasadzie... albo gra The Sims3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Czesc The Sims to dla mnie 4-latek to nie wiem, jakieś postaci z bajek, zapytaj czym się interesuje. Na pewno rodzice coś podpowiedzą. A 14-latka? moze biżuteria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.12.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 The Sims3 to dla mnie Wiolasz -nie masz jeszcze? ja od pół roku gram .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Nie mam Kasia, żeby mi ciągnęła gra, musiałabym zwiekszyć parametry kompa a na to funduszy brak. No i czasu też ostatnio nie miałam, wiec niewiele straciłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Ja też nie mam i jakoś mi nie brak Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.12.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Wiola doczytalam o firankach, ja bym napisala do nic z prosba o zwrot, nastepnie jesli sie nie zgodza postrasz fm, podeslij link, pokaz ile osob przeczytalo Twoj dziennik, pewnie Ci oddadza kase a tak wogole to pokaz te firanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.12.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ale o co chodzi z tymi firankami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.12.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 o tu Wiola napisala o firankach Cześć firanki które kupiłam w dekorii są bleee. Wyglądają jak jakieś szmatki, zero uroku no kompletna porażka. 3 stówy na nie wydałam .. Nawet ich wieszać nie chcę ale mój się uparł że jak już są to je powiesimy... za głupotę się płaci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.12.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 o tu Wiola napisala o firankach Cześć firanki które kupiłam w dekorii są bleee. Wyglądają jak jakieś szmatki, zero uroku no kompletna porażka. 3 stówy na nie wydałam .. Nawet ich wieszać nie chcę ale mój się uparł że jak już są to je powiesimy... za głupotę się płaci... no to chyba reklamacja odpada.. bo jaki powód? "niepodobanie się"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.12.2009 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Już nic nie bedę kombinować z firankami. ZOstanie jak jest. Pomęczę się do lata a wtedy mama mi uszyje takie, jakie chcę. Dziś tylko Julce prezent kupilam, męczące takie łażenie po sklepach. Ludzi od czorta, zabawki wykupione No i aureolkę mamy kupioną do roli aniołka w Jasełkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 13.12.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Witam . Jestem trochę zdezorientowana bo chciałam napisać cosik o twojej chorej nóżce a tu moje dziesięcioletnie dziecię krzyczy : nie tu bo nie przeczyta a byłam na jakiejś 130 stronie w komentarzach. No i dziecię się śmieję,że nóżka pewnie już zdrowa. Mam nadzieję,że tak. Chciałabym taką ładną szaę, ale daleka jeszcze droga. Pozdrawiam serdecznie. Mały się śmieje,że kropeczki stawiam i przecinki i mówi,że akapitów brak. Bestia jedna. Rozpuściłam go jak dziadowski bicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 cześć Wioluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts