Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

Dzieki Magi za opinię :lol: baaardzo przydatna :lol:

Dziś obiecałam Julce, że ten domek, który ona chce od mikołaja (ps. prawie 270 zł :o - zdzierstwo wg mnie) kupimy my, jak juz nazbieramy pieniążki. A MIkołaj musi kupic coś tańszego bo nie wystaczy mu na prezenty dla innych dzieci. :lol: :lol:

Dobrze, ze dała sie przegadać :wink:

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzieki Magi za opinię :lol: baaardzo przydatna :lol:

Dziś obiecałam Julce, że ten domek, który ona chce od mikołaja (ps. prawie 270 zł :o - zdzierstwo wg mnie) kupimy my, jak juz nazbieramy pieniążki. A MIkołaj musi kupic coś tańszego bo nie wystaczy mu na prezenty dla innych dzieci. :lol: :lol:

Dobrze, ze dała sie przegadać :wink:

nie ma za co :p

bardzo dobrze powiedzieliście Julce :p racjonalne argumenty trafiają do mądrych dzieci :lol:

Magi, ja już do niej argumentu nie miałam wczoraj. Ona swoje: nie nie! tylko domek śnieżki..

:evil: :evil: :evil:

czasem szlag mnie trafia, bo jedynaczka, zabawek ma tyyyle, ze pewnie niezłe AGD mogłabym do domu kupić a ona ciągle chce wiecej i wszystko przez te reklamy tel.

W tym roku sie zacięłam, że kupimy coś, czym bedziemy bawić sie całą rodziną. NIe ukrywam że chce skorzystać i wiecej czasu z dzieckiem przez to spędzać. Te zabawki i tak tylko na okres jesienno zimowy, bo latem już patyk i kałuża wystarczy :lol: :lol:

Moja Wika też tych zabawek miała sporo. Najdłużej i najlepiej bawiła się Littlest Pet Shop. Zresztą bawi się tym do tej pory, chociaż już teraz rzadko. Przeszła ostrą fazę miłości do Atomówek. Nosiła się z nimi, spała, jadła, nie wypuszczała z rąk. Potem polubiła lalki Barbie, konie do nich i mebelki. Potem była faza Witch, a potem Polly. Teraz już z zabawek wyrosła i jest faza na Hannę Montanę i H2O.

A co do gier, to oprócz Zgadnij kto to, polecam Spadające małpki i Monopoly Junior. Wiele godzin spędziliśmy na graniu w te gry :p

o tu Wiola napisala o firankach

Cześć

firanki które kupiłam w dekorii są bleee. Wyglądają jak jakieś szmatki, zero uroku no kompletna porażka. 3 stówy na nie wydałam .. :evil:

Nawet ich wieszać nie chcę ale mój się uparł że jak już są to je powiesimy... :-?

:x :x :x :x za głupotę się płaci... :cry:

no to chyba reklamacja odpada.. bo jaki powód? "niepodobanie się"? :-?

Już nic nie bedę kombinować z firankami. ZOstanie jak jest. Pomęczę się do lata a wtedy mama mi uszyje takie, jakie chcę.

Dziś tylko Julce prezent kupilam, męczące takie łażenie po sklepach. Ludzi od czorta, zabawki wykupione :o No i aureolkę mamy kupioną do roli aniołka w Jasełkach :lol:

Witam . Jestem trochę zdezorientowana bo chciałam napisać cosik o twojej chorej nóżce a tu moje dziesięcioletnie dziecię krzyczy : nie tu bo nie przeczyta a byłam na jakiejś 130 stronie w komentarzach. No i dziecię się śmieję,że nóżka pewnie już zdrowa. Mam nadzieję,że tak. Chciałabym taką ładną szaę, ale daleka jeszcze droga. Pozdrawiam serdecznie. Mały się śmieje,że kropeczki stawiam i przecinki i mówi,że akapitów brak. Bestia jedna. Rozpuściłam go jak dziadowski bicz :wink: