Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

Już nic nie bedę kombinować z firankami. ZOstanie jak jest. Pomęczę się do lata a wtedy mama mi uszyje takie, jakie chcę.

Dziś tylko Julce prezent kupilam, męczące takie łażenie po sklepach. Ludzi od czorta, zabawki wykupione :o No i aureolkę mamy kupioną do roli aniołka w Jasełkach :lol:

A ja dzisiaj wpadlam na genialny pomysl... Pojde na zakupy po Swietach. :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgos, ja też o tym myślałam, i taniej i tłoku nie ma :lol:

CZesc Ania :lol:

Przychodzi młody chłopak do apteki i kupuje prezerwatywę o smaku truskawkowym. Po dziesięciu minutach przychodzi znów i prosi o jabłkową. Po kwadransie przychodzi ponownie i prosi o wiśniową, a aptekarka na to:

- Ty chcesz się z dziewczyną bzykać czy kompot gotujesz?!

Witam . Jestem trochę zdezorientowana bo chciałam napisać cosik o twojej chorej nóżce a tu moje dziesięcioletnie dziecię krzyczy : nie tu bo nie przeczyta a byłam na jakiejś 130 stronie w komentarzach. No i dziecię się śmieję,że nóżka pewnie już zdrowa. Mam nadzieję,że tak. Chciałabym taką ładną szaę, ale daleka jeszcze droga. Pozdrawiam serdecznie. Mały się śmieje,że kropeczki stawiam i przecinki i mówi,że akapitów brak. Bestia jedna. Rozpuściłam go jak dziadowski bicz :wink:

Basiu, noga ciut lepiej ale bucik nadal ma i po Nowym Roku dopiero zdejmę.

A szafa? Uwielbiam ją :lol: :oops: Najgorsze że mój maż nie może nauczyć się drzwi zasuwać do niej :-?

Cześć Wiola. Fajnie ,że byłaś u mnie z wizytą. Rzadko ktoś wpada :cry: Ale nie ważna ilość tylko jakość. Prawda? :wink: No zimujemy,zimujemy. Jak zaczniemy wykańczać to bedę miała wiele pytań. Gdzie postawiłaś to gdzie tamto. Wiesz takie praktyczne rzeczy.Troche cię pomęczę :wink:

A propos nóżki to jak ty sobie z przygotowaniem świąt poradzisz? Masz kogoś oprócz męża? Do pomocy oczywiście. Pozdrawiam ciepło

Nie jest ważna ilość? no prawie, chyba ze nie chodzi o pieniądze :lol:

A z pytaniami nie krępuj sie, wal smiało :lol: jak umiem to podpowiem na pewno.

Moja noga nie jest przeszkodą. A co do świąt, to mąż też ma ręce i wie ze ma pomóc. Zresztą, my tylko kolacje u siebie i sami, bez gości :lol: wiec na 3 osób to raczej nie wyczyn :lol:

Właśnie zamówiłam prezent mężowi przez neta, fajny ten 21 wiek :wink:

po świętach to zaś Darek będzie to odkładał..

już od tamtego roku to odkładamy, bo nie ma kiedy, bo nie ma czym itd..

Teraz mam okazję :wink: :lol:

on by najchętniej szafę kupił dopiero jak pokój przedzielimy, a póki co Nadia jeszcze sie do samotnego spania nie nadaje, bo wciąż budzi sie w nocy.