Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oooo to ja na pielęgniarke. Na dowód tego, ze się nadaję powiem tylko, że umiem mdleć z gracją na widok krwi i igły zbliżającej się do skóry :lol:

Kochana, jakbym na zastepstwo poszła za Ciebie to pokochaliby mnie normalnie i nie miałabyś już po co wracać :lol: :wink:

A tak serio, jak idą poszukiwania?

No właśnie, jak juz o tym piszecie, to jest ogłoszenie o pracę ale trzeba znać ustawe o zamówieniach publicznych. Koleżanka namawia mnie zeby wysłać cv bo przygotowywałam już oferty do przetargów budowlanych i coś tam wiem, ale ustawy całej nie znam. Trudne to? da się tego nauczyć na pamiec żeby dobrze wypaść na rozmowie?

Ja z zamiłowania bardziej kadry i prawo pracy :oops:

Da się nauczyć. Mnie zastępowała na urlopie taka dizewczyna, która umiała na pamieć. Jednak nie szło to w parze z logicznym myśleniem i juz jej do pracy wiecej nie przyjeli :lol:

Ja czesto tu zagladam: http://www.noweprzetargi.pl/

Korzystam też z ich szkoleń.

Da się nauczyć. Mnie zastępowała na urlopie taka dizewczyna, która umiała na pamieć. Jednak nie szło to w parze z logicznym myśleniem i juz jej do pracy wiecej nie przyjeli :lol:

Ja czesto tu zagladam: http://www.noweprzetargi.pl/

Korzystam też z ich szkoleń.

Bo jakim cudem wykucie na pamięć ustawy miałoby iść w parze z logicznym myśleniem? Chyba to wręcz wykluczone :lol:

Ja przyjadę :lol: :wink:

Chyba nawet zajmujemy sie podobnymi sprawami :wink: Zamówienia publiczne, umowy , administrowanie budynkami i majatkiem, sprawy zaopatrzeniowe i ogólne nad firmą, ubezpieczenia itp...

to czekam, do wrzesnia bedziesz iala ciepla posadke :D

no chyba ze mnie wygryziesz to dluzej :lol:

:lol: :lol:

Korci bardzo bo to by była duza zmiana na kilka miesiecy :lol: Pewnei bym sie na to porwała, czemu nie.

Sytuacja rodzinna jak wiecie, mnie zobowiazuje teraz jednak do bycia na miejscu. Ale ja i tak 2 etaty ciągnę :lol: Niedługo będę jak Irena Kwiatkowska w czterdziestolatku :lol:

Wiolasz -ja Ci już na pisałam na temat znajomości ustawy pzp :wink:

Chyba nawet zajmujemy sie podobnymi sprawami :wink: Zamówienia publiczne, umowy , administrowanie budynkami i majatkiem, sprawy zaopatrzeniowe i ogólne nad firmą, ubezpieczenia itp...

Ty też? :o no to jest nas już tu kilka "przetargowych": Ty, wiolasz, OK i ja :) (ja sie zajmuję od strony Zamawiajacego)

Czesc

Ja już nie, ale może...zobaczymy.

U nas śniegu już równomiernie po kostki nasypało. Pies od kilku dni śpi z nami w domu bo marzła...myślę sobie: jakiś podrabiany ten husky :lol: :wink:

wczoraj mąż wpadł na pomysł, zeby zrobić jej budę zamykaną klapką, pociął moją wycieraczkę :o i zrobił, nawet wchodził i sprawdzał, mówił że ciepło. Na początku Luśka nie chciała siedzieć ale wieczorem jak ją wołałam do domu, to cieplutka wyszła z tej budy. A ja sie o przykręcenie dwóch karniszy doprosić od tygodnia nie mogę..

Choinkę mamy juz ubraną, jeszcze cukierków i szyszek brak :lol: