anjamen 16.12.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Wiola przyjedz do mnie do Wro, bo aktualnie szukam kogos na moje zastepstwo, ewentualnie jak Ci nie pasi szukam tez recepcjonistki i pielegniarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.12.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 oooo to ja na pielęgniarke. Na dowód tego, ze się nadaję powiem tylko, że umiem mdleć z gracją na widok krwi i igły zbliżającej się do skóry Kochana, jakbym na zastepstwo poszła za Ciebie to pokochaliby mnie normalnie i nie miałabyś już po co wracać A tak serio, jak idą poszukiwania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.12.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Wioluś spotkalismy sie z 7 osobami, 2 sa ok, ale moj szef chce jeszze kogos... a czasu coraz mniej przyjedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.12.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 wiesz co? otwórz filię w Rzeszowie to mogę startować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.12.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ja przyjadę Chyba nawet zajmujemy sie podobnymi sprawami Zamówienia publiczne, umowy , administrowanie budynkami i majatkiem, sprawy zaopatrzeniowe i ogólne nad firmą, ubezpieczenia itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.12.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 No właśnie, jak juz o tym piszecie, to jest ogłoszenie o pracę ale trzeba znać ustawe o zamówieniach publicznych. Koleżanka namawia mnie zeby wysłać cv bo przygotowywałam już oferty do przetargów budowlanych i coś tam wiem, ale ustawy całej nie znam. Trudne to? da się tego nauczyć na pamiec żeby dobrze wypaść na rozmowie? Ja z zamiłowania bardziej kadry i prawo pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.12.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Cześć Wiola, wysyłaj i się nie zastanawiaj - przeczytasz ustawę przed rozmową i wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.12.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Da się nauczyć. Mnie zastępowała na urlopie taka dizewczyna, która umiała na pamieć. Jednak nie szło to w parze z logicznym myśleniem i juz jej do pracy wiecej nie przyjeli Ja czesto tu zagladam: http://www.noweprzetargi.pl/ Korzystam też z ich szkoleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.12.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Da się nauczyć. Mnie zastępowała na urlopie taka dizewczyna, która umiała na pamieć. Jednak nie szło to w parze z logicznym myśleniem i juz jej do pracy wiecej nie przyjeli Ja czesto tu zagladam: http://www.noweprzetargi.pl/ Korzystam też z ich szkoleń. Bo jakim cudem wykucie na pamięć ustawy miałoby iść w parze z logicznym myśleniem? Chyba to wręcz wykluczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.12.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 mnie nie dotyczy ustawa, ale ja znam Wiolu przeczytasz i pojmiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.12.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ja przyjadę :wink: Chyba nawet zajmujemy sie podobnymi sprawami Zamówienia publiczne, umowy , administrowanie budynkami i majatkiem, sprawy zaopatrzeniowe i ogólne nad firmą, ubezpieczenia itp... to czekam, do wrzesnia bedziesz iala ciepla posadke no chyba ze mnie wygryziesz to dluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.12.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Dzięki.Mam nadzieje, ze choć cień szansy będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.12.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 No i widzisz ANiu? Masz zastępstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.12.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Korci bardzo bo to by była duza zmiana na kilka miesiecy Pewnei bym sie na to porwała, czemu nie. Sytuacja rodzinna jak wiecie, mnie zobowiazuje teraz jednak do bycia na miejscu. Ale ja i tak 2 etaty ciągnę Niedługo będę jak Irena Kwiatkowska w czterdziestolatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.12.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Myland, to akurat na dobre wyszłoby Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 To moze ja sie przebranzowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.12.2009 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Próbuj Małgoś Przeczytałam chyba 6 bajek i usnęłam. Budzę się a obok mnie spi moje dziecko w stroju królewny snieżki i nawet pantofelki miała na nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.12.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Wiolasz -ja Ci już na pisałam na temat znajomości ustawy pzp Chyba nawet zajmujemy sie podobnymi sprawami Zamówienia publiczne, umowy , administrowanie budynkami i majatkiem, sprawy zaopatrzeniowe i ogólne nad firmą, ubezpieczenia itp... Ty też? no to jest nas już tu kilka "przetargowych": Ty, wiolasz, OK i ja (ja sie zajmuję od strony Zamawiajacego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.12.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ja to uś nie, ale wystarczająco się napatrzyłam na ten wynalazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.12.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Czesc Ja już nie, ale może...zobaczymy. U nas śniegu już równomiernie po kostki nasypało. Pies od kilku dni śpi z nami w domu bo marzła...myślę sobie: jakiś podrabiany ten husky wczoraj mąż wpadł na pomysł, zeby zrobić jej budę zamykaną klapką, pociął moją wycieraczkę i zrobił, nawet wchodził i sprawdzał, mówił że ciepło. Na początku Luśka nie chciała siedzieć ale wieczorem jak ją wołałam do domu, to cieplutka wyszła z tej budy. A ja sie o przykręcenie dwóch karniszy doprosić od tygodnia nie mogę.. Choinkę mamy juz ubraną, jeszcze cukierków i szyszek brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts