OK 18.12.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Dzielna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Ale fajna choineczka!!! Najwyższy czas dla mnie też pomyśleć o drzewku ... Ale żeby nie było, w oknach światełka zawiesiliśmy ... kolorowo jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Hejo, dzis załatwiłam mnóstwo rzeczy i jestem zmeczona, znaczy ręce moje są zmęczone od kul. Jeszcze jadę do dziecka na Jasełka bo gra Aniołka Zdjecia pokazesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.12.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 SIemankopewnie że pokażę ale nie z przedszkola, bo tam są też inne dzieci i mamy też. Mam zdjecie z domu w stroju aniołka, Moim zdaniem to zdjecie najlepiej oddaje prawdziwy charakterek mojej córci http://i582.photobucket.com/albums/ss263/wiolasz/Rodzinka/DSCF0540.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.12.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.12.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Robię pierniczki wg przepisu Magpie. Ciekawę czy mi wyjdą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.12.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Śliczny aniołek a aureolka różki zasłoniła? tu też o pierniczkach? to moze daj ten przepis, jak będę miała chwilę, może zagniotę jednak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.12.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 U mnie w dzienniku jest na 5 stronie chyba, zaraz poszukam. Samo ciasto jest pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.12.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 U mnie w dzienniku jest na 5 stronie chyba, zaraz poszukam. Samo ciasto jest pyszne surowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.12.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Pierniczki, -1 kg maki -2 jaja -4 lyzeczki sody -1/2 szklanki mleka -20 dkg cukru -50 dkg miodu plynnego -1 kostka masla prawdziwego -30 g przyprawy do piernika -1 plaska lyzka kakao Do miski wkladamy wszystko procz masla. Maslo topimy i wlewamy, a sode rozpuszczamy w mleku i dopiero dolewamy do reszty skladnikow. Zarabiamy ciasto i odstawiamy w chlodne miejsce najlepiej na kilka dni (u mnie staly jeden dzien). Walkujemy ale nie za cienko i pieczemy na 170 stopni po 10 minut. Nie pieke na srodkowym ryszcie tylko o jednen wyzej na pergaminie. Z tego przepisu wychodzi ok. 101 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.12.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 U mnie w dzienniku jest na 5 stronie chyba, zaraz poszukam. Samo ciasto jest pyszne surowe? no jak gniotłam to musiałam spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.12.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 dzięki za przepis chociaż nie wiem czy się wyrobię z wypiekami mamy zapieprz straszny w robocie, w pon mam lekarza, a we wtorek zapowiedzieli się z wizytą dalecy znajomi, którzy zaczynają budowę i szukają inspiracji "budowlano-wnętrzarskich" .... nie mam czasu na wypieki, ani nawet na zakup choinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.12.2009 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Kasia, akurat znajomi to mogliby z wizyta wybrać sie po świetach, przełóż wizytę i bądź asertywna. A pierniki przepyszne bedą, oby tylko dobrze ciasto wyrobić chyba. Zobaczymy, jak bedą pyszne to przyjdę pocmokać do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.12.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Wiolasz -oni własnie teraz chcą zabaczyć, głównie o schody im chodzi bo chcą tego samego stolarza a on ma terminy zawalone i chce jeszcze w tym roku się z nim ugadywać .. zresztą w ub tygodniu też miałam już jednych "ogladaczy" schodowych.. przywykłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Potwierdzam, ciasto pieknie pachnie, u mnie dojrzewa od miesiaca... A Julka... Od razu widac w kogo sie wdala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.12.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Doberek Niezłego masz Aniołeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.12.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Potwierdzam, ciasto pieknie pachnie, u mnie dojrzewa od miesiaca... A Julka... Od razu widac w kogo sie wdala... Udam że nie wiem o co chodzi.. czesc wszystkim odpoczywam z kawką, bo noga mnie boli już od skakania: podłogi pomyte, zupa sie gotuje, żarcie dla pieska też, dziecko z ojcem na sankach, psu sierść na brodzie zamarzła jeszcze na dziś muszę dekoracje zrobić i cukierki na choince powiesić. Choć nie wiem co mi zostanie, bo dobre som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.12.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 jeszcze na dziś muszę dekoracje zrobić i cukierki na choince powiesić. Choć nie wiem co mi zostanie, bo dobre som to TY juz choinkę masz!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.12.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 jeszcze na dziś muszę dekoracje zrobić i cukierki na choince powiesić. Choć nie wiem co mi zostanie, bo dobre som to TY juz choinkę masz!? Nawet fotki wklejała na poprzedniej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.12.2009 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Kasia, no Ty to jednak zapęd masz..pewnie, ze 2-3 dni juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts