Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Olga,kawa z lodami?? :o

wiesz co lubie, normalnie, pochlastać się dam za taką :lol:

U nas deszcz pada. Może choć on samochód nam umyje.. :oops:

Załatwiłam sobie dowód nowy, za miesiac do odebrania jest, łaskawie zameldowałam męża- udało sie bez zadnych dokumentów dodatkowych, co prawda chciała pani nawet akt własności ale ładnie zakręciłam i poszło bez :lol:

Jakby sie uprzeć, to mozna nawet u sąsiada się zameldować :wink:

A masz jakiś projekt, jak to bedzie wyglądać?

No i własnie przy wanne czy umywalce to najwiecej wody zawsze jest. Ja mam szafkę drewnianą pod umywalką i jednak muszę prontem raz w tygodniu przelecieć po blacie, żeby woda nie wsiąkała od razu bo Julka bardzo chlapie.

Ja chciałam podłogę mieć z drewnianych paneli, takich specjalnych do kuchni i łazienek ale coś mi moja brzydsza połówka psioczy..

A masz jakiś projekt, jak to bedzie wyglądać?

No i własnie przy wanne czy umywalce to najwiecej wody zawsze jest. Ja mam szafkę drewnianą pod umywalką i jednak muszę prontem raz w tygodniu przelecieć po blacie, żeby woda nie wsiąkała od razu bo Julka bardzo chlapie.

Ja chciałam podłogę mieć z drewnianych paneli, takich specjalnych do kuchni i łazienek ale coś mi moja brzydsza połówka psioczy..

juz tak dawno nie myslalam o tej lazience ze namieszalam, kolo wanny bedzie drewnoi wyspa bedzie obudowana. projekt jest na 2 stronie dziennika.

http://lh3.ggpht.com/_9uEuyFpeAWU/SzJiz6k17hI/AAAAAAAAAzU/sZIuWinkA74/7.jpg