OK 23.12.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Cuś mi drgnęło w necie, więc zaparzyłam http://www.gotujmy.pl/ri/31450_kawa-po-wlosku_0_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 23.12.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Kochani w związku z chwilą spokoju w pracy, ktora zapewne skończy się lada moment chciałabym podziękować za życzenia świąteczne i życzyć Wam różwnież http://www.tech-blog.pl/pliki/zyczenia-bn-2007-8.jpg Justyna i Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.12.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 WSZYSTKIM dziękuję za życzenia Małgos, musi być qr..a lepszy Tajest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.12.2009 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Olga,kawa z lodami?? wiesz co lubie, normalnie, pochlastać się dam za taką U nas deszcz pada. Może choć on samochód nam umyje.. Załatwiłam sobie dowód nowy, za miesiac do odebrania jest, łaskawie zameldowałam męża- udało sie bez zadnych dokumentów dodatkowych, co prawda chciała pani nawet akt własności ale ładnie zakręciłam i poszło bez Jakby sie uprzeć, to mozna nawet u sąsiada się zameldować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.12.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Korzystając z okazji Świąt Bożego Narodzenia,pragnę złożyć najserdeczniejsze i szczere życzeniaszczęścia, wiary, nadziei i pomyślnościoraz każdego dnia Nowego Rokuwiele uśmiechu i radości!Maluszekhttp://www.birminghamsalvationarmy.org/images/tree.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.12.2009 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Dziekuję Maluszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.12.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 co porabiasz Woilu? ja spalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.12.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 A nic, właśnie znalazłam to http://www.tessuti.be/gfx/schutters.jpg to sie schutters nazywa, fajne nie? Poza tym własnie gaz mi sie skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.12.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 ta podloga? fajna jest, u mnie w duzej lazience na gorze bedzie troche drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.12.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Okiennice są świetne, tylko czemu takie drogie? A ja się właśnie dorobiłam uszczelek do cokołów w kuchni Tylko jeszcze je muszę wmontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.12.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 nie, rolety drewniane w oknie Jak to, bedziesz miała prawdziwą drewnianą w łazience? Ja marzę o takiej ale chłop mi się nie zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.12.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 uszczelki do cokołów? a gdzie to sie daje i po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.12.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 nie, rolety drewniane w oknie Jak to, bedziesz miała prawdziwą drewnianą w łazience? Ja marzę o takiej ale chłop mi się nie zgadza. tak ale nie na calosci tylko wstawki przy wannie i przy wyspie z umywalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.12.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Wiola, to się daje na dół cokołu i uszczelnia od podłogi żeby nic tam nie wpadywało pod szafki Proste jak konstrukcja bata, a genialny wynalazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.12.2009 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 A masz jakiś projekt, jak to bedzie wyglądać?No i własnie przy wanne czy umywalce to najwiecej wody zawsze jest. Ja mam szafkę drewnianą pod umywalką i jednak muszę prontem raz w tygodniu przelecieć po blacie, żeby woda nie wsiąkała od razu bo Julka bardzo chlapie. Ja chciałam podłogę mieć z drewnianych paneli, takich specjalnych do kuchni i łazienek ale coś mi moja brzydsza połówka psioczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.12.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 aaaaaaaaaaa do szafek. Ja skojarzyłam z cokolikami przy scianach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.12.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Nie, do szafek A mi dodatkowo potrzebne, bo mam te cokoły z litego i jak coś się rozleje, to drewnu nie bardzo służy - to mi załatwi dwie sprawy na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.12.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 A masz jakiś projekt, jak to bedzie wyglądać? No i własnie przy wanne czy umywalce to najwiecej wody zawsze jest. Ja mam szafkę drewnianą pod umywalką i jednak muszę prontem raz w tygodniu przelecieć po blacie, żeby woda nie wsiąkała od razu bo Julka bardzo chlapie. Ja chciałam podłogę mieć z drewnianych paneli, takich specjalnych do kuchni i łazienek ale coś mi moja brzydsza połówka psioczy.. juz tak dawno nie myslalam o tej lazience ze namieszalam, kolo wanny bedzie drewnoi wyspa bedzie obudowana. projekt jest na 2 stronie dziennika. http://lh3.ggpht.com/_9uEuyFpeAWU/SzJiz6k17hI/AAAAAAAAAzU/sZIuWinkA74/7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.12.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Anja, projekty Ci się pomyliły - miała być łazienka, nie basen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.12.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Anja, projekty Ci się pomyliły - miała być łazienka, nie basen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts