Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej,

Ania, jeszcze dzis a potem wyjada się to, co po świętach zostało :lol:

My po wizytach u teściów i brata męża. I naszła mnie taka refleksja: my wprowadzilismy się przed moim bratem i męża bratem. I mieszkamy od marca. Ale to u nas nadal wygląda jak na budowie: ściany niepomalowane, firanek brak, dywanów brak (tego ostatniego to chyba nie chcę wogle) no ale u nich jakoś tak czuć ze sie mieszka.A jak wchodzę do siebie to jakbym nadal koczowała.. :roll:

I chyba mam lekkiego kaca, bo łep mnie nap... :-?

Czesc Olga, pojadłaś? :lol:

Słuchajcie, jadę z rodzinką nad morze. Szukamy taniej kwatery dla 2 dorosłych i dziecka (psa chyba pożyczę mamie), chcemy pozwiedzać i pobyczyć sie na plaży, wiec teren mam narzucony: pomorze środkowe.

Ma ktoś jakies namiary?

Hmm moze racja. Tylko że ja nic jeszcze nie mam, tyllko sciany i garderoba a im brakuje tylko gniazdek przykręconych i żyrandoli...

aaa tam, olać to..

Luśka sie chyba zakochała. Przychodzi do niej taki biały pies sąsiadów, śpi z nia w budzie, łażą gdzieś, na dodatek obsikuje nam drzwi i kolumny :evil:

Dobrze kojarzysz, i na szczęście bo nie upilnowałabym. ALe mimo wszystko. To bedzie jakaś miłość zakazana, bo ten pies z kojca do niej ucieka, wredny jest trochę bo potrafi sie szczerzyc na dzieci, troche ostrożna jestem, ale albo go nauczę kultury i zachowania normalnego albo zostawi Luśkę i wróci do siebie.