DarioAS 24.12.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 http://i48.tinypic.com/v3ej4g.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.12.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Dziękuję za życzenia Prezenty rozdane? a tu śniegu nie ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.12.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Prezenty rozdane... A u nas jest woda na dworze A na działce pływa błotko... a jakże... Świątecznie i nowocześnie z błotkiem a nie z śniegiem.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.12.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Witanko U nas też mokro i buro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.12.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 jak po swietach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.12.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Jak to "po świętach" Przecież się dopiero dziś zaczęły Ale chyba wszyscy są już tak obżarci, że do kompa nie są w stanie dojść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.12.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 niech sie te swieta skoncza, bo pekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.12.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Nie pękaj Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.12.2009 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Hej, Ania, jeszcze dzis a potem wyjada się to, co po świętach zostało My po wizytach u teściów i brata męża. I naszła mnie taka refleksja: my wprowadzilismy się przed moim bratem i męża bratem. I mieszkamy od marca. Ale to u nas nadal wygląda jak na budowie: ściany niepomalowane, firanek brak, dywanów brak (tego ostatniego to chyba nie chcę wogle) no ale u nich jakoś tak czuć ze sie mieszka.A jak wchodzę do siebie to jakbym nadal koczowała.. I chyba mam lekkiego kaca, bo łep mnie nap... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.12.2009 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Czesc Olga, pojadłaś? Słuchajcie, jadę z rodzinką nad morze. Szukamy taniej kwatery dla 2 dorosłych i dziecka (psa chyba pożyczę mamie), chcemy pozwiedzać i pobyczyć sie na plaży, wiec teren mam narzucony: pomorze środkowe. Ma ktoś jakies namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.12.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 A przyszło Ci do głowy, że to może tylko takie subiektywne wrażenie? Tzn. mówię o domu, nie o kacu Podjadłam Nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.12.2009 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Znaczy, ze jak u kogoś to fajniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.12.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Niooo Im się może wydawać wręcz przeciwnie, że u Ciebie już się mieszka, a oni jeszcze w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.12.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Hmm moze racja. Tylko że ja nic jeszcze nie mam, tyllko sciany i garderoba a im brakuje tylko gniazdek przykręconych i żyrandoli... aaa tam, olać to.. Luśka sie chyba zakochała. Przychodzi do niej taki biały pies sąsiadów, śpi z nia w budzie, łażą gdzieś, na dodatek obsikuje nam drzwi i kolumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.12.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Ale Luśka po sterylce - dobrze kojarzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.12.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Dobrze kojarzysz, i na szczęście bo nie upilnowałabym. ALe mimo wszystko. To bedzie jakaś miłość zakazana, bo ten pies z kojca do niej ucieka, wredny jest trochę bo potrafi sie szczerzyc na dzieci, troche ostrożna jestem, ale albo go nauczę kultury i zachowania normalnego albo zostawi Luśkę i wróci do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.12.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Przynajmniej jeden problem z głowy A psa pogonić, im szybciej tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.12.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Wiola moze Justyna albo Brazula beda znaly jakies namiary. ja nie znam... dzis musimy jechac do tesciow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.12.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 O Justynie myślałam, ale i Justyś i Braza to Kołobrzeg, a ja chcę troche blizej jednak. Na razie Rowy królują Ania, nie chcesz jechać to nie jedź, powiedz ze sie objadłaś i nie miescisz się w samochodzie. Cieżarnej się nie odmawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.12.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 no nie chce mi sie ale wiem ze Dejw bardzo che jechac... a samej mi sie nie chce w domu siedziec, a sklepy pozamykane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts