Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oj tam futerko, miękko będziesz miała :wink: :lol:

Mój ma zakaz wchodzenia do sypialni. Tak już sie wyćwiczył, że nawet jak widzi otwarte drzwi to nie wchodzi.

Dziś było rozpaczliwe miauczenie: był prany 1 raz w życiu. A śmierdział.......... :o :o :o

Teraz poprawia po niedobrych człowiekach i myje sie sam :lol:

Hej

Mańkowi nic nie jest. Wczoraj po umyciu nie miałam serca go wywalic, bo nawey szampon nie wywalił tego smrodu i ze 2 godziny po kąpieli jeszcze jak mnie minął, czułam ten smród gnojówki. Jak mój tesciu jak wraca ze zrywania parkietu. Odczułam wieeeelką ulgę jak poszedł na dwór.

Dziś już nie śmierdzi tak mocno, trzeba się nosem w futro zanurzyć, to jeszcze czuc. Z drugiej strony, gdzie ta cholera łazi :roll:

Idę zobaczyć moje drzwi w garderbie :lol: :lol:

Drzwi mam wstawione go garderoby i ułożone są panele na korytarzu na górze. Już wiem, czemu tyle osób lubi ciemne podłogi choć są one totalnie niepraktyczne. Ale jakie śliczne :o :lol: :lol:

wróciłam od chirurga. Jak mi zwolnienie wystawiał 2.12 to sam kazał przyjść 30.12 bo jutro sylwester i tego drugiego chirurga nie będzie. A dziś, po odczekaniu 3 godzin w poczekalni, kazał mi tylko zdjąć skarpetę i pokazać gips ale nie zdejmie mi go, bo jeszcze za wczesnie a ponieważ zwolnienie jest do jutra to dziś mi nie może kolejnego wystawić, a nastepne dopiero w poniedziałek bo są dni wolne. A tam się wczesniej nie zapisuje tylko na bieżąco więc jakoś muszę sie tam dostać w poniedziałek na 7 rano :o koszmar....

dlatego nienawidzę lekarzy.. :evil: :evil: :evil:

Drzwi mam wstawione go garderoby i ułożone są panele na korytarzu na górze. Już wiem, czemu tyle osób lubi ciemne podłogi choć są one totalnie niepraktyczne. Ale jakie śliczne :o :lol: :lol:

wróciłam od chirurga. Jak mi zwolnienie wystawiał 2.12 to sam kazał przyjść 30.12 bo jutro sylwester i tego drugiego chirurga nie będzie. A dziś, po odczekaniu 3 godzin w poczekalni, kazał mi tylko zdjąć skarpetę i pokazać gips ale nie zdejmie mi go, bo jeszcze za wczesnie a ponieważ zwolnienie jest do jutra to dziś mi nie może kolejnego wystawić, a nastepne dopiero w poniedziałek bo są dni wolne. A tam się wczesniej nie zapisuje tylko na bieżąco więc jakoś muszę sie tam dostać w poniedziałek na 7 rano :o koszmar....

dlatego nienawidzę lekarzy.. :evil: :evil: :evil:

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Na łapówę chyba nie ale powiedział, ze grzeczność robi że przyjmuje osoby bez numerka ale zarejestrowne. Wg mnie łachy nie robił, bo miał na drzwiach wypisane od 12-16:15 a było 15:30. A jak nie chce tylu pacjentów, to niech nie rejestrują w rejestracji i tyle. W dupach im się poprzewracało..

idę zdjecia wgrać mojego korytarza. Aż mi się humor poprawił, jak mnie mąż zaprosił na górę z kawką. Myślałam, ze będę musiała tam sprzatać, myć i pucować a tu niespodzianka: sam pomył :wink: :lol:

chyba nawet jakby dostal lapowe to byloby ciezko wystawic zwolnienie od jutra :roll: :roll: :roll:

ale pewnie i na to sa sposoby

Ania, ale to nie chodzi że ja sama przyszłam tylko on mi kazał bo wiedział ze jutro nikogo z chirurgów nie ma. To po kiego grzyba wystawił mi do 31.12?

Teraz wizyta jest 4.01 i co? cofnie mi sie z terminem zwolnienia do 01.01? nie sądzę. i skończy mi sie ciągłość zwolnienia i kto mi zapłaci za 3 dni?

jeszcze dzis musiałam z zusem gadać czemu tak mało dostałam za grudzień za zwolnienie...matko, ja chcę już pracować bo ciągle muszę sie o coś wykłucać.

O przebojach z orange nawet nie napiszę choc może powinnam wskazać mały punkcik w umowie, na który trzeba zwracać uwagę, żeby nie naliczali dodatkowych opłat... :evil: :evil: