wiolasz 06.08.2008 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 aaaaaaaaaaaaaaaa ja to juz nic nie powiem o tym dziwnym narodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.08.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 dzień dobry..... obecnie lecą Domisie - znów mam ciut luzu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 zazdraszczam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.08.2008 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 dzień dobry..... obecnie lecą Domisie - znów mam ciut luzu... moja w przedszkolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 moja z nianią ale co z tego jak ja w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.08.2008 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 kiedy moja zostawała z nianią, to ciągle wydzwaniałam do domu. A teraz mam i ja spokój i niania...tylko córka niezadowolona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 ja nie muszę wydzwaniać. na szczęście. z nianią zosia bezpieczniejsza niż ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szumlasu 06.08.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 hej mam na imie Maciek ogladam setki projektów jednak przewaza truskawka 2 bez garazu zmiany to: podwyzszenie przedniej jaskolki wejscie do garderoby z korytaza moze poszerzenie o 1metr budynku wiolasz podoba mi sie twój dziennik buduje jeszcze ktos oprucz nas truskawke mozesz dac mi twój nr gg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 i dalej nie wiadomo... szumlasu możesz napisać coś w czasie przeszłym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.08.2008 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Cześć Maciek, pisz na pw jeśli nie chcesz pytać na forum. kto buduje? nie wiem, może gdzieś tam jeszcze są te domki, my znamy z naszych okolic jeden dom w truskawkach i oglądaliśmy go na żywo w trakcie jego budowy. Zmiany jakie chcesz wprowadzić są wg mnie konieczne. Teraz to wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 aaaaaaaaaaaaaaaa ja to juz nic nie powiem o tym dziwnym narodzie To nie mow. Bo cos takiego, jak "narod amerykanski" w zasadzie nie istnieje. A na papierowych talerzykach ja tu nigdy nie jadlam... Ale moze ja w innych jakichs Stanach jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.08.2008 04:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 aaaaaaaaaaaaaaaa ja to juz nic nie powiem o tym dziwnym narodzie To nie mow. to nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.08.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 aaaaaaaaaaaaaaaa ja to juz nic nie powiem o tym dziwnym narodzie To nie mow. to nie powiem to ja też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.08.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 wiolasz super ten domek dla dzieci. szkoda że u nas tak malutko miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.08.2008 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 U mnie miejsca tyle, że myśle nad kupieniem traktorka-kosiarki bo ręczną sie chyba zachlastam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.08.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 zazdraszczam chciałabym mieć konieczność kupienia traktorka a jaki bajer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.08.2008 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 ja w sumie też jestem zachwycona, ale tak dla zasady trochę pojęczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.08.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 o Ty!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.08.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 właśnie domek siuper a jakies szczegóły znasz...chodzi mi o rozmiary i .....ta no wiesz cena... witanko....a płytki mi jakoś znajome, co to? a o kuchni nie wspomnę....śliczna....hm......... moze by i u nas.....taką ....jasną......angielską.... kiedyś......zapodać......hm....... ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.08.2008 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 a jakies szczegóły znasz...chodzi mi o rozmiary i .....ta no wiesz cena... ale o co chodzi? o płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts