Magi77 31.12.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Dla mnie nawet wieczór będzie normalny Deszcz pada i to porządnie. Psa musiałam na siłę wypchnąć z domu bo sama nie chciała. Mąż tak Luśkę rozpuścił ze dziewczyna nauczyła sie drapać w drzwi balkonowe żeby wejsć i nie odpuszcza my też zostajemy w domku, bo Doiminika nie jest całkiem zdrowa Moja Luna też drapie w drzwi tarasowe w kuchni, a wszystkie pozostałe brudzi nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 31.12.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://moje-kartki.com.pl//kartki/48/6/d/622.jpg Życzy Magda z Rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.12.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://foto1.m.onet.pl/_m/71cb00eea34bfdc18757872a1b044f8d,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.12.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://zatoka-zen.com/wp-content/uploads/happy-new-year.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.12.2009 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Dziekuję za życzenia, moje są w dzienniku coby nie latać i nikogo nie pominąć Właśnie jestem w trakcie porządków garderobianych. WYwaliłam mnóstwo swoich ciuchów, nie wiem, moze gdzieś pooddaję. O ilości Julki ciuchów nie wspomnę...Im mniejsza była tym więcej szmat miała.. zabrakło mi worków dużych..Ale to nic, garderoba powoli sie zapełnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.12.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 ale Ty pracowita jestes ja pkroilam mieso i przyprawilam do tortili Dejwa wcielo na zakupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.12.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Jak fajnie, że tutaj nie tylko życzenia som, ludziska też ... som.... Tylko szkoda, że przypomniałyście, że mi psica znowu okno zapluła... bo drapać nie może bo się szyba rysuje , mądra dziewczynka , drapie w drzwi, a jak się chce szczególnie podlizać to szczeka, ale tylko takie jedno pojedyńcze "hau", żebyśmy wiedzieli ozochozi . Uff... długaśne zdanie mi wyszło My też dziś siedzimy w chałupie... mieliśmy na miasto się wybrać, ale rok temu tyle się napatrzyłam na tabuny zapitych człowieków, że już nie kcem . Jeszcze tylko ciacho muszę zmajstrować i .... czekam na NR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.12.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Aaaaa.... zapomniałam , Wioluś jak znajdziesz chwilkę to wpadnij do mnie........ zapytowywujemy Cię o piec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.12.2009 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Ja własnie myślę nad jakimś plackiem ale boję się ze nie wyjdzie i nie wiem czy się chlastać na darmo Mój mąż zaległ w sypialni na łóżku i koniec. Miał jechac na zakupy i jakoś m u się nie spieszy chyba. Potem znowu zniknie na kilka godzin w sklepach...On to się potrafi ustawić ale Ty pracowita jestes ja pkroilam mieso i przyprawilam do tortili A Ty to nie jestes? Muszę chyba zrobić jakis obiad.. o wiem, życzę sobie legalnego kochanka kucharza w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.12.2009 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Aaaaa.... zapomniałam , Wioluś jak znajdziesz chwilkę to wpadnij do mnie........ zapytowywujemy Cię o piec Słońce właśńie przed chwilką byłam, bo przez te życzenia mnóstwo powiadomień miałam i musiałam po kolei posprawdzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.12.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 No właśnie byłam i widziałam....dzięki ło matko łobiad już trzeba by kimbinować , że moje chłopy jeszcze nie krzyczą ... no tak wstałam koło 11 to i śniadanie późno było A ciacho robię pierwszy raz. Tak mi zasmakowało w gościach, że aż przepis przytargałam. Jak wyjdzie to zapodam przepis bo pyszniaste jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 31.12.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://www.kartki-internetowe.pl/kartki/48/6/d/627.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.12.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2010 ROKU http://www.imexgraf.pl/karty_swiateczne/2010/1/ST%2064_imexgraf_pl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 31.12.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://www.solis.net.pl/pictures/user/sylwester-2008-2009.jpgDużo radości dnia codziennego, spełnienia marzeń co do jednego. Miłości takiej, że świat nie widział, zdrowia takiego, co nikt nie słyszał. Pieniędzy tyle, że nie wiesz ile, a wszystko to w tę radosną chwilę -Życzy Kachna28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.12.2009 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Dziekuję za życzenia Arctica, jakie to ciasto? i pytanie zasadnicze: czy łatwe do zrobienia U mnie karkówka z jabłkami piecze sie w piekarniku. Korciło mnie żeby dodać winko ale pomyślałam, ze dziecku też dam Mąż wyspał się i pojechał na zakupy. Jest taka mgła ze na pewno nie zobaczę fajerwerków nad Rzeszowem. Szkoda bo byłoby to piekne widowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.12.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Wiola, a ja skonczylam tortile mialam robic jeszcze pieczarki zapiekane, ale Dejwnie kupil pieczarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.12.2009 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 A tortilla to ta ostra, meksykańska w naleśnikach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.12.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 A tortilla to ta ostra, meksykańska w naleśnikach? niby meksykanska, ale ja dodaje hinduski sos tikka masala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.12.2009 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Ja chyba na wymyślne dania to poczekam az dziecko podrośnie i bedzie w końcu chciała popróbować nowych smaków. Na razie tylko schaboszczaki i kiełbachy i ziemniaki i zupy. I cały jej repertuar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 31.12.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://kartki.onet.pl/_i/d/sylwester_tance_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts