Beauty 31.12.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://indahouse.blox.pl/resource/Nowy_Rok_2009.jpg WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU 2010 życzy Beauty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.12.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Kiedy Nowy Rok nadchodzi kieliszeczek nie zaszkodzi,kufel piwa to za mało,litr szampana by sie zdało.Trzeba opić wszelkie troski,by następny ROK był BOSKI!!! Wszystkiego najlepszego w Nowym 2010rżyczyGlamcia z rodziną http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/31487837_sylwester.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.12.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Wiola dobre postanowienie noworoczne!!! Wiec nie postanawiaj, ze nowych smaków nie spróbujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.12.2009 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Wiola dobre postanowienie noworoczne!!! Wiec nie postanawiaj, ze nowych smaków nie spróbujesz Maylandziu, dobre spostrzeżenie więc nie postanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.12.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Siedzicie dzis w domku? My niby też ale musze się zbierać bo na 19 goście sie zapowiedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.12.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 ja juz sie wyszykowalam, nawet se wlosy wyprostowalam i posypalam brokatem spadam bo my tez na 19 jedziemy bawcie sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.12.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/16/1352.JPG Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.12.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 W Nowym Roku życzę przede wszystkim szczęścia i zdrowia! Całą resztę można albo kupić, albo upozorować.http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/59/5/d/5824.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.12.2009 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Jeszcze raz życze wszystkim wesołej zabawy. Ja ooczywiście w domciu, bo z gipsikiem raczej nigdzie isę nie wybieraliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 31.12.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/16/1350.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.01.2010 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Witamy w roku 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.01.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Arctica, jakie to ciasto? i pytanie zasadnicze: czy łatwe do zrobienia Wioluś... w tym cieście to właściwie nie ma się co nie udać. Proste jak drut.....kolczasty .... żartowałam Herbatniki, tofi, herbatniki, masa budyniowa, herbatniki, bita śmietana, wiórki kokosowe. Jest tak niesmaczne, że................ herbatniki nie zdążyły namięknąć, bo się wzięło i skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.01.2010 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 To ja poproszę o przepis na to niedobre ciasto Mąż poszedł na spacer z psem...hmmm zaczynam podejrzewać, ze o coś więcej chodzi niż zwykły spacer.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.01.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 dzien dobry wstalam dopiero a maz spi... a jak minela wczorajsza noc? u nas niezle ja tez poprosze przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.01.2010 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Chciałabym prosić o to, aby choc zajrzeć tutaj http://forum.muratordom.pl/post3904711.htm?highlight=#3904711 Ania, wytrzymałaś do północy? Nam dziecko padło o 23:30, huk sztucznych ogni puszczanych przez ojca strasznie ją przeraził, aż uciekła do domu. Ja padłam niedługo po niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.01.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 napisalam u siebie wytrzymalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.01.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 To ja poproszę o przepis na to niedobre ciasto Mąż poszedł na spacer z psem...hmmm zaczynam podejrzewać, ze o coś więcej chodzi niż zwykły spacer.. Wioluś, anjamen... przepis prawie podany... na dużą blachę, warstwami: -herbatniki -tofi (mleko skondensowane słodzone, gotowane z puszką 2h) -herbatniki -2 budynie śmiet. lub wanilia zrobione z 3 szkl. mleka, na gorąco wmiksować kostkę masła -herbatniki -0,5 l śmietanki 36% +2 śnieżki -wiórki kokosowe Prościzna nieee???? A chłopina pewnie odstresować się chce... że znowu o rok starszy , dobrze że psa nie zapomniał zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 01.01.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 http://i675.photobucket.com/albums/vv111/iwonaz4/th_nadzieja1.jpg ...chciałabym mieć więcej siły, więcej wiary, więcej miłości i więcej nadzieji, że świat można zmienić na lepsze, dobrem uleczyć zło, miłością ratować beznadzieję, rozpaczliwym pragnieniem odnaleźć małe istnienie by odpędzić samotność i strach, stać się niezłomnym wojownikiem by odnależć to co zagubione... Z całego serca życzę tego Nam wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.01.2010 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 To ja poproszę o przepis na to niedobre ciasto Mąż poszedł na spacer z psem...hmmm zaczynam podejrzewać, ze o coś więcej chodzi niż zwykły spacer.. Wioluś, anjamen... przepis prawie podany... na dużą blachę, warstwami: -herbatniki -tofi (mleko skondensowane słodzone, gotowane z puszką 2h) -herbatniki -2 budynie śmiet. lub wanilia zrobione z 3 szkl. mleka, na gorąco wmiksować kostkę masła (to znaczy jak? 2 budynie na sucho czy zrobione i wystudzone?czy 2 suche budynie z 3 szklankami mleka zrobić i wystudzić?, no ale wtedy budyń na gorąco czy masło na gorąco dodać? -herbatniki -0,5 l śmietanki 36% +2 śnieżki ( i co z nimi? wymieszać? a te śnieżki to w woreczku czy takie juz gotowe do psikania?) -wiórki kokosowe (posypać po wierzchu?) Prościzna nieee???? Jaka proscizna? Jak z mleka skondensowanego słodzonego zrobić toffi? MI trzeba naprawdę jak blondynce takie rzeczy tłumaczyć A chłopina pewnie odstresować się chce... że znowu o rok starszy , dobrze że psa nie zapomniał zabrać bez psa to on nie miałby powodu zeby iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.01.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 wioluś -wszystkiego dobrego w Nowym Roku jak Sylwester u Was? a co do cista to ja mam przepis na za..ste ciasto -robiłam na Święta i prawie całą blachę zjadłam , jak odnajdę to podam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts