wiolasz 03.01.2010 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 aaaaaa to tak się Pani ustawiła Rety zazdroszczę tym, co nie muszą gotować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.01.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 mnie teściowa prawie codziennie na obiad zaprasza.. ale ja korzystam średnio raz na 2 tygodnie... co za dużo (teściowej) to nie zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.01.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Jak masz mrozone maliny to zrob crumble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.01.2010 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Jak masz mrozone maliny to zrob crumble. a co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.01.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Mrożonych malin nie mam... ale chętnie się dowiem co to ten "crumbl" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.01.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Wiola ja mam na całej górze panele z Obi po mniej niż 40zł/m2 dąb bielony. Podjedź sobie i zobacz u nich. Jestem ze swoich bardzo zadowolona. Brudu nie widać, maziajów tez nie i wymagają jedynie minimum pielęgnacji czyli zamiatania co jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.01.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Przepis na crumble np. jabłkowe http://gotowaniecieszy.blox.pl/2009/11/Crumble-Jablkowo-Gruszkowe-z-Orzechami.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 03.01.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Wiola, czy ja dobrze widzę, że na schodach pojawiły się barierki?Zrób proszę jakieś zdjęcie poglądowe, bo wyglądają zachęcająco! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.01.2010 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Hej Pozbyłam sie gipsu, jako osoba w gorącej wodzie kąpana chciałam kule pod boku wziąć, buta nałożyć i sruuu na ulice i autobus do centrum. A tu zonk! noga nie chce współpracować, pięta się buntuje, i wszystko boli na dodatek. ELcia, nie ruszyło jeszcze nic kompletnie. na górze stoją tylko tralki sztuk 3 wstawione na wiarę, nawet nie przykręcone. Pamietam o tych barierkach, obiecuję zdjecia z każdego etapu prac Maylandziu, no własnie ja szukam takich jak Ty masz ale nie mam u siebie Obi. Mam tylko LM i Castoramę, RCMB- czy tam Majster.. A nazwę jakąś masz może tych paneli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.01.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witam się noworocznie A czemu gips zdjęłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.01.2010 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 A bo juz czas na niego Sama nie ściągałam, znaczy chirurg zdjął ale piłą taki twardy był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.01.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Maylandziu, no własnie ja szukam takich jak Ty masz ale nie mam u siebie Obi. Mam tylko LM i Castoramę, RCMB- czy tam Majster.. A nazwę jakąś masz może tych paneli? To panele Obi, ich produkt. Wydają je pod nazwą Montana. Robią w Austrii w fabryce. Przynajmniej wtedy robili jak kupowałam Kolor to dąb bielony i tyle. Fajnie, ze bez gipsu już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 No proszę ... gipsu się pozbyliśmy Fajnie! A pięta, palce i reszta kończyny jakoś w końcu dojdą do porozumienia, spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.01.2010 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Elcia, zdjecia kolejnych prac przy barierkach na dzień dzisiejszy w dzienniku Czesc Braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Jak masz mrozone maliny to zrob crumble. a co to jest? Wejdz na watek z przepisami Olgi i znajdz moje crumble wisniowe, tylko zamiast wisni daj maliny. Generalnie bierzesz owoce mrozone, posypujesz je kruszonka i wkladasz do piekarnika na chwile i zjadasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.01.2010 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Jak masz mrozone maliny to zrob crumble. a co to jest? Wejdz na watek z przepisami Olgi i znajdz moje crumble wisniowe, tylko zamiast wisni daj maliny. Generalnie bierzesz owoce mrozone, posypujesz je kruszonka i wkladasz do piekarnika na chwile i zjadasz. Wejdę i spróbuję, ale jak juz mi wena na pieczenie wróci Upiekłam jedno ciasto i juz mi wena gdzieś zwiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Jak masz mrozone maliny to zrob crumble. a co to jest? Wejdz na watek z przepisami Olgi i znajdz moje crumble wisniowe, tylko zamiast wisni daj maliny. Generalnie bierzesz owoce mrozone, posypujesz je kruszonka i wkladasz do piekarnika na chwile i zjadasz. Wejdę i spróbuję, ale jak juz mi wena na pieczenie wróci Upiekłam jedno ciasto i juz mi wena gdzieś zwiała To w zasadzie nie jest ciasto, tylko kruszonke robisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.01.2010 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 W zasadzie tak, ale trzeba trochę sie poświecić i pomyślec nad tym chociaz. Nie chce mi sie już nic piec na razie. Poczekam na wene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 A mnie sie cale zarcie swiateczne skonczylo i przydaloby sie na jakies zakupy isc a tak mi sie nie chceeeeeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.01.2010 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 A mi sie gips już skończył, chętnie bym połaziła mędzy ludźmi a nie mam jak, bo jeszcze mi nie wolno łazić w butach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts