Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiola ja mam na całej górze panele z Obi po mniej niż 40zł/m2 dąb bielony. Podjedź sobie i zobacz u nich. Jestem ze swoich bardzo zadowolona. Brudu nie widać, maziajów tez nie i wymagają jedynie minimum pielęgnacji czyli zamiatania co jakiś czas :lol:

Hej

Pozbyłam sie gipsu, jako osoba w gorącej wodzie kąpana chciałam kule pod boku wziąć, buta nałożyć i sruuu na ulice i autobus do centrum. A tu zonk! noga nie chce współpracować, pięta się buntuje, i wszystko boli na dodatek.

ELcia, nie ruszyło jeszcze nic kompletnie. na górze stoją tylko tralki sztuk 3 wstawione na wiarę, nawet nie przykręcone. Pamietam o tych barierkach, obiecuję zdjecia z każdego etapu prac :lol:

Maylandziu, no własnie ja szukam takich jak Ty masz ale nie mam u siebie Obi. Mam tylko LM i Castoramę, RCMB- czy tam Majster..

A nazwę jakąś masz może tych paneli?

Maylandziu, no własnie ja szukam takich jak Ty masz ale nie mam u siebie Obi. Mam tylko LM i Castoramę, RCMB- czy tam Majster..

A nazwę jakąś masz może tych paneli?

To panele Obi, ich produkt. Wydają je pod nazwą Montana. Robią w Austrii w fabryce. Przynajmniej wtedy robili jak kupowałam :roll: Kolor to dąb bielony i tyle.

Fajnie, ze bez gipsu już :lol:

Jak masz mrozone maliny to zrob crumble. :wink:

a co to jest?

Wejdz na watek z przepisami Olgi i znajdz moje crumble wisniowe, tylko zamiast wisni daj maliny. 8) Generalnie bierzesz owoce mrozone, posypujesz je kruszonka i wkladasz do piekarnika na chwile i zjadasz. :lol: 8)

Wejdę i spróbuję, ale jak juz mi wena na pieczenie wróci :lol:

Upiekłam jedno ciasto i juz mi wena gdzieś zwiała :wink:

Jak masz mrozone maliny to zrob crumble. :wink:

a co to jest?

Wejdz na watek z przepisami Olgi i znajdz moje crumble wisniowe, tylko zamiast wisni daj maliny. 8) Generalnie bierzesz owoce mrozone, posypujesz je kruszonka i wkladasz do piekarnika na chwile i zjadasz. :lol: 8)

Wejdę i spróbuję, ale jak juz mi wena na pieczenie wróci :lol:

Upiekłam jedno ciasto i juz mi wena gdzieś zwiała :wink:

To w zasadzie nie jest ciasto, tylko kruszonke robisz... :roll: