anjamen 05.01.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Nitulka martwilismy sie o Ciebie. swieta jak swieta jedzenie, prezenty rodzina w komplecie. ryczalam przy skladaniu zyczen jak bobr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.01.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ... dzień dobry o jak fajnie, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ... dzień dobry o jak fajnie, że jesteś och jak ja Was lubię Ania toż to nie ma co ryczeć... cza brac prezenty i szybciorem sprawdzać co w środku Wiesz, że za rok już będą całkiem inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.01.2010 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Nitka!!!! gdzies Ty się podziewała? WIadomości na gg nie docierały czy co? Wróciłam ze skleppa, jedny godzinę szłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Nitka!!!! gdzies Ty się podziewała? WIadomości na gg nie docierały czy co? Wróciłam ze skleppa, jedny godzinę szłam cze Wiola nie nic nie docierało teraz musze wsio instalować od nowa... bo kompa dałam do intemsywnej reanimacji .... grunt, że zmartwychwstał ino haseł nie pamięta... co gorsz ja też nie... wiec z kontem na allegro się musze chyba pożegnac jak noga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.01.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 kupilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.01.2010 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Nituś, noga juz bez gipsu od wczoraj, śmigam jak szalona zeby choć ciut sniegu tej zimy dotknąć Ania, ciiiii a myślisz ze szłabym godzinę tylko po chleb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.01.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 poprawilam a ja mam zgage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.01.2010 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Na zgagę nic nie poradzę, sorki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.01.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Na zgagę nic nie poradzę, sorki.. a ja radzę Renni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.01.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 samo przeszlo mi pomaga zazwyczaj kisiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.01.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 zgaga-to tylko 2 tyg. terapia Controlokiem i potem na kilka dobrych m-cy spokój Dobrego w tym Nowym Roku życzę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ... to kisiel mi jakoś najzdrowiej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 05.01.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Mąż mówi jeszcze, ze jeśli chcesz to możesz w Castoramie pooglądać sobie takie różne rozwiązania, mają teraz większą ofertę tych chromowanych części. Tyle że trochę drożej to wyjdzie niż robione samemu. Wiolu podziękuj mężowi za cenne wskazówki. Takie informacje są nieocenione. Jak się wybierzemy do Rzeszowa to zajrzymy do Castoramy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.01.2010 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Elcia, przekażę na pewno. On rośnie za każdym razem jak słyszy coś podobnego, taki paw z niego Wakacje zaklepane na morzem, pewnie pogody nie będzie ale co tam, woda będzie i sztormiaki Siedzę i przeglądam rzeczy po Julce, miałam wystawić na sprzedaż, ale co bluzeczkę wyciągnę to aż widzę w niej Julkę i nie mogę normalnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.01.2010 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 zgaga-to tylko 2 tyg. terapia Controlokiem i potem na kilka dobrych m-cy spokój Dobrego w tym Nowym Roku życzę!!!!! te zyczenia to i dla mnie? dziękuję po stokroć, przydadzą się Controloc biorę nie-w-ciąży i cholera pomaga ale czy w ciąży tak mozna to nie wiem...on jest na refluks generalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.01.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 kurcze w ciąży to do końca niewiem normalnie to lekarka zabroniła przede wszystkim wszelkich ranigastow... w ciąży reni brałam..... a życzonka jak najbardziej do Ciebie wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.01.2010 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 a życzonka jak najbardziej do Ciebie wiolasz a dziekuję jeszcze raz, Wam również wszystkiego dobrego, oby do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.01.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Elcia, przekażę na pewno. On rośnie za każdym razem jak słyszy coś podobnego, taki paw z niego Wakacje zaklepane na morzem, pewnie pogody nie będzie ale co tam, woda będzie i sztormiaki Siedzę i przeglądam rzeczy po Julce, miałam wystawić na sprzedaż, ale co bluzeczkę wyciągnę to aż widzę w niej Julkę i nie mogę normalnie.. nie sprzedawaj! jestem pewna ze Ci sie przydadza jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.01.2010 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Elcia, przekażę na pewno. On rośnie za każdym razem jak słyszy coś podobnego, taki paw z niego Wakacje zaklepane na morzem, pewnie pogody nie będzie ale co tam, woda będzie i sztormiaki Siedzę i przeglądam rzeczy po Julce, miałam wystawić na sprzedaż, ale co bluzeczkę wyciągnę to aż widzę w niej Julkę i nie mogę normalnie.. nie sprzedawaj! jestem pewna ze Ci sie przydadza jeszcze eeee chyba już nie.. ale żal mi doopę ściska jak pomyśle, ze już moja wyrosła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts