wiolasz 07.01.2010 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Hej Małgos, Maniek je karmę mokrą i suchą. I to co z obiadu zostanie. Wogle je bardzo dużo. Ale eliminacje zaczęłabym od karmy kociej a nie domowego jedzenia. Byliśmy wczoraj u dentystki z Julką. Ważne że ząbek zrobiony, fanty odebrane a na koniec Julka zażyczyła sobie otwieraną szczękę z zębami Trochę płaczu było My też w strachu za każdym razem jak idziemy tam. Wg męza, te przeżycia są lepsze niż LSD A z rzeczy domowych, kupiłam wczoraj złoty bieżnik z organzy na stół za 3,99 zł wyprzedaż świątecznych dekoracji była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.01.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 to poszalalas pokazuj ten bieznik gratuluje dzielnej corki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.01.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Witam z rana i też gratuluję dzielnej córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.01.2010 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Oj Ania, musiałabym zrobić zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.01.2010 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Za córcie dziękuję, najlepsza była jak zeszła z fotela, stoi i mąż chciał ją przytulić a ona się trzęsie. pyta czy jej zimno, a Julka: nie zimno, ja się ze strachu trzęsę ale to tajemnica Cześć Magi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.01.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Za córcie dziękuję, najlepsza była jak zeszła z fotela, stoi i mąż chciał ją przytulić a ona się trzęsie. pyta czy jej zimno, a Julka: nie zimno, ja się ze strachu trzęsę ale to tajemnica Cześć Magi fajna ta Twoja Córcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.01.2010 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.01.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 dzielna dziewczynka!!!! ja z moim kubuniem-5l jeszcze nie byłam,a powinnam iśc, bo cos mi sie nie podoba jeden mleczak... ze starszymi chodziłam regularnie na przeglady i niestety ze starszą przeszłam w okresie dzieciństwa borowanie mleczaków. ale dziewczynka dzielna była na maxa. nawet piśnięcia nie było.... Niestety ja sie więcej dentysty boję niż moje dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.01.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Niestety ja sie więcej dentysty boję niż moje dzieci To tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.01.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Mój synuś to miał prze......ne z zębami... mleczaki mu się wszystkie strasznie posypały. Łataliśmy co mogliśmy, nawet jak miał trzy latka, to był usypiany w tym celu... ledwie to przeżyłam . Ale jak tylko zaczęły się takie problemy lekarz zlecił mu łykanie fluoru... teraz chłop do 6 klasy chodzi i w stałych zębach nawet najmniejszych ubytków nie ma.... różnie mówią na ten fluor, ale tutaj chyba pomógł A do dentysty to był tak przyzwyczajony, że wolał stomatologa niż........ fryzjera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.01.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 ja wlasnie dzwonilam do dentystki. ukruszyl mi sie kawalek zeba wiec zadzwonilam czy w ciazy moge ze znieczuleniem i moge wiec ide jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.01.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Mam nadzieje, ze dzieciaki nasze bedą dzielniejsze niż ich rodzice ANja, ja w ciąży zrobiłam wszystkie dziurki jakie miałam, podobno jest inne znieczulenie ale jest bo ja bez znieczulenia na fotel nie siadam Moja radziła chodzić do 3 m-ca a potem od 6 do końca spokojnie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.01.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 tak znieczulenie bez adrenaliny. ale teraz prawie wszystkie sa bez i jedynym przeciwwskazaniem jest strach przed dentysta i jesli matka mialaby sie denerwowac to lepiej nie robic. no wlasnie nie chodzic w pierwszym trymwstrze a potem mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.01.2010 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 że do 3-go? Ja chodziłam i dobrze wszystko. To już teraz nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Wpadam i wypadam ... panicznie boję się dentystów, nawet rozmów o nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.01.2010 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Wpadam i wypadam ... panicznie boję się dentystów, nawet rozmów o nich Braza, jak konia sie nie boisz to dentysta to pryszcz Oby przystojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Nie przemawia do mnie to porównanie Koń nie wyrywa zębów ... chociaż czasami próbuje je wybić ... wiem co mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.01.2010 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Właśnie listonosz psiknął Lunie gazem w oczy a potem do mnie list przyniósł. Tylko się nie zorientowałam czemu ona tak piszczy, list odebrałam i listonosz poszedł. A jak sie nad nią nachyliłam to dotknęła sierścią mojej twarzy i warg i wszystko mnie piecze i drapie A teraz się dziwią ze psy listonoszy nie lubią.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.01.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Masz dzwonek przy furtce?? skrzynke na listy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.01.2010 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Skrzynke mam na słupe przy drodze, jak byk wisi z nr domu. ALe nigdy w skrzynkę nie wkładają. NIe mam ogrodzenia, wiem mój błąd ale nie mam. Tylko ze ten gościu nie był u nas pierwszy raz i nigdy tak nie reagował. Poprzedni listonosz ten naszego psa sie nie bał i wszystko było ok.Tylko teraz już wiem, że jak Luna go zobaczy to nie będzie miła dla niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts