Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

Hej

Małgos, Maniek je karmę mokrą i suchą. I to co z obiadu zostanie. Wogle je bardzo dużo. Ale eliminacje zaczęłabym od karmy kociej a nie domowego jedzenia.

Byliśmy wczoraj u dentystki z Julką. Ważne że ząbek zrobiony, fanty odebrane a na koniec Julka zażyczyła sobie otwieraną szczękę z zębami :lol: Trochę płaczu było :wink: My też w strachu za każdym razem jak idziemy tam. Wg męza, te przeżycia są lepsze niż LSD :o :lol:

A z rzeczy domowych, kupiłam wczoraj złoty bieżnik z organzy na stół za 3,99 zł :lol: wyprzedaż świątecznych dekoracji była :lol: :lol:

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzielna dziewczynka!!!!

ja z moim kubuniem-5l jeszcze nie byłam,a powinnam iśc, bo cos mi sie nie podoba jeden mleczak... ze starszymi chodziłam regularnie na przeglady i niestety ze starszą przeszłam w okresie dzieciństwa borowanie mleczaków. ale dziewczynka dzielna była na maxa. nawet piśnięcia nie było....

Niestety ja sie więcej dentysty boję niż moje dzieci :oops:

Mój synuś to miał prze......ne z zębami... mleczaki mu się wszystkie strasznie posypały. Łataliśmy co mogliśmy, nawet jak miał trzy latka, to był usypiany :roll: w tym celu... ledwie to przeżyłam :-? . Ale jak tylko zaczęły się takie problemy lekarz zlecił mu łykanie fluoru... teraz chłop do 6 klasy chodzi i w stałych zębach nawet najmniejszych ubytków nie ma.... różnie mówią na ten fluor, ale tutaj chyba pomógł :D

A do dentysty to był tak przyzwyczajony, że wolał stomatologa niż........ fryzjera :D

Mam nadzieje, ze dzieciaki nasze bedą dzielniejsze niż ich rodzice :lol:

ANja, ja w ciąży zrobiłam wszystkie dziurki jakie miałam, podobno jest inne znieczulenie ale jest bo ja bez znieczulenia na fotel nie siadam :oops: Moja radziła chodzić do 3 m-ca a potem od 6 do końca spokojnie można.

Właśnie listonosz psiknął Lunie gazem w oczy a potem do mnie list przyniósł. Tylko się nie zorientowałam czemu ona tak piszczy, list odebrałam i listonosz poszedł. A jak sie nad nią nachyliłam to dotknęła sierścią mojej twarzy i warg i wszystko mnie piecze i drapie :( :( :( :evil:

A teraz się dziwią ze psy listonoszy nie lubią..

Skrzynke mam na słupe przy drodze, jak byk wisi z nr domu. ALe nigdy w skrzynkę nie wkładają. NIe mam ogrodzenia, wiem mój błąd ale nie mam. Tylko ze ten gościu nie był u nas pierwszy raz i nigdy tak nie reagował. Poprzedni listonosz ten naszego psa sie nie bał i wszystko było ok.

Tylko teraz już wiem, że jak Luna go zobaczy to nie będzie miła dla niego.