Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzieńdoberek - dołączam się do podziwiaczek domku :D pokazałam córce - zpiała z radości i zapytała (bo jakieś ale musiało być ) czy można ze ślizgawki do wody zjeżdżać ? :lol: czyli w razie czego trzeba kopać :lol:

Jak cenowo ten domek wychodzi ?(pewno tyle co kafelki nitubagi, więc się szarpnąć można :) :wink: :wink: :wink: )

Wiola- piekarniki i płytu bardzo w moim guście - ja w trakcie mieszkania będę wybierać więc jak znajdziesz coś jeszcze w retro stylu to wrzuć fotki. :oops: Plisssssssssssssssssssssssssssssssss

Płytki też mi się podobają - gdybym miała dużą łazienkę też ciemne bym zapodała.

Miłego dzionka

Kochane moje, dziękuję za fotki domku dla dzieci. ten, który ja zapodałam, jest ze strony muratorka, ktoś wkleił a mi się spodobał. Jest to bardziej dla mojego męża do "zrób-to-sam" . Nie kupiłabym takiego domku bo podejrzewam że ceny powalają, a tak drzewo z budowy jakieś zostanie to się wykorzysta. Wierzę w męża :wink: :p

styl retro jak się okazuje jest jednym z najdroższych stylów w Polsce :o

Albo powariowali albo ja mam naprawdę dobry gust :wink:

jak coś znajdę to wrzucę :D