nitubaga 07.08.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 o domek..... a te płytki to jak się nazywają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.08.2008 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Kasia, co ty kombinujesz? wymiary domu? 8,80x10,50m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.08.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 właśnie domek siuper a jakies szczegóły znasz...chodzi mi o rozmiary i .....ta no wiesz cena... o czym mowa bo ja nie w temacie? ostatnio było o papierowych talerzykach ale wątpie żeby rozmiar i cena były az tak istotne zgubiłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.08.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 a jakies szczegóły znasz...chodzi mi o rozmiary i .....ta no wiesz cena... ale o co chodzi? o płytki? widzę że nie ja jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.08.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Kasia, co ty kombinujesz? wymiary domu? 8,80x10,50m hihihi tego dla dzieci na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.08.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Kasia, co ty kombinujesz? wymiary domu? 8,80x10,50m hihihi tego dla dzieci na pewno no tak? a co? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kochana ja o tym dla dzieci mówiłam.....!!!!!!!! o tośmy się dogadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.08.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Dzieńdoberek - dołączam się do podziwiaczek domku pokazałam córce - zpiała z radości i zapytała (bo jakieś ale musiało być ) czy można ze ślizgawki do wody zjeżdżać ? czyli w razie czego trzeba kopać Jak cenowo ten domek wychodzi ?(pewno tyle co kafelki nitubagi, więc się szarpnąć można ) Wiola- piekarniki i płytu bardzo w moim guście - ja w trakcie mieszkania będę wybierać więc jak znajdziesz coś jeszcze w retro stylu to wrzuć fotki. Plisssssssssssssssssssssssssssssssss Płytki też mi się podobają - gdybym miała dużą łazienkę też ciemne bym zapodała. Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.08.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 wiola ja to własciwie też chcę wiedziec skąd ten domek itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.08.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 gdybym miała dużą łazienkę hej kochana za każdym razem jestem zaskozona że irek ma tak damski sposób mówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.08.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 wytropiłam ten domek - niestety to zdjęcie ze strony amerykańskiego producenta wiertarek i takich tam narzędzi do drewna, więc jest to z serii 'zrób-to-sam' a my tu zgnili kapitaliści chcemy miec wszystko na tacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.08.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 gdybym miała dużą łazienkę hej kochana za każdym razem jestem zaskozona że irek ma tak damski sposób mówienia hej, hej, bo damski sposób zawiewa od tej lepszej połowy irka (login był sobie i był sobie pozostał ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.08.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 polski odpowiedznik:http://www.praszczur.neostrada.pl/obrazki/domki/d6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.08.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 taka chatka baby jagi - też mi się podoba - tylko dlaczego mi? przecież to dla dzieci..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.08.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 a tu na allegro w kształcie łódki http://img47.imageshack.us/img47/3643/statek1zz3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.08.2008 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Kochane moje, dziękuję za fotki domku dla dzieci. ten, który ja zapodałam, jest ze strony muratorka, ktoś wkleił a mi się spodobał. Jest to bardziej dla mojego męża do "zrób-to-sam" . Nie kupiłabym takiego domku bo podejrzewam że ceny powalają, a tak drzewo z budowy jakieś zostanie to się wykorzysta. Wierzę w męża styl retro jak się okazuje jest jednym z najdroższych stylów w Polsce Albo powariowali albo ja mam naprawdę dobry gust jak coś znajdę to wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Ooooo, niezle tematy dzisiaj. Witam panie niestety troche za wczesnie. Jak mozna czlowieka budzic o tej porze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.08.2008 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Małgoś, odpowiedzi głosowe z kompa dostajesz jak my piszemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Nie Wy mnie budzicie tylko moi uczniowie. Ranne p... ptaszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.08.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 to może by im jakoś pozatykać te dziuby, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 to może by im jakoś pozatykać te dziuby, hę? Nie da sie. A najgorsze jest to, ze to JA musze klapac dziobem od rana, a w ogole nie mam na to ochoty. Ale juz skonczylam. Finito na dzisiaj. Mamy pierwsza rocznice slubu. Na reszte dnia przewiduje same przyjemnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts