Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

.... a dzień dobry :p

A listonosza to ja ciut rozumiem, bo jak moje bydle leci się przywitać to widze reakcję ludzi - mino, że merda ogonkiem :p i jakby takie ciele w moją stronę leciało z takim impetem to nawet nie patrzyłabym na ogon czy merda czy nie... tylko miała nogę w pogotowiu by mu wyrżnąć w ryj...

... i wcale do nikogo bym nie miała pretensji gdyby tak zrobił... Bydle wie, ze nie wolno jej lecieć a już o skakaniu po ludziach nie ma mowy, ale mimo to czasem to robi, ale jeśli to już zrobi to z wszelkimi konsekwencjami.... laniem od kogoś włącznie.

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czesc Kasia :lol:

Moje bydle nie wie ze ma do kogoś nie iść. Ja ją uczę że człowiek nie jest zły, że może podejść jesli ktoś wyciąga do niej rękę, a jeśli ktoś wchodzi na podwórze to ona ma pierwsza być przy drzwiach a nie ten ktoś.

Nituś, inne będzie podejście Twoje do Twojego psa, bo wzięty prosto od mamy, od szczeniaka w miłości, a inne moje do mojego psa, bo nie znam jej przeszłosci.

... i susznie... :)

Mnie chodzi tylko o to, że moje bydle wciąż na powitanie lubi skakać.. i wie, ze jej tego nie wolno... ale jak już to zrobi to raz, że ja musze przepraszać... a dwa... wcale nie nie będe miała żlau jak ktoś jej w końcu przyłoży...

Jak wpierdziel nie dostanie to się nie nauczy... tak myśle... po nas już dawno nie skacze.. bo deptałam jej tylne łapy... ale inni czasem nie wiedzą co robić...

Nasza nie skacze na nikogo :lol:

skoczyła raz, jak podczas ćwiczen sama ją do tego zacheciłam, a potem zobaczyłam to jeden raz kiedy chciała zabrać Julce swoje kółko. Pies wyskoczył wyzej niż dziecko miało rękę w górze z kółkiem :o

Od tamtej pory było kilka razy złapanie za obrożę przy próbie skoku i gwałtowne szarpniecie w dół. I wiecej to się nie powtórzyło.

Ostatnio tą samą metodą oduczyłam narzeczonego Luśki od skakania na mnie. Na męża mojego jeszcze skacze :lol:

Hej

Ja o 7:30 juz dziecko do przedszkola odstawiłam i poszłam na ploty :lol:

A więc kochani :lol:

Mam 6 szt. zasłonek do salonu (dzieki Maylandzi), 4 ramki, zegar do kuchni i zegar z królewną koloru jakiego?.... wiadomo :wink:

A szłam na wyprzedaze ciuchowe oczywiście :wink: ale juz funduszy nie starczyło :lol:

Wiola, kogo Ty pokazujesz? Julie Roberts? P. strasznie jej nie lubi, mowi, ze ma szczeke jak kon. :lol: :lol: :lol: I kiedys do knajpy nie moglismy wejsc, bo byla w srodku i jej ochroniarze nikogo nie wpuszczali. :evil:

Ale bylam wczoraj dumna z Jonaszka. Bylismy u znajomej, ktora przywiozla kota z Hiszpanii, takiego znajde z ulicy, ale ma go od kociaka. Usiadlam przy stole, a ten debil wskoczyl mi na kolana i wbil mi wszystkie pazury w bluzke i zaczal mnie gryzc. :-? Potem rzucil sie na P. i zaczal sie wspinac po jego nodze, P. nie byl juz taki mily jak ja i pstryknal go w nos. :-? I tak sobie mysle o tym, co Nitka napisala... :roll: Inna sprawa, ze co innego goscie, ktorych zapraszamy a co innego listonosz, ktory sam wlazi na posesje kiedy chce. :roll: W kazdym razie dumna bylam, bo nasz kot nie robi takich glupot. 8)