nitubaga 07.01.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 .... a dzień dobry A listonosza to ja ciut rozumiem, bo jak moje bydle leci się przywitać to widze reakcję ludzi - mino, że merda ogonkiem i jakby takie ciele w moją stronę leciało z takim impetem to nawet nie patrzyłabym na ogon czy merda czy nie... tylko miała nogę w pogotowiu by mu wyrżnąć w ryj... ... i wcale do nikogo bym nie miała pretensji gdyby tak zrobił... Bydle wie, ze nie wolno jej lecieć a już o skakaniu po ludziach nie ma mowy, ale mimo to czasem to robi, ale jeśli to już zrobi to z wszelkimi konsekwencjami.... laniem od kogoś włącznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.01.2010 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Czesc Kasia Moje bydle nie wie ze ma do kogoś nie iść. Ja ją uczę że człowiek nie jest zły, że może podejść jesli ktoś wyciąga do niej rękę, a jeśli ktoś wchodzi na podwórze to ona ma pierwsza być przy drzwiach a nie ten ktoś. Nituś, inne będzie podejście Twoje do Twojego psa, bo wzięty prosto od mamy, od szczeniaka w miłości, a inne moje do mojego psa, bo nie znam jej przeszłosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.01.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 ... i susznie... Mnie chodzi tylko o to, że moje bydle wciąż na powitanie lubi skakać.. i wie, ze jej tego nie wolno... ale jak już to zrobi to raz, że ja musze przepraszać... a dwa... wcale nie nie będe miała żlau jak ktoś jej w końcu przyłoży... Jak wpierdziel nie dostanie to się nie nauczy... tak myśle... po nas już dawno nie skacze.. bo deptałam jej tylne łapy... ale inni czasem nie wiedzą co robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.01.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Nasza nie skacze na nikogo skoczyła raz, jak podczas ćwiczen sama ją do tego zacheciłam, a potem zobaczyłam to jeden raz kiedy chciała zabrać Julce swoje kółko. Pies wyskoczył wyzej niż dziecko miało rękę w górze z kółkiem Od tamtej pory było kilka razy złapanie za obrożę przy próbie skoku i gwałtowne szarpniecie w dół. I wiecej to się nie powtórzyło. Ostatnio tą samą metodą oduczyłam narzeczonego Luśki od skakania na mnie. Na męża mojego jeszcze skacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.01.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 ... cześć .... trafiłem akurat na psie pogaduchy ... ... mój Kochany ma już powoli problemy ze wstawaniem .... tzn. jego tylne nogi machają wielokrotnie zanim podniosą zadek ... ... mam nadzieję, że choroba się nie pogłębi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.01.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 heloł nie przesadzasz z tym spaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.01.2010 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Hej Ja o 7:30 juz dziecko do przedszkola odstawiłam i poszłam na ploty A więc kochani Mam 6 szt. zasłonek do salonu (dzieki Maylandzi), 4 ramki, zegar do kuchni i zegar z królewną koloru jakiego?.... wiadomo A szłam na wyprzedaze ciuchowe oczywiście ale juz funduszy nie starczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Pokaż jak powiesisz wszystko Tylko w tym miesiącu sie wyrób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.01.2010 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Obawiam sie, ze przed wypłatą już nie zdążę Muszę jeszcze karnisze 5 szt. kupić i dopiero powieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.01.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Wiola, kogo Ty pokazujesz? Julie Roberts? P. strasznie jej nie lubi, mowi, ze ma szczeke jak kon. I kiedys do knajpy nie moglismy wejsc, bo byla w srodku i jej ochroniarze nikogo nie wpuszczali. Ale bylam wczoraj dumna z Jonaszka. Bylismy u znajomej, ktora przywiozla kota z Hiszpanii, takiego znajde z ulicy, ale ma go od kociaka. Usiadlam przy stole, a ten debil wskoczyl mi na kolana i wbil mi wszystkie pazury w bluzke i zaczal mnie gryzc. Potem rzucil sie na P. i zaczal sie wspinac po jego nodze, P. nie byl juz taki mily jak ja i pstryknal go w nos. I tak sobie mysle o tym, co Nitka napisala... Inna sprawa, ze co innego goscie, ktorych zapraszamy a co innego listonosz, ktory sam wlazi na posesje kiedy chce. W kazdym razie dumna bylam, bo nasz kot nie robi takich glupot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Wiola, kogo Ty pokazujesz? Julie Roberts? P. strasznie jej nie lubi, mowi, ze ma szczeke jak kon. .... Mój tez tak mówi I szwagier także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.01.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Wiola, kogo Ty pokazujesz? Julie Roberts? P. strasznie jej nie lubi, mowi, ze ma szczeke jak kon. .... Mój tez tak mówi I szwagier także Musi cos w tym byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2010 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 HejJ. Roberts jest śliczna, i ma piekny uśmiech. A o uśmiechach gadaliśmy. Wszystkim nie dogodzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.01.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 http://obrazki.joe.pl/sub_images/dwa-kubki-kawy.gif dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Gosia, jaka ładna sentencja na dziś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.01.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Gosia, jaka ładna sentencja na dziś!!! bosz a ja tylko kawkę widziałam ot ślepun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.01.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 witam laski! ja tez z kawusią przylazlam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.01.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 doberek a ja chce zeby kazdy dzien byl liczony podwojie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2010 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 A ja to nic nie chce, ale za kawusię dziękuję, bo właśnie też piję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Ekspres kupilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts