nitubaga 09.01.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Ale bylam wczoraj dumna z Jonaszka. Bylismy u znajomej, ktora przywiozla kota z Hiszpanii, takiego znajde z ulicy, ale ma go od kociaka. Usiadlam przy stole, a ten debil wskoczyl mi na kolana i wbil mi wszystkie pazury w bluzke i zaczal mnie gryzc. Potem rzucil sie na P. i zaczal sie wspinac po jego nodze, P. nie byl juz taki mily jak ja i pstryknal go w nos. I tak sobie mysle o tym, co Nitka napisala... masz jeszcze znajomych czy już nie? dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Ale bylam wczoraj dumna z Jonaszka. Bylismy u znajomej, ktora przywiozla kota z Hiszpanii, takiego znajde z ulicy, ale ma go od kociaka. Usiadlam przy stole, a ten debil wskoczyl mi na kolana i wbil mi wszystkie pazury w bluzke i zaczal mnie gryzc. Potem rzucil sie na P. i zaczal sie wspinac po jego nodze, P. nie byl juz taki mily jak ja i pstryknal go w nos. I tak sobie mysle o tym, co Nitka napisala... masz jeszcze znajomych czy już nie? dzień dobry Lekko byla wkurzona kobitka, ale nie robila wiekszych scen. No ale weeeeez... Psa, ktory skacze na mnie z radosci nawet lubie (szwagierka ma 2 bydlaczki i malo mnie nie przewroca, ale trudno - tak okazuja radosc), kota, ktory sie ociera o nogi tez (mimo, ze zostawia swoje futro na mnie), ale jak mnie bestia atakuje bez sensu i robi sobie ze mnie drzewo to juz nie jest fajnie. Moze gdyby go opieprzala za to, to by tego nikomu nie robil, a tak to taki dzikusek maly jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Ale bylam wczoraj dumna z Jonaszka. Bylismy u znajomej, ktora przywiozla kota z Hiszpanii, takiego znajde z ulicy, ale ma go od kociaka. Usiadlam przy stole, a ten debil wskoczyl mi na kolana i wbil mi wszystkie pazury w bluzke i zaczal mnie gryzc. Potem rzucil sie na P. i zaczal sie wspinac po jego nodze, P. nie byl juz taki mily jak ja i pstryknal go w nos. I tak sobie mysle o tym, co Nitka napisala... masz jeszcze znajomych czy już nie? dzień dobry Lekko byla wkurzona kobitka, ale nie robila wiekszych scen. No ale weeeeez... Psa, ktory skacze na mnie z radosci nawet lubie (szwagierka ma 2 bydlaczki i malo mnie nie przewroca, ale trudno - tak okazuja radosc), kota, ktory sie ociera o nogi tez (mimo, ze zostawia swoje futro na mnie), ale jak mnie bestia atakuje bez sensu i robi sobie ze mnie drzewo to juz nie jest fajnie. Moze gdyby go opieprzala za to, to by tego nikomu nie robil, a tak to taki dzikusek maly jest. no i chyba o to się rzecz rozbija... moje bydle jest za kazdym razem jak skoczy opierdzielane i pstrykane po nosie... ona wie, że nie wolno... jeśłi kicia tego nie wie... to robi co robi... a jeśli jeszcze czuje zapach nnego kota... to może robić to tym bardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Wiola nowe zadanie na niedzielę. My z Magpie juz ciasta upiekłysmy. teraz kolej na Ciebie. Tym razem robiłyśmy z mrożonymi jagodami. ciasto z owocami magpie 101 Do miski wrzucic: -3 szklanki mąki, -1 szklanka cukru, -3 łyżeczki proszku, -1 cukier waniliowy, -3 jajka, -200 ml mleka, -3/4 kostki stopionej margaryny, schłodzonej Wswzystko zmiksowac, wylac na blaszke, na to owoce. Na wierzch dużo kruszonki: 1,5 szklanki mąki, 1 szklanka cukru, 1/2 kostki margaryny. Piekłam 45 minut na 170 st. Na kruszonke lukier. Jest pyszny i zawsze sie udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2010 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Wiola nowe zadanie na niedzielę. My z Magpie juz ciasta upiekłysmy. teraz kolej na Ciebie. Tym razem robiłyśmy z mrożonymi jagodami. ciasto z owocami magpie 101 Do miski wrzucic: -3 szklanki mąki, -1 szklanka cukru, -3 łyżeczki proszku, -1 cukier waniliowy, -3 jajka, -200 ml mleka, -3/4 kostki stopionej margaryny, schłodzonej Wswzystko zmiksowac, wylac na blaszke, na to owoce. Na wierzch dużo kruszonki: 1,5 szklanki mąki, 1 szklanka cukru, 1/2 kostki margaryny. Piekłam 45 minut na 170 st. Na kruszonke lukier. Jest pyszny i zawsze sie udaje. dobra, idę robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2010 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Aaa doopa, mam tylko pół margaryny Jutro zrobie. ALe zrobiłam dzis sałatkę z brokułami. Pychota Fasola czerwona puszka, Brokuł mrożony/ surowy lekko podgotowany Pieczarki marynowane słoiczek 30 dkg szynki drobiowej majonez + 3 ząbki czosnku sprasowane + ciutkę musztardy + pieprz i maggi w płynie. Pychota Zegar wisi juz w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 ... no to teraz ja spisałam sałatkę Mąż idzie do sklepu to zakupi co trzeba sałatka gotowa i jest na prawde smaczna dzięki za przepis... idziemy na kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Wiola, brokuly tylko w liczbie mnogiej, polonistko Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Wiola, brokuly tylko w liczbie mnogiej, polonistko Ty. ach, ach, ach.... daj spokUj sobota jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2010 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 czep sie, dopisz sobie paczka i bedzie się zgadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2010 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Poza tym Małgoś, chciałam uściślić, iż nie każdy kto ukończył polonistykę, chciałby być nauczycielem i siedziiał z nosem w ksiażce do gramatyki podczas studiów. Niektórzy po prostu czytali ksiażki a gramatykę musieli...poprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.01.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 i jak mija dzionek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2010 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 eeeeeee tak sobie, nic w sumie nie zrobiłam dzis, tylko obiad i koniec..jeszcze podłogi przydałoby sie pomyc, ale zwierzaki łażą, mąż coś wierci. A dziecko wierci mi dziurę w brzuchu, zeby w jakieś kury grać... juz 5 raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.01.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 jakie kury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 czep sie, dopisz sobie paczka i bedzie się zgadzać Paczka brokulow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2010 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Moze być Małgoś, ja tam nie będe poprawiać ANja, to jakaś gra, ze kury idą do góry stogu siana, na którym siedzi kogut i obrzuca te kury jajami, oj skomplikowane. Ale juz wiem, ze od teraz będę Julce kupować gry do grania z rodziną a nie jakieś domki, którymi i tak nie chce bawić się sama Zaczynam czytać jakiegoś romansa bo muszę oszukac zołądek. Ostatnio wałeczki pojawiły mi się na brzuszku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.01.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Zaczynam czytać jakiegoś romansa bo muszę oszukac zołądek. ... poczytaj "Gomorrę" Saviano ... oszukasz żołądek ... i biznesplan masz za darmo cześć, tak w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2010 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 WItaj Gwoździk Zapisałam sobie tytuł i może będę niezbyt odlegle w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2010 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 eee spoko, tylko 5 ale przeczytałam krótki opis i zapowiada się ciekawie, chyba kiedyś o niej słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2010 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Ostatnio wałeczki pojawiły mi się na brzuszku... To z glodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts