malgos2 11.01.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Tylko zeby wtedy juz nie bylo za pozno, bo inplanty to dopiero jest kasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.01.2010 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Oj Małgoś, wchodzą nowości to starości tanieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.01.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Przypomnialyscie mi, ze musze jeszcze 2 zeby zrobic, a nie bardzo mam za co. jak zaczną boleć to samasobie przypomnisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 No i zawsze mamy kamyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.01.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 No i zawsze mamy kamyka. no z ust mnie to wyjęłaś :P witanko wieczorne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2010 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 No i zawsze mamy kamyka. no z ust mnie to wyjęłaś :P witanko wieczorne no jak dobrze rzuci kamieniem, to wybije ten bolący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2010 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Czesc Dzis mam od rana dzień dobroci, pozwalam dziecku pospać i robie jej wagary A potem sankami do sklepu ...ciekawę czy dotrzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.01.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ja wczoraj swojej zrobiłam wolne Pozwoliłam jej zostać w domu a ona odkurzyła i wytarła kurze na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2010 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ja nie wymagam od mojej jeszcze, choć próbuję czasem ją do pomocy namówić. ALe cos mi sie wydaje, że to leń patetntowany będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.01.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ja nie wymagam od mojej jeszcze, choć próbuję czasem ją do pomocy namówić. ALe cos mi sie wydaje, że to leń patetntowany będzie doberek moja Wika to też z tych leniwych, ale jak już się zabierze do roboty, to nie można narzekać po mamusi to ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2010 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Mojej nie jestem w stanie zmusić do sprzątania, to wina tatuśka, bo ona zawsze udaje zmęczoną i on za nią sprząta, jak jakis jeleń Ale snieg pada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.01.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Mojej nie jestem w stanie zmusić do sprzątania, to wina tatuśka, bo ona zawsze udaje zmęczoną i on za nią sprząta, jak jakis jeleń Ale snieg pada.... u mnie też pada widziałaś u mnie zdjęcia?? wrzuciłam kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2010 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Byłam wczoraj ale pisać weny nie miałam bo książkę czytałam. ALe już skończyłam i jestem wkurzona bo nie mam już zadnej. Magi, Ty już masz prawdziwie zamieszkany domek Jak już coś w oknie wisi to bardziej domowo się robi, mniej budowlano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.01.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Byłam wczoraj ale pisać weny nie miałam bo książkę czytałam. ALe już skończyłam i jestem wkurzona bo nie mam już zadnej. Magi, Ty już masz prawdziwie zamieszkany domek Jak już coś w oknie wisi to bardziej domowo się robi, mniej budowlano Co racja, to racja Ja nie lubię takich normalnych firanek, więc zastosowałam wyjście zastępcze Co do książek, to ja też wyczytałam wszystko co miałam i co miała sąsiadka Teraz czytam Księgę bez tytułu, koleżanka z pracy mi pożyczyła. Zakręcona, brutalna i nierzeczywista, ale czyta się nieźle i wciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2010 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ja muszę wiecej wziąć nastepnym razem, bo jedna dziennie mi wychodzi Czekam na karnisze u siebie i zobaczę jak będą wyglądać Jyskowe zasłonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.01.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ja muszę wiecej wziąć nastepnym razem, bo jedna dziennie mi wychodzi no ja też pochłaniam książki w trybie szybkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.01.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Czekam na karnisze u siebie i zobaczę jak będą wyglądać Jyskowe zasłonki ja mam firanki z Leroya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.01.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 a ja ostatnio wstyd sie przyznac czytam tylko poradniki dla mam jak mi zrobicie liste co warto przeczytac to na macierzynskim sie poprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.01.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 a ja ostatnio wstyd sie przyznac czytam tylko poradniki dla mam jak mi zrobicie liste co warto przeczytac to na macierzynskim sie poprawie ja mam dwoje dzieci i nigdy nie przeczytałam żadnego poradnika dla mam w pierwszej ciąży czytałam gazetki Twoje Dziecko, Dziecko i Rodzice. Teraz jak zaszłam w ciążę z Dominiką kupiłam sobie chyba ze 3 te gazetki, ale jak przeczytałam że jak dziecku wyrośnie pierwszy ząbek, to trzeba iść z nim do dentysty, to mi wszystko opadło i przestałam to czytać najważniejsze to nie dać się zwariować dziecko, to mały człowieczek, a nie eksponat muzealny, nie trzeba się z nim obchodzić jak z jajkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2010 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ania, zależy co lubisz Ja od kilku lat czytam tylko lekkie i przyjemne typu romans- najlepiej historyczny no i Pawlikowską i Cejrowskiego, bo lubię ich książki. I korzystam z forumowej listy Ale coś ostatnio ciągnie mnie spowrotem ku biografiom, i chyba musze poczytać o P.Picasso, podobno niezły szajbus z niego był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts