Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja się przyznam, ze nawet gazetek nie czytałam :oops:

DO szkoły rodzenia nie chciałam chodzić, bo po co? poradników nie czytałam, o porodach nie słuchałam, tylko komedie oglądałam, i lekkie romansiki żeby sie nie ekscytować za bardzo. Stwierdziłam, ze skoro miliardy kobiet przede mną rodziły, a niektóre nawet czytać nie umieją, to ja też sobie poradzę.

Jakby coś to mamy pytałam. A najlepsza jest intuicja :lol:

Oki, ANia, dla Ciebie specjalnie książki które pamiętam choć od ich przeczytania minęło kilkanaście lat:

"Uczieczka Nathana"John Gilstrap

Faktycznie Grisham ale te pierwsze książki

no i mój ulubiony John Irving i jego "Modlitwa za Owena"

Ostatnio czytała Katedrę w Barcelonie- taki romansowy dziejący się trochę na przełomie wielu ważnych wydarzeń w Hiszpanii :lol:

a ja lubie Egipcjanina Sinuhe- Miki Waltari.

Lubię też serię książek Medicus, potomkowie medicusa, szaman i cała reszta -by Noah Gordon, Dana Browna też czytałam, a wczoraj kupiłam sobie "Cyfrową twierdzę", choć pewnie jest juz troche na siłe po tych wszystkich aniołach i demonach, to jednak chętnie przeczytam, no i władcę pierścieni wciągałam namiętnie w ciąży.Jejku ileż ja czasu na czytanie miałam w ciąży.Jakie to było fajne

Kiedys w gazecie w NY bylo zdjecie i notka, ze "krol Hiszpanii rozmawia na ulicy ze swoim znajomym O.G". :lol: :lol: :lol: Nikt by mu nie uwierzyl, gdyby nie to. Gosc opowiadal rozne historie, jak byl w Wietnamie na wojnie i kij wie gdzie, nikt nie wierzyl, dopoki na jego pogrzebie nie pojawila sie warta honorowa z amerykanskiej ambasady w Wawie i pochowali go z honorami. 8) Na AIDS zmarl niestety. :roll:

oj Małgoś, jaką ja znaną i ważną osobistość znam :lol:

A taki normalny się wydaje ten Twój P. :wink: :lol:

Nie wiem o co pytać, ani którą żonę zna, bo podobno P. P. miał tych kobiet setki :roll:

No widzisz, jak to pozory myla. :lol: :lol: :lol: A tak powaznie, to byl swietny film o Picassie na HBO. Zdaje sie, ze tytul byl po prostu: Picasso.