markoto 12.01.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ja tam lubie thrillery medyczne i nie tylko ale tez fajnie sie czyta szwaje i sowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2010 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ja się przyznam, ze nawet gazetek nie czytałam DO szkoły rodzenia nie chciałam chodzić, bo po co? poradników nie czytałam, o porodach nie słuchałam, tylko komedie oglądałam, i lekkie romansiki żeby sie nie ekscytować za bardzo. Stwierdziłam, ze skoro miliardy kobiet przede mną rodziły, a niektóre nawet czytać nie umieją, to ja też sobie poradzę. Jakby coś to mamy pytałam. A najlepsza jest intuicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.01.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 dajcie swoje top 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.01.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ja w ciąży miałam fazę na romanse Nory Roberts pochłonęłam ich chyba z 10 teraz jak mi się trafi, to też lubię. Ostatnio zafascynował mnie Zmierzch, Dom nad Rozlewiskiem i kilka książek Grishama. Chociaż powiem szczerze że Grisham mnie rozczarował mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 dzień dobry a ja ostatnio wstyd sie przyznac czytam tylko poradniki dla mam jak mi zrobicie liste co warto przeczytac to na macierzynskim sie poprawie bo akurat będziesz mieć czas na czytanie ale ja chętnie się dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2010 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Oki, ANia, dla Ciebie specjalnie książki które pamiętam choć od ich przeczytania minęło kilkanaście lat: "Uczieczka Nathana"John Gilstrap Faktycznie Grisham ale te pierwsze książki no i mój ulubiony John Irving i jego "Modlitwa za Owena" Ostatnio czytała Katedrę w Barcelonie- taki romansowy dziejący się trochę na przełomie wielu ważnych wydarzeń w Hiszpanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.01.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 thrillery cobenamedyczne cookaszwaja- super jest trylogia : klub malo uzywanych dziewicsowa fajnie sie tez czytalo dana browna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.01.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 thrillery cobena medyczne cooka szwaja- super jest trylogia : klub malo uzywanych dziewic sowa fajnie sie tez czytalo dana browna ja też bardzo lubię Cobena, przeczytałam wszystkie jego książki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.01.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 skopiuje sobie i bede czytac w przerwach miedzy karmieniem a zmiana pieluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.01.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 skopiuje sobie i bede czytac w przerwach miedzy karmieniem a zmiana pieluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 a ja lubie Egipcjanina Sinuhe- Miki Waltari.Lubię też serię książek Medicus, potomkowie medicusa, szaman i cała reszta -by Noah Gordon, Dana Browna też czytałam, a wczoraj kupiłam sobie "Cyfrową twierdzę", choć pewnie jest juz troche na siłe po tych wszystkich aniołach i demonach, to jednak chętnie przeczytam, no i władcę pierścieni wciągałam namiętnie w ciąży.Jejku ileż ja czasu na czytanie miałam w ciąży.Jakie to było fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ale coś ostatnio ciągnie mnie spowrotem ku biografiom, i chyba musze poczytać o P.Picasso, podobno niezły szajbus z niego był. P. zna jego ostatnia zone. Pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.01.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 niezle znajomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Noooo, wiozl ja kiedys z lotniska do domu w NY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.01.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 i o czym gadali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Nie mam pojecia, ale P. mial takiego przyjaciela, ktory znal wszystkich, nawet krola Hiszpanii... Powazka. Stad on tez pare osob poznal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.01.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Król Hiszpanii - fju fju fju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Kiedys w gazecie w NY bylo zdjecie i notka, ze "krol Hiszpanii rozmawia na ulicy ze swoim znajomym O.G". Nikt by mu nie uwierzyl, gdyby nie to. Gosc opowiadal rozne historie, jak byl w Wietnamie na wojnie i kij wie gdzie, nikt nie wierzyl, dopoki na jego pogrzebie nie pojawila sie warta honorowa z amerykanskiej ambasady w Wawie i pochowali go z honorami. Na AIDS zmarl niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2010 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 oj Małgoś, jaką ja znaną i ważną osobistość znam A taki normalny się wydaje ten Twój P. Nie wiem o co pytać, ani którą żonę zna, bo podobno P. P. miał tych kobiet setki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 oj Małgoś, jaką ja znaną i ważną osobistość znam A taki normalny się wydaje ten Twój P. Nie wiem o co pytać, ani którą żonę zna, bo podobno P. P. miał tych kobiet setki No widzisz, jak to pozory myla. A tak powaznie, to byl swietny film o Picassie na HBO. Zdaje sie, ze tytul byl po prostu: Picasso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts