Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

thrillery cobena

medyczne cooka

szwaja- super jest trylogia : klub malo uzywanych dziewic

sowa

fajnie sie tez czytalo dana browna

ja też bardzo lubię Cobena, przeczytałam wszystkie jego książki :D

ja też :D

a film "nie mów nikomu' mnie szalenie rozczarował

do listy dorzuce jeszcze

Palmera , panią Fisher i Coulter (uwielbiam), Carsona, Pattersona, pwenie jeszcze kilku...no łykam w jednym kawałku

Mało ambitnie to zabrzmi, ale ja namiętnie czytam Chmielewską - wszystko, jak leci, Trylogię Tolkiena znam właściwie na pamięć a i na Harry'ego Potter'a znajduję zawsze czas tak samo jak i na serię "Królowie Przeklęci" Maurice Druon'a. Brown'a "Kod da Vinci" i "Anioły i Demony" bardzo mi się podobały i mam ochotę znowu je przeczytać. Polecam też gorąco "Szachistę" i "Empirowy Pasjans" W.Łysiaka - fantastyczne!!!

Poza tym wszystko co miłe, łatwe i mało skomplikowane, czyli niektóre romansidła :D

Wiola, jak idzie nauka ciągnięcia :wink:

Mało ambitnie to zabrzmi, ale ja namiętnie czytam Chmielewską - wszystko, jak leci, Trylogię Tolkiena znam właściwie na pamięć a i na Harry'ego Potter'a znajduję zawsze czas tak samo jak i na serię "Królowie Przeklęci" Maurice Druon'a. Brown'a "Kod da Vinci" i "Anioły i Demony" bardzo mi się podobały i mam ochotę znowu je przeczytać. Polecam też gorąco "Szachistę" i "Empirowy Pasjans" W.Łysiaka - fantastyczne!!!

Poza tym wszystko co miłe, łatwe i mało skomplikowane, czyli niektóre romansidła :D

Wiola, jak idzie nauka ciągnięcia :wink:

Dziś tylko próbowałam czy Luna coś łapie. Łapie, gupia nie jest, ale trzeba ja nauczyć bo reaguje na inne psy i sanki na srodek drogi ciągnie. Ale już za rok może będzie lepiej :lol:

Za Wasze topy książkowe dziekuję :lol:

pozapisywać sobie muszę

Nagrody przyznawane przez Kapitułę Konkursu:

* Nagroda Główna: Tytuł Blog Roku 2009 oraz voucher na podróż marzeń o wartości 15 000 zł.

* 2 Wyróżnienia Główne: dla każdego z nich tytuł Blog Roku 2009 – Wyróżnienie Główne oraz voucher na wycieczkę o wartości 5 000 zł.

10 Nagród w kategoriach tematycznych:

* Kategoria Ja i moje życie: Tytuł Najlepszy blog 2009 w kategorii Ja i moje życie oraz laptop NTT Corrino 717SU

* Kategoria Profesjonalne: Tytuł Najlepszy blog 2009 w kategorii Profesjonalne oraz laptop NTT Corrino 717SU

* Kategoria Polityka: Tytuł Najlepszy blog 2009 w kategorii Polityka oraz laptop NTT Corrino 717SU

* Kategoria Podróże i szeroki świat: Tytuł Najlepszy blog 2009 w kategorii Podróże i szeroki świat oraz laptop NTT Corrino 717SU

* Kategoria Kultura: Tytuł Najlepszy blog 2009 w kategorii Kultura oraz laptop NTT Corrino 717SU

* Kategoria Foto, video, komiks: Tytuł Najlepszy blog 2009 w kategorii Foto, video, komiks oraz laptop NTT Corrino 717SU

* Kategoria Blogi Literackie: Tytuł Najlepszy blog 2009 w kategorii Blogi Literackie oraz laptop NTT Corrino 717SU

* Kategoria Moje zainteresowania i pasje: Tytuł Najlepszy blog 2009 w kategorii Moje zainteresowania i pasje oraz laptop NTT Corrino 717SU

* Kategoria Absurdalne i offowe: Tytuł Najlepszy blog 2009 w kategorii absurdalne i offowe oraz laptop NTT Corrino 717SU

* Kategoria Teen: Tytuł Najlepszy blog 2009 w kategorii Teen oraz laptop NTT Corrino 717SU

Blogi Blogerów - narody Internautów:

* Nagroda dla Bloga Blogerów: Tytuł Blog Blogerów 2009 oraz laptop NTT Corrino 717SU.

* Nagroda dla Bloga Teen Blogerów: Tytuł Blog Teen Blogerów 2009 oraz NTT Corrino 717SU

... jako, że padam na pysk to powiem tylko dzień dobry :)

Nie kłam, całymi dniami gdzieś łazisz, na fm nie masz czasu i jeszcze nawet zdjec nie podrzucisz. A takie pięknosci tam musisz mieć..wstydź sie :-?

a skąd do cholery Ty to wiesz, co? :p

jak dobrze pójdzie to w sobote coś pokaże :)