wiolasz 12.01.2010 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 nie, ja wolę ksiażke jednak. Tylko dla mnie teraz dotarcie do biblioteki to cały dzień spędzony w Rzeszowie. Jadę z mężem i wieczorem z nim wracam Inaczej nie mam jak albo jestem za leniwa na autobus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 o raju, o co chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 thrillery cobena medyczne cooka szwaja- super jest trylogia : klub malo uzywanych dziewic sowa fajnie sie tez czytalo dana browna ja też bardzo lubię Cobena, przeczytałam wszystkie jego książki ja też a film "nie mów nikomu' mnie szalenie rozczarował do listy dorzuce jeszcze Palmera , panią Fisher i Coulter (uwielbiam), Carsona, Pattersona, pwenie jeszcze kilku...no łykam w jednym kawałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.01.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Mało ambitnie to zabrzmi, ale ja namiętnie czytam Chmielewską - wszystko, jak leci, Trylogię Tolkiena znam właściwie na pamięć a i na Harry'ego Potter'a znajduję zawsze czas tak samo jak i na serię "Królowie Przeklęci" Maurice Druon'a. Brown'a "Kod da Vinci" i "Anioły i Demony" bardzo mi się podobały i mam ochotę znowu je przeczytać. Polecam też gorąco "Szachistę" i "Empirowy Pasjans" W.Łysiaka - fantastyczne!!! Poza tym wszystko co miłe, łatwe i mało skomplikowane, czyli niektóre romansidła Wiola, jak idzie nauka ciągnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A ja dawno niczego nie czytalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2010 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Mało ambitnie to zabrzmi, ale ja namiętnie czytam Chmielewską - wszystko, jak leci, Trylogię Tolkiena znam właściwie na pamięć a i na Harry'ego Potter'a znajduję zawsze czas tak samo jak i na serię "Królowie Przeklęci" Maurice Druon'a. Brown'a "Kod da Vinci" i "Anioły i Demony" bardzo mi się podobały i mam ochotę znowu je przeczytać. Polecam też gorąco "Szachistę" i "Empirowy Pasjans" W.Łysiaka - fantastyczne!!! Poza tym wszystko co miłe, łatwe i mało skomplikowane, czyli niektóre romansidła Wiola, jak idzie nauka ciągnięcia Dziś tylko próbowałam czy Luna coś łapie. Łapie, gupia nie jest, ale trzeba ja nauczyć bo reaguje na inne psy i sanki na srodek drogi ciągnie. Ale już za rok może będzie lepiej Za Wasze topy książkowe dziekuję pozapisywać sobie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2010 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A ja dawno niczego nie czytalam... Wstydź sie, naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A ja dawno niczego nie czytalam... Wstydź sie, naprawdę Musze cos przywiezc od mamy... Glosuj na bloga Ani. http://aniads-rosegarden.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2010 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Poszłoa co Ania może wygrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Nagrody przyznawane przez Kapitułę Konkursu: * Nagroda Główna: Tytuł Blog Roku 2009 oraz voucher na podróż marzeń o wartości 15 000 zł. * 2 Wyróżnienia Główne: dla każdego z nich tytuł Blog Roku 2009 – Wyróżnienie Główne oraz voucher na wycieczkę o wartości 5 000 zł. 10 Nagród w kategoriach tematycznych: * Kategoria Ja i moje życie: Tytuł Najlepszy blog 2009 w kategorii Ja i moje życie oraz laptop NTT Corrino 717SU * Kategoria Profesjonalne: Tytuł Najlepszy blog 2009 w kategorii Profesjonalne oraz laptop NTT Corrino 717SU * Kategoria Polityka: Tytuł Najlepszy blog 2009 w kategorii Polityka oraz laptop NTT Corrino 717SU * Kategoria Podróże i szeroki świat: Tytuł Najlepszy blog 2009 w kategorii Podróże i szeroki świat oraz laptop NTT Corrino 717SU * Kategoria Kultura: Tytuł Najlepszy blog 2009 w kategorii Kultura oraz laptop NTT Corrino 717SU * Kategoria Foto, video, komiks: Tytuł Najlepszy blog 2009 w kategorii Foto, video, komiks oraz laptop NTT Corrino 717SU * Kategoria Blogi Literackie: Tytuł Najlepszy blog 2009 w kategorii Blogi Literackie oraz laptop NTT Corrino 717SU * Kategoria Moje zainteresowania i pasje: Tytuł Najlepszy blog 2009 w kategorii Moje zainteresowania i pasje oraz laptop NTT Corrino 717SU * Kategoria Absurdalne i offowe: Tytuł Najlepszy blog 2009 w kategorii absurdalne i offowe oraz laptop NTT Corrino 717SU * Kategoria Teen: Tytuł Najlepszy blog 2009 w kategorii Teen oraz laptop NTT Corrino 717SU Blogi Blogerów - narody Internautów: * Nagroda dla Bloga Blogerów: Tytuł Blog Blogerów 2009 oraz laptop NTT Corrino 717SU. * Nagroda dla Bloga Teen Blogerów: Tytuł Blog Teen Blogerów 2009 oraz NTT Corrino 717SU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2010 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Generalnie wycieczka albo laptop..spoko, nagrody fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.01.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ... jako, że padam na pysk to powiem tylko dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ... jako, że padam na pysk to powiem tylko dzień dobry Dzien dobry wieczor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2010 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ... jako, że padam na pysk to powiem tylko dzień dobry Nie kłam, całymi dniami gdzieś łazisz, na fm nie masz czasu i jeszcze nawet zdjec nie podrzucisz. A takie pięknosci tam musisz mieć..wstydź sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.01.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ... jako, że padam na pysk to powiem tylko dzień dobry Nie kłam, całymi dniami gdzieś łazisz, na fm nie masz czasu i jeszcze nawet zdjec nie podrzucisz. A takie pięknosci tam musisz mieć..wstydź sie a skąd do cholery Ty to wiesz, co? jak dobrze pójdzie to w sobote coś pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A bo ja mam duszę detektywa i na dodatek kobieta ze mnie, wiec jeszcze intuicja dochodzi Czy usiedziałabyś spokojnie tyle czasu i nic nie robiła jak wszyscy coś budują i wykańczają? no Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 To jak tu jestes nitka, to zaglosuj ladnie... http://forum.muratordom.pl/rozany-blog-pomozcie-wygrac-darioas,t178040.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.01.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ... byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 dziękuje ładnie i ślicznie i wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.01.2010 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 I wogóle nie ma za co Która jesteś? Ja dzis na piechotę do gminy idę...pewnie znowu psa będę musiała wziąć ze sobą, bo mnie nie opuści cholera jedna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts