Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W Rzeszowie jest jeszcze tak, ze dają informację zwrotną, że książka jest do odebrania ale ważna jest tylko 1 dzień. Jak akurat nie możesz pojechać po nią, to przepada. I od początku trzeba sie zapisywać..

Ja czytam pomiędzy gotowaniem i mieszaniem, a często przy jedzeniu :wink:

ech...no i mają pecha Ci nasi faceci bo na potulne owce nie trafili.

no niestety!!!! :p

http://www.empik.com/b/l/91/95/91956411db3de8d5754c55d6c9ec48e7.jpg

Opis książki: Lektor

Piętnastolatek nawiązuje romans ze starszą od siebie kobietą, konduktorką tramwajową - Hanną. Chłopak zaczyna bywać w jej domu i częścią ich miłosnego rytuału staje się wspólne czytanie książek - on zostaje jej lektorem, ona dzięki niemu mniej dotkliwie znosi samotność. Niespodziewanie rozstają się na kilka lat, by ponownie spotkać się na sali sądowej. W trakcie procesu poznajemy mroczną przeszłość Hanny.

bardzo zachwalana przez moje kolezanki :wink:

Film jest bardzo dobry. 8)

Wiola, mamy tego samego meza, wiesz... Jak sie kiedys wlaczal tryb obrazenia to szalalam, a teraz mi sie wlacza w dupiemanie. Chyba dojrzewam. :lol: :lol: :lol:

A co do zakupow to moze sie jednak przejde do GK, co? Jak beda podkladki to Ci je kupie. 8)

Małgos jesteś kochana :lol:

Jak tylko kupisz od razu jadę do Krakowa, kiedy idziesz do sklepu? :wink:

WŁaśnie sobie przeczytałam pół kolejnej książki i chyba intuicyjnie dobry tytuł wzięłam. Ksiażka o kryzysie w małżeństwie i tym co naprawdę chcemy od drugiego człowieka, a raczej czego potrzebujemy ale nie umiemy o tym mówić. Na początku książki to nawet wybaczyłam mojemu mężowi ale jak potem akcja sie rozwineła w innym kierunku niż przypuszczałam, to wróciła we mnie za zawzieta sucz :evil:

Wiola wiem co mówię, twoja praca to kwestia góra 2,3 miesiące

Mam nadzieje, tylko co ze mnie zostanie po tych miesiącach :roll:

Małgos jesteś kochana :lol:

Jak tylko kupisz od razu jadę do Krakowa, kiedy idziesz do sklepu? :wink:

WŁaśnie sobie przeczytałam pół kolejnej książki i chyba intuicyjnie dobry tytuł wzięłam. Ksiażka o kryzysie w małżeństwie i tym co naprawdę chcemy od drugiego człowieka, a raczej czego potrzebujemy ale nie umiemy o tym mówić. Na początku książki to nawet wybaczyłam mojemu mężowi ale jak potem akcja sie rozwineła w innym kierunku niż przypuszczałam, to wróciła we mnie za zawzieta sucz :evil:

Wiola wiem co mówię, twoja praca to kwestia góra 2,3 miesiące

Mam nadzieje, tylko co ze mnie zostanie po tych miesiącach :roll:

no to może rzuć tytułem, bedę trzymać na specjalne :wink: okazje :lol: :lol: :lol: