aka z Ina 14.01.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 hehe ja jak nie mam czasu to chociaż po kilka strin w przerwie na kibelek czytam a co do czekania to prawda! Ja na rozlewisdka byłam zapisana i gdybym własnymi drogami, czyt. u koleżank,i nie znalzała to bym miała je po 3 m-cach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.01.2010 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 W Rzeszowie jest jeszcze tak, ze dają informację zwrotną, że książka jest do odebrania ale ważna jest tylko 1 dzień. Jak akurat nie możesz pojechać po nią, to przepada. I od początku trzeba sie zapisywać.. Ja czytam pomiędzy gotowaniem i mieszaniem, a często przy jedzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 14.01.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Wiola wiem co mówię, twoja praca to kwestia góra 2,3 miesiące.Znajdziesz na bank. A to komplementy nie były tylko spostrzeżenia z dziennika ps. zauważ jak rzadko z wami gadam bo nie moge niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.01.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 a ja się ładnie uśmiecham do naszej pani bibliotekarki i dzwoni do mnie jak szukana przeze mnie książka wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.01.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 eee ja to nawet potrafię czytać ogladając dwa filmy na dwóch, różnych kanałach ...przy jedzeniu jednak nie próbuje już, bo azwsze sie upaćkam jak małe dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.01.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 malka-że niby ciebie z poza listy bierze??? u nas nawet jestem na nastym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.01.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 aka, no bo ja ja na drugi dzień przyniosę,a nie trzymam miesiąc jak inni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.01.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 malka-wytłumaczona jesteś! słowem za przyzwoitość i sumienność masz nagrodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.01.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 uffff,kamień mi z głazu spadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.01.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.01.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 ech...no i mają pecha Ci nasi faceci bo na potulne owce nie trafili. no niestety!!!! http://www.empik.com/b/l/91/95/91956411db3de8d5754c55d6c9ec48e7.jpg Opis książki: Lektor Piętnastolatek nawiązuje romans ze starszą od siebie kobietą, konduktorką tramwajową - Hanną. Chłopak zaczyna bywać w jej domu i częścią ich miłosnego rytuału staje się wspólne czytanie książek - on zostaje jej lektorem, ona dzięki niemu mniej dotkliwie znosi samotność. Niespodziewanie rozstają się na kilka lat, by ponownie spotkać się na sali sądowej. W trakcie procesu poznajemy mroczną przeszłość Hanny. bardzo zachwalana przez moje kolezanki Film jest bardzo dobry. Wiola, mamy tego samego meza, wiesz... Jak sie kiedys wlaczal tryb obrazenia to szalalam, a teraz mi sie wlacza w dupiemanie. Chyba dojrzewam. A co do zakupow to moze sie jednak przejde do GK, co? Jak beda podkladki to Ci je kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.01.2010 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Małgos jesteś kochana Jak tylko kupisz od razu jadę do Krakowa, kiedy idziesz do sklepu? WŁaśnie sobie przeczytałam pół kolejnej książki i chyba intuicyjnie dobry tytuł wzięłam. Ksiażka o kryzysie w małżeństwie i tym co naprawdę chcemy od drugiego człowieka, a raczej czego potrzebujemy ale nie umiemy o tym mówić. Na początku książki to nawet wybaczyłam mojemu mężowi ale jak potem akcja sie rozwineła w innym kierunku niż przypuszczałam, to wróciła we mnie za zawzieta sucz Wiola wiem co mówię, twoja praca to kwestia góra 2,3 miesiące Mam nadzieje, tylko co ze mnie zostanie po tych miesiącach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.01.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 będziesz po tym czasie obczytaną kobietą cześć Wioluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.01.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Małgos jesteś kochana Jak tylko kupisz od razu jadę do Krakowa, kiedy idziesz do sklepu? WŁaśnie sobie przeczytałam pół kolejnej książki i chyba intuicyjnie dobry tytuł wzięłam. Ksiażka o kryzysie w małżeństwie i tym co naprawdę chcemy od drugiego człowieka, a raczej czego potrzebujemy ale nie umiemy o tym mówić. Na początku książki to nawet wybaczyłam mojemu mężowi ale jak potem akcja sie rozwineła w innym kierunku niż przypuszczałam, to wróciła we mnie za zawzieta sucz Wiola wiem co mówię, twoja praca to kwestia góra 2,3 miesiące Mam nadzieje, tylko co ze mnie zostanie po tych miesiącach no to może rzuć tytułem, bedę trzymać na specjalne okazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.01.2010 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Malka, właśnie skończyłam Lolly Winston "Szczęście za dodatkową opłatą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.01.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 zapisuję...a happy end był ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.01.2010 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 nie powiem. Książka jest fajna i wciąga. I o życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.01.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 nie lubię happy endów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.01.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 nie lubię happy endów bo to takie nieżyciowe, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.01.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Cze Szalona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts