wiolasz 16.01.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 no własnie nie wiem, mam na czerwono drugi wykres z napisem Bandwidth Used- cokolwiek to znaczy. To da sie tego uniknąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 no własnie nie wiem, mam na czerwono drugi wykres z napisem Bandwidth Used- cokolwiek to znaczy. To da sie tego uniknąć? To Ci sie odnowi jak miesiac minie, ale to ciekawe, bo ja mam bardzo duzo zdjec i nie przekraczam transferu. Moze masz je jakies wielkie te zdjecia tam, co? Zmniejszasz je jak je ladujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.01.2010 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Nie zmniejszam wszystkich, niektóre tylko. ALe 600 kb to dużo na zdjecie?Chyba że Ty masz płatne to konto, to moze ma wiekszy tranfer dopuszczony.poza tym pod koniec grudnia już miałam zablokowane i jest już styczeń i dalej to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Nie zmniejszam wszystkich, niektóre tylko. ALe 600 kb to dużo na zdjecie? Chyba że Ty masz płatne to konto, to moze ma wiekszy tranfer dopuszczony. poza tym pod koniec grudnia już miałam zablokowane i jest już styczeń i dalej to samo? Nie mam platnego konta, no co Ty? Ja je wszystkie zmniejszam do 800x600, mam zuzyte 71 MB i 20% bandwidth (2 GB). Nie wiem, ile zdjecia maja po zmniejszeniu, bo robie to automatycznie przy ladowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.01.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Wioluś... na onecie nie ma limitów. Jak mi fotosik zeżarł większość zdjęć to Danka mi poleciła i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 16.01.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 cześć ,szkoda ,że zdjęć nie ma. Mnie szczególnie interesuja bo są a raczej będą moja inspiracją A ja tez na onecie mam. Tylko jak wykasowałam z albumu bo długo sie otwierł to i z dziennika zdjęcia zniknęły Wiola mam pytanie czy te schody to rzeczywiście 1--12 tyś kosztują? chodzi mi o to drewienko. Troche mnie to przeraża szczerze mówiąc. No ale zobaczymy. Jeśli nie wystarczy to bedziemy po betoniku skakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.01.2010 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Czesc w niedzielę Mamy cudne słońce i cudny mróz. I popsuty samochód Jedziemy wczoraj do casto oblukać panele (ps. znalazłam eggera za 38 zł ) a tu zaczyna coś wyć Ledwo ciągnął samochód. Jutro jedzie do warsztatu. Tak to kutwa jest. Jak się ma nowy samochód to tysiące zeżre, tylko dlatego ze skomplikowana jest jego naprawa i drogie części. Mój mały samochodzik mąż naprawia sam. A tego dziada? Kwartet, ze schodami jest tak, że jak znajdziesz lokalnego stolarza to na pewno wyjdzie taniej. Ale jak szukasz schodów jak z katalogu i chcesz dokładnie takie a nie inne, im bardziej zmyślne i wypasione tym droższe. Niestety nam takie ceny podawali w tych firmach, które własnie schodami sie zajmują. Najtansza była firma Jata, która za poręcz podała nam kwotę 3 tys. bo schody już były zrobione. a z tymi zdjeciami to już mi sie nie chce przerzucac. Już nie mam ochoty sie z nimi szarpać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.01.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 ... czeeee piękna Mniemam że piękna, bo jak od fryzjera wylazłaś to nie może być inaczej, nie? no Ja o schodach nie myślę, wic i na zawał jeszcze nie schodze... u mnie jest 2 klatki chodowe każda po 17 stopni także lajcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.01.2010 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Czesc Niebrzydka Nitka, i tak nie zazdroszczę, bo ja już po. Teraz tylko montaż został bo wszystko kupione i czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.01.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 a z tymi zdjeciami to już mi sie nie chce przerzucac. Już nie mam ochoty sie z nimi szarpać. Wez zrob tak - kazde zdjecie "edit" i "resize" - zmniejsz je na 800x600, zrob w kazdym "replace the original" - w ten sposob nie bedziesz musiala zmieniac linkow w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.01.2010 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Małgoś, ja nie mogę zmniejszyc bo mam już ustawione automatycznie ustawione 640x480. Nie wiem czemu tak mi wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 17.01.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Hej WiolaszkuDzięki za nowe zdjęcia schodów. W Twoim dzienniku są niewidoczne, ale najechałam na nie myszka, kliknęłam "kopiuj adres obrazka" i wkleiłam w wyszukiwarkę. Pięknie mi je wyświetliło. Zaraz je skopiowałam do mojego kompa, żeby nie przepadły. Czytam w Twoim dzienniku, że sporo książek pochłaniasz. Ja też. Potrzebuję odrealnienia, wyrwania się z tego codziennego kieratu i pożeram wręcz książki. Zaraz przychodzą goście do mojego pięciolatka. Będzie dmuchanie świeczek na torcie. Jeszcze mam popełnić jakąś sałatkę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.01.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Małgoś, ja nie mogę zmniejszyc bo mam już ustawione automatycznie ustawione 640x480. Nie wiem czemu tak mi wyszło. Zawsze mozna jeszcze bardziej zmniejszyc, ale nie powinno Ci sie tak robic... Olej to i poczekaj... Moze za duzo ludzi wchodzi do Twojego dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.01.2010 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Elcia, poszło na PW Może faktycznie za dużo wyświetleń, mam napisane, że wykorzystałam całe 10 GB tylko kiedy i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.01.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Elcia, poszło na PW Może faktycznie za dużo wyświetleń, mam napisane, że wykorzystałam całe 10 GB tylko kiedy i jak? To nie Ty, tylko Ci, ktorzy ogladaja Twoje zdjecia. Usun moze jakies, ktore nie sa takie wazne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.01.2010 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Małgos, ale ja nie mam takich które mozna oglądać non stop...A jak sie robi album prywatny? chciałam zmienić i nie mogę znaleźć gdzie to się zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.01.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Małgos, ale ja nie mam takich które mozna oglądać non stop... A jak sie robi album prywatny? chciałam zmienić i nie mogę znaleźć gdzie to się zmienia. W account settings. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.01.2010 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Dzięki znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.01.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 http://forum.muratordom.pl/panleukopenia-w-kociej-arce-noego-w-radomsku,t178376.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.01.2010 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Dzieki Małgoś, byłam już tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts