Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no własnie nie wiem, mam na czerwono drugi wykres z napisem Bandwidth Used- cokolwiek to znaczy. To da sie tego uniknąć?

To Ci sie odnowi jak miesiac minie, ale to ciekawe, bo ja mam bardzo duzo zdjec i nie przekraczam transferu. Moze masz je jakies wielkie te zdjecia tam, co? Zmniejszasz je jak je ladujesz? :roll:

Nie zmniejszam wszystkich, niektóre tylko. ALe 600 kb to dużo na zdjecie?

Chyba że Ty masz płatne to konto, to moze ma wiekszy tranfer dopuszczony.

poza tym pod koniec grudnia już miałam zablokowane i jest już styczeń i dalej to samo?

Nie mam platnego konta, no co Ty? :o Ja je wszystkie zmniejszam do 800x600, mam zuzyte 71 MB i 20% bandwidth (2 GB). Nie wiem, ile zdjecia maja po zmniejszeniu, bo robie to automatycznie przy ladowaniu. :roll:

cześć ,szkoda ,że zdjęć nie ma. Mnie szczególnie interesuja bo są a raczej będą moja inspiracją :D A ja tez na onecie mam. Tylko jak wykasowałam z albumu bo długo sie otwierł to i z dziennika zdjęcia zniknęły :o Wiola mam pytanie czy te schody to rzeczywiście 1--12 tyś kosztują? chodzi mi o to drewienko. Troche mnie to przeraża szczerze mówiąc. No ale zobaczymy. Jeśli nie wystarczy to bedziemy po betoniku skakać :wink:

Czesc w niedzielę :lol:

Mamy cudne słońce i cudny mróz. I popsuty samochód :evil:

Jedziemy wczoraj do casto oblukać panele (ps. znalazłam eggera za 38 zł :lol: :lol: ) a tu zaczyna coś wyć :o Ledwo ciągnął samochód. Jutro jedzie do warsztatu. Tak to kutwa jest. Jak się ma nowy samochód to tysiące zeżre, tylko dlatego ze skomplikowana jest jego naprawa i drogie części. Mój mały samochodzik mąż naprawia sam. A tego dziada? :evil: :evil:

Kwartet, ze schodami jest tak, że jak znajdziesz lokalnego stolarza to na pewno wyjdzie taniej. Ale jak szukasz schodów jak z katalogu i chcesz dokładnie takie a nie inne, im bardziej zmyślne i wypasione tym droższe. Niestety nam takie ceny podawali w tych firmach, które własnie schodami sie zajmują.

Najtansza była firma Jata, która za poręcz podała nam kwotę 3 tys. bo schody już były zrobione.

a z tymi zdjeciami to już mi sie nie chce przerzucac. Już nie mam ochoty sie z nimi szarpać.

... czeeee piękna :p

Mniemam że piękna, bo jak od fryzjera wylazłaś to nie może być inaczej, nie? no :p

Ja o schodach nie myślę, wic i na zawał jeszcze nie schodze... u mnie jest 2 klatki chodowe każda po 17 stopni :o :p :x

także lajcik :p

Hej Wiolaszku

Dzięki za nowe zdjęcia schodów. W Twoim dzienniku są niewidoczne, ale najechałam na nie myszka, kliknęłam "kopiuj adres obrazka" i wkleiłam w wyszukiwarkę. Pięknie mi je wyświetliło. Zaraz je skopiowałam do mojego kompa, żeby nie przepadły.

Czytam w Twoim dzienniku, że sporo książek pochłaniasz. Ja też. Potrzebuję odrealnienia, wyrwania się z tego codziennego kieratu i pożeram wręcz książki.

Zaraz przychodzą goście do mojego pięciolatka. Będzie dmuchanie świeczek na torcie. Jeszcze mam popełnić jakąś sałatkę.

Pozdrawiam.