wiolasz 18.01.2010 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Czesc Mysza, jak bedę szła oddawać dziecko w takim stroju, to na pewno wezmą, bo bedą sie baly całkowitego zdemoralizowania ale spoko, jakiś wiekszy kocyk narzucę, może jakie buty nawet załatwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.01.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Cze Wiola Pociesze Cię mnie to wcześniej czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.01.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 ... taaa czy ja chciałam kiedyś córkę? :o eeeeeeeeee nie zdawało mi się czeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.01.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Nie pamieta wol, jak cieleciem byl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.01.2010 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Nitka, chciałabyś córkę, chciałabyś Magi, jak jeszcze bedziemy na forum za kilka lat (a wszystko wskazuje na to ze ja będę) to wtedy przyjdę do Ciebie po radę, bo Ty już będziesz po.. Małgoś, no z tym to akurat nie trafiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.01.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Magi, jak jeszcze bedziemy na forum za kilka lat (a wszystko wskazuje na to ze ja będę) to wtedy przyjdę do Ciebie po radę, bo Ty już będziesz po.. ok posłużę Ci radą ale mam nadzieje, że da się to wszystko przejść w miarę bezboleśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.01.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 ... a czy ja mogę coś pokazać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.01.2010 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Nitka, pewnie, co się głupio pytasz oby nie figę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.01.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.01.2010 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Jessssu Nitka ale jesteś, takie cudenka mi pokazujesz??? jaka podłoga cudna, nie myslałam, ze tak pieknie bedzie wyglądać ułożona. Pamietaj o fotce całości z daleka, zebym mogła oczy nacieszyć. A łazienka... miodzio normalnie, miodzio. świecidełka jak najbardziej pasują ale to chyba nie kinkiet jest tylko sufitowe, co? A odnośnie ogrzewania dachowego nie wiem, bo też nie mam, mam za to śliską blachę na dachu i dobry do zsuwania się kąt nachylenia bo sam śnieg spada. Sucz wyrosła w szybkim tempie. Ona wiosenna jest, nie? to niedługo roczek będzie miała Piękna się uchowała....tfu tfu, coby nie zapeszyć i coby brzuszek nie bolał A jakieś plany na przedpokój masz? Rzuć pomysłami, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.01.2010 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 A wogle to dzięki za zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.01.2010 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Przekleje jeszcze raz na ta strone, bo z kotkami coraz gorzej. http://forum.muratordom.pl/panleukopenia-w-kociej-arce-noego-w-radomsku,t178376.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.01.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.01.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 No dobra, dobra dinozaurko. Sa jeszcze inne woly na tym swiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.01.2010 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Małgos, ze woły są to wiem Nitka, jestem w szoku i tak, bo ten gres jest superowy. to do łazienki tylko kinkiety będą? bo jak sam kinkiet daje 100 W to jak dasz wielki żyrandol to bedzie ..... jaśniutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.01.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Małgos, ze woły są to wiem Nitka, jestem w szoku i tak, bo ten gres jest superowy. to do łazienki tylko kinkiety będą? bo jak sam kinkiet daje 100 W to jak dasz wielki żyrandol to bedzie ..... jaśniutko eee nie tam będą dwa takie kinkiety, światełko na kibelkiem.. i podświetlony podciąg (3szt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.01.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Dlaczego tak jest, ze jak pierwszy raz wchodze na jakis watek, to mi sie zdjecia nie laduja i dopiero za drugim podejsciem je widze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.01.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Dlaczego tak jest, ze jak pierwszy raz wchodze na jakis watek, to mi sie zdjecia nie laduja i dopiero za drugim podejsciem je widze??? nie wiem.... ale fot już nie ma ... bo baba Jaga patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.01.2010 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Małgoś, nie mam pojęcia czemu. NItka, ale w tej łazience masz okno? A wogle to śliczniasta jest, normalnie nacieszyć oczu nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.01.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Dlaczego tak jest, ze jak pierwszy raz wchodze na jakis watek, to mi sie zdjecia nie laduja i dopiero za drugim podejsciem je widze??? nie wiem.... ale fot już nie ma ... bo baba Jaga patrzy Ale to nie tylko teraz mi sie tak stalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts