nitubaga 18.01.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Małgoś, nie mam pojęcia czemu. NItka, ale w tej łazience masz okno? A wogle to śliczniasta jest, normalnie nacieszyć oczu nie mogę mam dachowe... na wys.. jakieś 1,8 m i można się ganiać na golasa, bo żaden sąsiad nie widzi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.01.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Witaj Wiolasz.......... piękna zima u Was a jaki super psi zaprzęg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.01.2010 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Czesc Kala, U mnie zima trzyma ale jakoś wiekszych problemów nie robi, śnieg mógłby trochę spać... Nitka, tam nie ma gdzie sie ganiac, ale na inne rzeczy pewnie miejsca dosć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.01.2010 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ale numer Kilka dni temu mąż odbieral dziecko od swojej siostry- niańki Julki. Tam pod blokiem jest dosć wąska uliczka, jeszcze mieszkańcy parkują po obu stronach jezdni, wiec jak jadą samochody z obu stron to trzeba uważać i jeden samochód musi sie zatrzymać szukając jakiejść luki z boku, aby drugi mógł go minąć. I tak siedzi już Mąż w samochodzie, światła zapalił i miał już ruszyć, ale widzi ze jedzie jakiś samochód z naprzeciwka. Nie ruszał wiec, tylko czekał na wolne miejsce na ulicy do wyjazdu. I jedzie ten samochód (powiedzmy A), nie wiem jak on to zrobił ale ostro zahaczył o bok zaparkowanego z boku samochodu B. Samochód A to był taki spory, z tego co zrozumiałam to cos w rodzaju terenówki, samochód B zwykły osobowy. A ostro zarysował karoserię nad kołem przednim samochodu B, coś tam urwał i szybko nawrócił i odjechał. A mój Mąż, za kartkę i pisadło, zapisał numery. Na innej kartce napisał co widział i zostawił kontakt do siebie i włożył za wycieraczke samochodu B. A dziś wraca z Whisky Nigdy nie piłam, to mogę spróbować Poza tym chciałam wyrazić swoje oburzenie na skur..ów, którzy myślą, że im się upiecze. A gówno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.01.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Mi przy poczcie, chyba , ktoś wcofnął... "tylko" rysa mała przy nadkolu została w red kolorze A ostatnio jak byłam na zakupach to tyż kobita wcofnęła w sąsiada, ale tylko oblukałam czy ślad nie został, i poszłam... a ona ma zderzak do wymiany Też bym informację zostawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.01.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 aaa... whisky nie lubię... gin wolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.01.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 A jaka ta whisky? Zrob sobie grzana. Pol na pol z goraca woda + cukier + cytryna a w nia powkladaj gozdziki. Mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.01.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 łiski ze sprajtem daje rade ale bym sie napila Nitka nie zalapalam sie na fotki, moze jakas jedna na priv na otarcie lez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.01.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Jakaś red coś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.01.2010 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Wklejam takie cuś - mądra akcja: Prośba Akademii Medycznej Ratownicy medyczni, policjanci, strażacy i wszyscy inni, którzy interweniują na miejscu wypadków, wielokrotnie napotykają na trudności, kiedy muszą kontaktować się z krewnymi lub bliskimi poszkodowanych. W/w służby zaproponowały, abyśmy w specjalny sposób oznakowali w swojej komórce numer służący w nagłych wypadkach do kontaktu z bliskimi osoby poszkodowanej. Bardzo często telefon komórkowy jest jedynym przedmiotem, który można przy takiej osobie znaleźć. Szybki kontakt pozwoliłby na uzyskanie takich informacji jak: grupa krwi, przyjmowane leki, choroby przewlekle, alergie, itp. Ratownicy zaproponowali, aby każdy w swoim telefonie umieścił na liście kontaktów osobę, z którą należy się skontaktować w nagłych wypadkach. Numer takiej osoby należy zapisać pod międzynarodowym skrótem ICE(in Case of Emergency).Wpisanie więcej niż jednej osoby do takiego kontaktu wymagałoby następującego oznaczenia:ICE1, ICE2, ICE3, itd. Oznakowanie zdecydowanie ułatwiłoby prace wszystkim służbom ratowniczym. Pomysł jest łatwy w realizacji, nic nie kosztuje, a może ocalić życie.Akcja ma zasięgeuropejski. Wpiszcie ten numer teraz do swojej komórki bo potem zapomniciei prześlijcie ten e-mail dalej, dzięki temu możemy ocalić komuś życie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.01.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Juz to mam wpisane od dawna. Red label to Jack Daniels. Kac jak cholera, ale grzana jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.01.2010 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Aaa widzisz Małgoś, a ja nie wiedziałam. WIedziałam zeby wpisaywać brat, mąż siostra mama, dom itp.. Na opakowaniu pokazane, ze mozna z limonką, mięta i czymś tam jeszcze zrobimy sobie tydzień bez dziecka i bedziemy chlać i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.01.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 No tak, ale jak Ci sie cos stanie za granica to kicha, dlatego miedzynarodowy skrot. I dobrze, ze to wkleilas, bo faktycznie malo kto o tym wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.01.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 red label to johny walker ja tez mam wpisane w komorke ICE, ale musze wpisac jeszcze ICE1 bo Dejw tak rzadko odbiera tel. jak jest w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.01.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Moze tez byc Johny Walker, po jednym i po drugim jest kac jak cholera. Ja mam wpisana mame i P. w NY i w KRK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.01.2010 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 no ale co z tą cytryną? Można to dodać? bo M. chce tylko z colą pić, bo tak lubi...ja wolałabym poeksperymentować ale grzać chyba nie chcę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.01.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 ja nie pilam z cytryna, ale ja wogole łyski nie lubie aha i gratuluje mezowi, ze mu sie chcialo spisac nr i zostawic za wycieraczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.01.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 dobra, spróbuję kilka wersji. Mam cały tydzień na to M. chyba pamiętał jak jemu zarysowali pod blokiem i nawet znalazł kto to był, bo miał znaki na samochodzie. I pamiętam jaki wściekły był.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.01.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 no ale co z tą cytryną? Można to dodać? bo M. chce tylko z colą pić, bo tak lubi...ja wolałabym poeksperymentować ale grzać chyba nie chcę.. Nie musisz grzac, wystarczy jak wody dolejesz goracej... A z cola to standard... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.01.2010 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Pewnie i standard...czesc wogle, do doopy dziś ciśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts