Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dlaczego tak jest, ze jak pierwszy raz wchodze na jakis watek, to mi sie zdjecia nie laduja i dopiero za drugim podejsciem je widze??? :evil:

nie wiem.... ale fot już nie ma ... bo baba Jaga patrzy :p

Nie dość, że miałam wczoraj lichy dzień, to jeszcze zdjęć nie widziałam....buuuuuuuuuuuuu... :cry: :cry: :cry:

Dzień dobry. :)

czeee :)

zapisałam sobie to ICE... choć niczego nie planuje :p

ICE mam wpisane od ponad roku i ... jakoś bezpieczniej się z tym czuję... :roll: 8) :D

Dzień doberek! Już środa... 8) Może uda mi się w sobotę już śmignąć na ferie... 8)

Dzień dobry :lol:

U mnie snieg sypie pięknie, samochód odebrany z warsztatu więc już dziecko oddałam do przedszkola, nie nudzi nad głową a ja sama.

Szkoda mi tylko bo nie będzie podłogi na górze choć już prawie kupowaliśmy.. :roll: to nic, poczekać trzeba..

Nic Anus, naprawa samochodu wyszła prawie miesięczna wypłatę męża, wiec musieliśmy wziąć pieniądze z tych na panele na wszystkie 3 pokoje i jeszcze zabrakło. Koszmar :cry:

Pompa do oczyszczalni też padła, trzeba kupić drugą bo bez pompy nie pociągnie nadmiaru wody. Norlmalnie wszystko na raz.

Wogle odkąd tu mieszkamy, to mam wrażenie, ze ktoś chyba nam strasznie zazdrosci czegos. Nie wiem, jakis urok rzucił (choc cieżko mi wierzyć w takie rzeczy). Nic nam sie tutaj nie udaje. Albo coś się psuje, albo nie wychodzi. Normalnie jestem optymistką i to niepoprawną, jak to moi rodziece mówią, ale teraz gdzieś mój optymizm poszedł w las, bo niedaleko nawet mamy.

A może to teraz taki dupny okres, tylko troche za długo trwa bo aż 2 lata... :cry: