Arctica 19.01.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 może to nie ciśnienie.... może to za dużo standardu... albo tego z cytryną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.01.2010 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Arctica, jeszcze tego z cytryną nie piłam czekam az dziecko wywiozę, coby nie trzeba było wczesnie wstawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.01.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 cześć z rana ja też dziś śpiąca i leniwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.01.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Dlaczego tak jest, ze jak pierwszy raz wchodze na jakis watek, to mi sie zdjecia nie laduja i dopiero za drugim podejsciem je widze??? nie wiem.... ale fot już nie ma ... bo baba Jaga patrzy Nie dość, że miałam wczoraj lichy dzień, to jeszcze zdjęć nie widziałam....buuuuuuuuuuuuu... Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.01.2010 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Czesc Rasia, czytałam ze lichy miałaś, współczuje bardzo. Ale i tak jesteś w lepszej sytuacji bo na żywo możesz obejrzeć a ja tylko zdjeciami muszę sie zadowolić Ale piekna łazienka, uwierz na słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.01.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.01.2010 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 czesc Lidzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.01.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 czeee zapisałam sobie to ICE... choć niczego nie planuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.01.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 cze Wiolcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.01.2010 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 CzescNItka, ja planować też nie planuję, ale nigdy nic nie wiadomo, tfu tfu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.01.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 TFU TFU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa_P 19.01.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Skorzystalam z informacji o ICE. Pieknie dziekuje, to bardzo pozyteczna akcja:)Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.01.2010 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 czeee zapisałam sobie to ICE... choć niczego nie planuje ICE mam wpisane od ponad roku i ... jakoś bezpieczniej się z tym czuję... Dzień doberek! Już środa... Może uda mi się w sobotę już śmignąć na ferie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.01.2010 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Dzień dobry U mnie snieg sypie pięknie, samochód odebrany z warsztatu więc już dziecko oddałam do przedszkola, nie nudzi nad głową a ja sama. Szkoda mi tylko bo nie będzie podłogi na górze choć już prawie kupowaliśmy.. to nic, poczekać trzeba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.01.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Wiolus a co z ta podloga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.01.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Dzień dobry U mnie snieg sypie pięknie dzień dobry u mnie też sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.01.2010 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Nic Anus, naprawa samochodu wyszła prawie miesięczna wypłatę męża, wiec musieliśmy wziąć pieniądze z tych na panele na wszystkie 3 pokoje i jeszcze zabrakło. Koszmar Pompa do oczyszczalni też padła, trzeba kupić drugą bo bez pompy nie pociągnie nadmiaru wody. Norlmalnie wszystko na raz. Wogle odkąd tu mieszkamy, to mam wrażenie, ze ktoś chyba nam strasznie zazdrosci czegos. Nie wiem, jakis urok rzucił (choc cieżko mi wierzyć w takie rzeczy). Nic nam sie tutaj nie udaje. Albo coś się psuje, albo nie wychodzi. Normalnie jestem optymistką i to niepoprawną, jak to moi rodziece mówią, ale teraz gdzieś mój optymizm poszedł w las, bo niedaleko nawet mamy. A może to teraz taki dupny okres, tylko troche za długo trwa bo aż 2 lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.01.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Wiola wiesz że nieszczęścia to chodzą parami, a moim zdaniem to najczęściej całym stadem u nas też teraz jest ciężki okres i to już od jakiegoś czasu może w końcu się przejaśni na horyzoncie i dla Was i dla nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.01.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Wiola nie mow tak bo w to uwierzysz... wiesz ze po gorszych dniach/latach przychodza lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.01.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Wiola nie mow tak bo w to uwierzysz... wiesz ze po gorszych dniach/latach przychodza lepsze i tego się trzymajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts