anjamen 21.01.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 dzieci nie lubia okulistow z zasady, a Ty lubis zjak Ci cos wsadzaja do oka ja nie spie od 6.30, wstalam zrobilam sniadanie, i Dejw nawet ze mna zjadl - z reguly jak wstaje to juz go nie ma a dzis cala rodzinka w komplecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.01.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 dzieci nie lubia okulistow z zasady, a Ty lubis zjak Ci cos wsadzaja do oka Tyle, ze jemu nie trzeba było wsadzić tylko wyjąć rzęsa mu wrastała w oko i podrażniała... i sie okazało, że miał bąbelek z osoczem ponoć normalka dla alergików dostał krople Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.01.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 ja nie spie od 6.30, wstalam zrobilam sniadanie, i Dejw nawet ze mna zjadl - z reguly jak wstaje to juz go nie ma a dzis cala rodzinka w komplecie fajne są takie poranki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.01.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 ale byl dzielny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.01.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 ale byl dzielny no był był... ale powiedzial, ze wiecej nie chce do tej pani chodzić ciut głupio wyszło bo powiedział to głośno i wyraźnie... przy niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.01.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 ja nie spie od 6.30, wstalam zrobilam sniadanie, i Dejw nawet ze mna zjadl - z reguly jak wstaje to juz go nie ma a dzis cala rodzinka w komplecie fajne są takie poranki fajne bardzo, tylko jak robie sobie sniadanie to nie wymyslam, a moj maz od tygodnia stosuje diete plaskiego brzucha wiec robilam mu dzis twarozek z rzodkiewka, kakałko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.01.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 ale byl dzielny no był był... ale powiedzial, ze wiecej nie chce do tej pani chodzić ciut głupio wyszło bo powiedział to głośno i wyraźnie... przy niej lekarze sa chyba przyzwyczajeni do takich szczerych pacjentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.01.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 ale byl dzielny no był był... ale powiedzial, ze wiecej nie chce do tej pani chodzić ciut głupio wyszło bo powiedział to głośno i wyraźnie... przy niej lekarze sa chyba przyzwyczajeni do takich szczerych pacjentów szczególnie dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Moj gin powiedzial, ze najbardziej lubi pacjentki, ktore do niego rzadko chodza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.01.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Moj gin powiedzial, ze najbardziej lubi pacjentki, ktore do niego rzadko chodza. czemu? znajomy jest teraz na stazu na ginekologii (w tej samej klinice gdzie bede rodzic, konczy 22 lutego - uffffff) i opowiadal mu jakis lekarz ze przyjal smierdzaca pacjentke, tak sie zdenerwowal, ze wyszedł do poczekalni i powiedzial ze wiecej nieumytych dzis nie przyjmie, polowa pan wyszla z poczekalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Moj gin powiedzial, ze najbardziej lubi pacjentki, ktore do niego rzadko chodza. czemu? znajomy jest teraz na stazu na ginekologii (w tej samej klinice gdzie bede rodzic, konczy 22 lutego - uffffff) i opowiadal mu jakis lekarz ze przyjal smierdzaca pacjentke, tak sie zdenerwowal, ze wyszedł do poczekalni i powiedzial ze wiecej nieumytych dzis nie przyjmie, polowa pan wyszla z poczekalni Tam gdzie chodze maja bidet. A ten moj ma chyba za duzo pacjentek, wiec woli jak ktos przyjdzie tylko po recepte i 40 zl ma w kieszeni, nie musi sie wysilac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.01.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 ja chodziłam do kilku róznych prywatnie i niestety łacznie z Panią profesor bidetu niet musiały wystarczyć niestety husteczki do higieny intymnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.01.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 moj tez ma bidet 40zł za recepte? duzo a ile sobie winszuje za wizyte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.01.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 u Nas recepta 80, wizyta 120 i dlatego z niego zrezygnowałam.. wole dojedzdzac do Pani profesor z 3 specjalizacjami i płacic za wizytę 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.01.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 ja place za wizyte 100 ale mam w niej wsjo usg , cytologie. nie wiem ile za sama recepte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 moj tez ma bidet 40zł za recepte? duzo a ile sobie winszuje za wizyte? To zalezy, co Ci robi. Sama wizyta chyba 100 (dawno nie bylam... ), a jak robi kolposkopie to nastepne 100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.01.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Wiola widze ze jestes, a u siebie sie nie pojawiasz co slychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.01.2010 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Czesc Ania, jakoś weny do pisania nie mam. Poza tym nic nowego, byłam u chirurga i nie mam już zwolnienia, więc idę na bezrobocie totalne. Będę teraz jak Ferdek Kiepski, tylko chyba piwa tyle nie dam rady sama No i moze lepiej ciut wyglądam jeszcze Mąż odzyskał wenę i ma wizję na dokończenie schodów A Ty ja? dobrze się czujesz? Już chyba labę totalną masz, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.01.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 a jak z ogloszeniami? wysylasz? czy mam labe? wczoraj jeszcze pracowalam ale od poniedzialku wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.01.2010 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 ANia, coś tam wysyłam, zobaczymy jak będzie lecę sprzątać bo od poniedziałku pozbywam sie dziecka i mam cały tyyydzień wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts