Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzieci nie lubia okulistow z zasady, a Ty lubis zjak Ci cos wsadzaja do oka :lol: :lol: :lol: :lol:

Tyle, ze jemu nie trzeba było wsadzić tylko wyjąć :p rzęsa mu wrastała w oko i podrażniała... i sie okazało, że miał bąbelek z osoczem :o ponoć normalka dla alergików :o dostał krople

ja nie spie od 6.30,

wstalam zrobilam sniadanie, i Dejw nawet ze mna zjadl - z reguly jak wstaje to juz go nie ma :roll: :roll:

a dzis cala rodzinka w komplecie :lol:

fajne są takie poranki :D

fajne bardzo, tylko jak robie sobie sniadanie to nie wymyslam, a moj maz od tygodnia stosuje diete plaskiego brzucha :lol:

wiec robilam mu dzis twarozek z rzodkiewka, kakałko :D

Moj gin powiedzial, ze najbardziej lubi pacjentki, ktore do niego rzadko chodza. :lol: :lol: :lol:

czemu? :lol:

znajomy jest teraz na stazu na ginekologii (w tej samej klinice gdzie bede rodzic, konczy 22 lutego - uffffff)

i opowiadal mu jakis lekarz ze przyjal smierdzaca pacjentke, tak sie zdenerwowal, ze wyszedł do poczekalni i powiedzial ze wiecej nieumytych dzis nie przyjmie, polowa pan wyszla z poczekalni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Moj gin powiedzial, ze najbardziej lubi pacjentki, ktore do niego rzadko chodza. :lol: :lol: :lol:

czemu? :lol:

znajomy jest teraz na stazu na ginekologii (w tej samej klinice gdzie bede rodzic, konczy 22 lutego - uffffff)

i opowiadal mu jakis lekarz ze przyjal smierdzaca pacjentke, tak sie zdenerwowal, ze wyszedł do poczekalni i powiedzial ze wiecej nieumytych dzis nie przyjmie, polowa pan wyszla z poczekalni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tam gdzie chodze maja bidet. 8)

A ten moj ma chyba za duzo pacjentek, wiec woli jak ktos przyjdzie tylko po recepte i 40 zl ma w kieszeni, nie musi sie wysilac. :lol: 8)

Czesc Ania,

jakoś weny do pisania nie mam. Poza tym nic nowego, byłam u chirurga i nie mam już zwolnienia, więc idę na bezrobocie totalne. Będę teraz jak Ferdek Kiepski, tylko chyba piwa tyle nie dam rady sama :roll: :wink: No i moze lepiej ciut wyglądam jeszcze :lol:

Mąż odzyskał wenę i ma wizję na dokończenie schodów :wink:

A Ty ja? dobrze się czujesz? Już chyba labę totalną masz, co? :lol: