wiolasz 08.08.2008 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Cześć gregorczyk I jak Ci się mieszka w truskawkach? Że też sie ujawniają jak ja juz wybudowałam, czemu nikt sie nie przyznawał jak zaczynaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregorczyk 08.08.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Sorensen, gdybym miał wówczas więcej czasu, to bym sie i ujawnił . a tak, to budowa, praca, budowa, praca. A do tego rodzinka. A mieszka sie rewelacyjnie, (od XII zeszłego roku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.08.2008 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Fajnie już Wam. Wrzuć może jakieś zdjecia to coś bym podpatrzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregorczyk 08.08.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Ale Ciebie to już chyba tylko wnętrza obchodzą, no, może jeszcze ogród, ale nasz ogród też czeka na lepsze czasy, i małe robótki cały czas się robią w miarę czasu i środków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.08.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 eeeeeee to Ty nasz chłop jesteś.....witanko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.08.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 witaj gregorczyk no i spóźnione życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregorczyk 08.08.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 dzięki za przyjęcie . i życzenia. postaram się wkrótce zrewanżować jakimiś fotkami, np łazienki i kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 witaj gregorczyk no i spóźnione życzenia tak jest, ode mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Wiolasz, piaskownica super, wcale mi się z żółwiem nie skojarzyła przynajmniej piasek się nie wysypie Ale ślicznie Ci z tymi włosami, no i już nie wyglądasz, jak dziewczynka, tylko jak konkretna kobitka nie dziwię się reakcji męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.08.2008 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Ale Ciebie to już chyba tylko wnętrza obchodzą, no, może jeszcze ogród, ale nasz ogród też czeka na lepsze czasy, i małe robótki cały czas się robią w miarę czasu i środków. Obchodzą, obchodzą bo po co mi teraz mury i zmiany w rozkładzie domu...ale czekam na fotki, jak to wszystko w środku wygląda Ania, nad tą piaskownicą chcę, zeby mąż zrobił domek, jak na zdjeciu którymś tam. No i zjeżdżalnię. Boję się tylko, że zanim zrobi to wnukom się przyda... A za opinię dziękuję. Bardzo mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 e tam wnukom drugiemu dziecku się przyda napewno, a jeszcze i to się załapie w końcu podstawa juz zrobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.08.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Cześć Faktycznie udane zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.08.2008 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 jestem bardziej zadowolona niż gdybym nie wiadomo jakie ciuchy kupiła za grosze... To chyba jakieś skrzywienie budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.08.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Też tak miałam I gdyby mi ostatnie spodnie z d.. nie spadły, to kasa z ostatnich ciuchowych zakupów też by na dom poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.08.2008 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Dobrze, ze Ci spadły. Inaczej wstyd byłoby na Ciebie patrzeć. Choć z drugiej strony, to moze szef popatrzyłby na Ciebie i dałby podwyżkę wcześniej i większą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.08.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Tiaaa, zobaczymy jak to będzie z tą planowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.08.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Hej kobietki! wiolasz -płytki do małej łazienki -PIĘKNE? a co z drugą? obmacałaś już coś? Ile Ci wycenili kuchnię? ile masz mb? ile czasu masz czekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.08.2008 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Druga łazienka w fazie myślenia, ale mamy namiar na marmur pod umywalkę i to dosyć niedrogo. Pomiar kuchni nie przyjechał bo jak pani zadzwoniła to już nie pojechaliśmy (malowałam włosy no to jak??). Zresztą późno już było. Na razie szukam innej firmy też. W tygodniu będę wiedziała coś wiecej. Olga, dadzą dadzą, Tobie mają nie dać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.08.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 hejeczka pogratulować płyteczek....w takiej cenie to naprawdę dobra okazja...masz kobieto nosa.... a dziś mówisz, że Ty balujesz na kinder party? no baw się dobrze... i głośno śpiewaj sto lat...to będziesz ulubiona ciocia... a wogóle to dzień dobry w piękny niedzielny poranek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.08.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Wiolasz, pewnie tak, tylko wyniki w firmie nienajlepsze i tak trochę głupio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts